واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تشنج در آیین گشایش انجمن دانشجویی عدالتگرای دانشگاه رازی کرمانشاه
تولد یک تفکر سبز در دانشگاه کرمانشاه ختم به خیر نشد!
آیین گشایش انجمن اسلامی دانشجویی عدالتگرای دانشگاه رازی کرمانشاه به تشنج کشیده شد و با حاشیههای فراوانی همراه بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، جو سنگینی عصر امروز بر دانشکده علوم دانشگاه رازی حاکم شده بود؛ از همان ابتدای ورود به دانشکده که قرار بود مراسم افتتاح یک تشکل دانشجویی در آنجا برگزار شود، دانشجویان برای تردد باید کارت دانشجویی ارائه میکردند. با وجود اینکه تبلیغات محیطی چندانی برای افتتاح این تشکل انجمن اسلامی عدالتگرا در فضای دانشگاه به چشم نمیخورد، اما هنوز نیم ساعتی به آغاز رسمی مراسم باقی مانده بود که با باز شدن دربها سالن در عرض چند دقیقه پر شد. ادعای مسئولان این تشکل در مورد عضوگیری 500 نفره تنها از یک دانشکده دانشگاه در حالی بود که نیمی از سالن توسط دانشجویان با خط فکری مقابل آنها پر شده بود. فاطمه راکعی، رئیس فراکسیون زنان جبهه مشارکت اسلامی مدعو ویژه این مراسم بود که از همان ابتدای صحبتهای خود با اقرار به حضور اندک همفکریهای این تشکل دانشجویی و بیان مواضع تفکر اصلاحطلبی، به نوعی استقلال این تشکل دانشجویی از احزاب را زیر سئوال برد.
خاتمی رئیس هیئت مؤسس انجمن اسلامی عدالتگرای دانشگاه رازی در ابتدای این برنامه به تشریح اهداف این تشکل پرداخت و گفت: احیای روحیه مطالبهگری دانشجویان، بصیرتافزایی و آرمانخواهی از مهمترین اهداف ماست. وصل کردن این تشکل دانشجویی به جریان فتنه را از همان تبلیغات اندک روی بنر هم میتوانست فهمید و شاید دیگر نیازی به اقرار رئیس هیئت مؤسس این تشکل با نام بردن از سران فتنه و اعلام موافقت با افکار آنها نبود و همراهی تعداد اندکی از حضار که از حامیان این تشکل بودند هم مهر تأییدی بر این موضوع بود.
این تشکل برنامههایی هم برای بانوان قرار است داشته باشد که خاتمی از آن به عنوان تابوشکنی یاد کرد و آن را تلاشی در خلاف جهت منزوی کردن بانوان در فعالیتهای سیاسی دانست. دبیر انجمن اسلامی مدرسان دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در این مراسم با اظهار خطشکنی تشکل دانشجویی عدالتگرای این دانشگاه که پس از 10 سال دوباره به میدان آمده بودند، از لفظ حاکم بودن سکوت قبرستانی بر دانشگاهها طی یک دهه اخیر استفاده کرد و آن را موجب آسیب دیدن امنیت ملی عنوان کرد. جلیل صحرایی تصریح کرد: اصلاحات ریشه در فرهنگ و تمدن و دین دارد و امکان ندارد به نام اصلاحطلبی عدهای که امتحان خود را پس دادهاند، حذف کرد؛ هیچکس حق ندارد ما را حذف کند. صحبتهای راکعی که قرار بود بر سه محور فعالیتهای سیاسی در دانشگاهها، اخلاق سیاسی و مسائل روز و انتخابات باشد با تشنجهای گاه و بیگاه سالن بارها قطع شد و با واسطهگری وی دوباره از سر گرفته میشد نیمهتمام ماند و به دلیل کمبود وقت و خروج تعدادی از دانشجویان وقت باقی مانده به پرسش و پاسخ داده شد. راکعی در پاسخ به سئوالی که از او خواسته شده بود موضع خود در قبال اعتقاد به نظام را با صراحت بیان کند و دلیل حمایت خود از سران فتنه در صحبتهایش را بگوید، بیان داشت: معتقد به اسلام، و ولایتفقیه هستم و در مورد وابستگیام به احزاب منحلهای که مدام صحبت میکنید باید بگویم که هنوز به قانونی بودن این انحلال شک دارم. وی در خصوص موضعگیریاش در قبال جریان فتنه خود را از ساکنین برشمرد و تصریح کرد: ما مهر سکوت بر دهان خود زدهایم و نه از کسی دفاع و نه کسی را نفی میکنیم و زیر بار هیچ تهمت و دروغی هم نمیروم. * تلاش برای برائت فتنهگران یکی از دانشجویان بسیجی که درخواست سئوال شفاهی داشت در ابتدا با مخالفت حضار رو به رو شد اما در نهایت موفق شد خود را به روی سن برساند و مباحث خود را مطرح کند؛ عدم رعایت قانون و اخلاق سیاسی در تحصن مجلس ششم که راکعی نیز در آن زمان نماینده مجلس شورای اسلامی بود نخستین مبحث چالشبرانگیز این دانشجو بود که وی دلیل عدم التزام به قانون در آن زمان توسط امثال راکعی را از وی درخواست کرد که رئیس فراکسیون زنان جبهه مشارکت اسلامی در واکنش به این موضوع تأییدصلاحیتش در مجلس هفتم را موجب نفی این موضوع دانست و از توضیح بیشتر طفره رفت. دم زدن از اخلاق سیاسی با وجود راه انداختن فتنه 88 دیگر موضوع مطرح شده توسط این دانشجو بود که راکعی ر پاسخ به این موضوع به اصطلاح خودش روشنگری کرد و مواضع خود در آن زمان را بیان و بارها سعی در برائت سران فتنه از اتفاقات و وقایع سال 88 داشت.
راکعی در حال پاسخ دادن به یکی از سئوالات بود که در برابر هجمه انتقادات دانشجویان اصولگرا قرار گرفت و آنها با شعار مرگ بر فتنهگر صحبتهای راکعی را قطع کردند؛ در مقابل دانشجویان اندک اصلاحطلب نیز شعارهایی سردادند و راکعی که کنترل اوضاع را از دست داده بود با شعار «زندهباد دشمن» و در میان حلقه محافظان مجبور به ترک سالن شد تا آیین افتتاح این تفکر سبز در دانشگاه رازی ختم به خیر نشود!
94/11/24 - 21:48
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]