تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804033374




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عکسی از 22 بهمن 94 که سوژه خارجی شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
عکسی از 22 بهمن 94 که سوژه خارجی شد




این روزها تناقض بین نوشته روی لباس یک جوان ایرانی که در راهپیمایی 22 بهمن امسال شرکت کرده بود با شعاری که در دست دارد، خوراک رسانه‌های خارجی شده است، اتفاقی که به گفته یک کارشناس فرهنگی، ناشی از ناآگاهی جوانی است که عکس آن منتشر شده است؛ نه یک موضوع عمومی.





خبرگزاری ایسنا: این روزها تناقض بین نوشته روی لباس یک جوان ایرانی که در راهپیمایی 22 بهمن امسال شرکت کرده بود با شعاری که در دست دارد، خوراک رسانه‌های خارجی شده است، اتفاقی که به گفته یک کارشناس فرهنگی، ناشی از ناآگاهی جوانی است که عکس آن منتشر شده است؛ نه یک موضوع عمومی.

دو نوجوان ایرانی که در راهپیمایی با شکوه 22 بهمن شرکت کرده‌اند، تصویر شعار (مرگ بر آمریکا) را در دست دارند، در حالی که یکی از آنها لباسی را که روی آن به انگلیسی نوشته شده (من عاشق نیویورک - با حروف مخفف N Y - هستم) بر تن دارد.

عضو ارشد کارگروه فرهنگ و هنر در این باره به خبرنگار ایسنا، می‌گوید: وقتی عکس شهدا را روی لباس‌ها چاپ می‌کنند، برای مثال عکس شهید همت روی لباس می‌تواند یک الگو باشد. ما می‌توانیم در تولید لباس‌هایی که الگو هستند طوری تبلیغ کنیم که جوانان برای پوشیدن آن اشتیاق داشته باشند؛ نه اینکه به آن‌ها بقبولانیم که باید فلان لباس را بپوشید.


عکسی از 22 بهمن که سوژه خارجی شد



محسن کلانتری سپهر ادامه می‌دهد: در زمان قدیم عکس هنرمندان روی لباس یا کلاسورها چاپ می‌شد و همه هم برای استفاده از آن اشتیاق نشان می‌دادند. از طرفی چون ما نتوانستیم چرخه تولید پارچه (نساجی)، طراحی، دوخت و دوز و توزیع را در جامعه جا بیندازیم برخی نوجوانان و جوانان هم بدون آگاهی لباسی را انتخاب می‌کنند و می‌پوشند. من به شما قول می‌دهم جوانی که رسانه‌های غربی از عکس آن سوء استفاده می‌کنند مفهوم انگلیسی لباسی را که تنش کرده، نمی‌داند و این با شعاری که در دست گرفته، مغایرت داشته‌ است.

او می‌افزاید: ما نمی‌توانیم بگوییم در این زمینه تولیدکنندگان یا طراحان مقصر هستند، چرخه‌ی تولید ما باید درست شود و برای اصلاح آن نقش تبلیغاتی صداوسیما موثر است. از طرفی اگر صداوسیما هر چه تبلغ کند اما تولید نباشد، چه فایده‌ای دارد؟! باید هنگامی که تبلیغ می‌شود، جایگزین آن هم نشان داده شود. وقتی به شما می‌گویند فلان کتاب را نخوان، قطعا کتاب دیگری را جایگزین می‌کنند. لباس هم به این شکل است، اگر ما به مردم می‌گوییم فلان لباس را نپوش، باید جایگزینی هم برای آن داشته باشیم.

عضو ارشد کارگروه فرهنگ و هنر اضافه می‌کند: اگر پوشش دیگری را جایگزین لباسی که تن این برادرمان است می‌کردیم قطعا او این لباس را نمی‌پوشید، چون اعتقادش شعاری است که در دستش گرفته نه آن لباسی که پوشیده است. دشمن هم از ناآگاهی آدم‌ها سوءاستفاده می‌کند و این طور برداشت می‌کند که قطعا کسی این برگه را دست جوان داده و گفته حالا برو عکس بگیر.

کلانتری سپهر می‌گوید: در این زمینه نمی‌توانیم بگوییم چه کسی مقصر است. به عقیده من هنرمندان تئاتر و خبرنگاران بهترین تصحیح کننده نظام رفتاری، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی جامعه هستند و آنها می‌توانند در این زمینه نقش مهمی را ایفا کنند.

بنیاد ملی مد و لباس ایرانی - اسلامی در سال 91 به منظور حفظ و تقویت فرهنگ و هویت ایرانی- اسلامی ، ارج نهادن، تبیین، تثبیت و ترویج الگوهای بومی و ملی، هدایت بازار تولید و عرضه البسه و پوشاک براساس طرح ها و الگوهای داخلی و نیز در جهت ترغیب مردم به پرهیز از انتخاب و مصرف الگوهای بیگانه و غیر مأنوس با فرهنگ و هویت ایرانی تشکیل شد. با آنکه این بنیاد نوپا تلاش می‌کند فرهنگ و هویت ایرانی- اسلامی را در زمینه پوشش تقویت کند اما به نظر می‌رسد بدون کمک ارگان‌های دیگر نمی‌تواند این امر را محقق کند.






تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن