واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نایب رئیس شورای شهر تهران:
محلات؛ عمق استراتژیک شهر هستند / الزام شورایاران به اعلام اولویتهای اجرایی محلات به شهرداری مناطق
نایب رئیس شورای شهر تهران بر الزام شورایاران به اعلام اولویتهای اجرایی محلات به شهرداری مناطق تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، مرتضی طلایی ظهر امروز در نشست با شورایاران محلات 14گانه جنوب غرب تهران، با تقدیر از همگرایی بین مدیریت شهری این منطقه و شورایارن گفت: شیوههای سنتی عملکرد شورایاران باید تغییر کند و شورایاران به عنوان نماینده محلات باید ضمن نیازسنجی اولویتهای اجرایی سال آینده را به تناسب اعتبارات موجود تعیین و به شهرداری مناطق اعلام کنند. نائب رئیس شورای شهر تهران ضمن تقدیر از تلاشهای مدیران مدیریت شهری جنوبغرب تهران و با تاکید بر ضرورت برنامه محوری فعالیتهای شورایاران یادآور شد: جلساتی با معاونتهای اجتماعی، فرهنگی و خدمات شهری برای واگذاری تصدیهای محلی به مدیریت محلات برگزار و مقرر شد ماموریتهای قابل واگذاری احصا و بودجه مورد نیاز برای اجرای آنها مشخص شود. وی با بیان اینکه منطق پیگیری مطالبات محلی صرفا در مطرح کردن آن خلاصه نمیشود، اظهار کرد: شورایاران باید کار تشکیلاتی را بیاموزند و بهصورت سیستمی امور را پیگیری کنند. در این صورت هر یک از اعضای شورای شهر ملاقات کنند، متناسب با کمیسیون تخصصی وی خواستههای خود را مطرح میکنند.
طلایی شورایاران را اعضای پارلمان محله توصیف و خاطرنشان کرد: شما شورای شهرداری نیستید و نباید صرفاً مطالبات خود را از شهرداری پیگیری کنید، بلکه باید با دیگر سازمانهای خدماتی نظیر آب و برق نیز مرتبط باشید و ضمن پیگیری حل مشکلات محله زمینه استفاده از این ظرفیت مردم نهاد برای دستگاههای دیگر را فراهم کنید. طلایی با تشریح سابقه شکلگیری امنای محلات به منظور تبدیل شهرداری از یک نهاد خدماتی به نهاد اجتماعی و ایجاد زمینه مشارکت واقعی شهروندان در اداره امور، گفت: مدیران محلات توسط شهرداری پیشنهاد می شوند، اما در نهایت امنا باید به آنها رای بدهند که همه شورایاران در آن عضو و صاحب رای و نظر هستند. وی با بیان اینکه امنای محلات در «عمق استراتژیک شهر» یعنی محلات فعالیت میکنند، در عین حال به وجود برخی اشکالات در اساسنامه امنای محله اشاره کرد که باید برطرف شود و افزود: مشکلات موجود در چگونگی فعالیت امنا احصا و در این دوره جدید برطرف شده و امنا میتواند مدلی از قرارگاه فرهنگی در سطح محلات باشد که با مشارکت نهادهایی نظیر مسجد، بسیج، هیئتهای مذهبی و آموزش و پرورش امور محله را سامان دهد.
وی در ارتباط با فعالیتهای سراهای محله نیز تصریح کرد: قرار است سراها خودگردان اداره شوند، نه درآمدزا. بنابراین باید در سراها به جای برپایی کلاس با هدف کسب درآمد بیشتر، کلاسهای حقوق شهروندی و اصلاح سبک زندگی محور باشد.
94/11/26 - 15:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]