تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868648981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک سایت موزه در عمارت مسعودیه ایجاد می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
یک سایت موزه در عمارت مسعودیه ایجاد می شود

عمارت مسعودیه


شناسهٔ خبر: 3050739 - شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳
فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری

عمارت مسعودیه در آینده ای نزدیک صاحب سایت موزه می شود. همچنین آثار کشف شده در سه فصل حفاری گذشته در سایت موزه ای که در ضلع غربی عمارت ایجاد می شود به نمایش گذاشته خواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی عمارت مسعودیه اکبر تقی زاده مجری مرمت و احیای عمارت مسعودیه با اعلام این خبر گفت: فصل چهارم کاوش های باستان شناسی در عمارت تاریخی سال آینده انجام خواهد شد. این پیشکسوت میراث فرهنگی با اشاره به گمانه زنی ها و فعالیت های قبلی در عمارت مسعودیه گفت: با توجه به کشف شواهدی از ساخت و سازهای احتمالا قبل از دوره ناصری، اهمیت بقایای موجود در فهم روند تحولات معماری در مجموعه ها یک برنامه جامع باستان شناختی در محوطه مجموعه مورد نظر ضروری و راهگشای شناخت مسیر تغییرات در بنا و نیز کارکرد آن تشخیص داده شد. تقی زاده با اشاره به اجرای ۵ مرحله فعالیت های گمانه زنی و باستان شناسی در عمارت مسعودیه تاکنون افزود: ابتدا زیر نظر زنده یاد شیرازی گمانه زنی های محدودی در ضلع غربی عمارت مسعودیه انجام گرفت که طی آن به وجود آثاری پی برده شد ولی به دلیل نامشخص گمانه ها پوشانده شد و کاوش به بعد موکول شد. به گفته وی گمانه زنی ها و حفاری های محدودی که بعدا در حد فاصل عمارت سید جوادی و حصار غربی صورت گرفت، منجر به کشف آثاری شد. تقی زاده سپس به بیان فصل های اول و دوم حفاری در عمارت مسعودیه توسط ناصر نوروز زاده چگینی پرداخت و افزود: فصل اول به شناسایی، ساماندهی، خوانا سازی و حفاظت از حفاری های پیشین اختصاص داشت. به گفته او در فصل دوم نیز نسبت به انجام سونداژهای جدید برای شناسایی وسعت آثار به جا مانده در حیاط مشیرالملکی اقدام شد. وی هدف اصلی از کاوش ها و گمانه زنی های صورت گرفته در مجموعه ساختمانی عمارت مسعودیه را تهیه و تدوین یک گزارش مشروح توصیفی از آثار معماری و شواهد تاریخی-فرهنگی ان اعلام کرد.  تقی زاده در ادامه گفت: فصل سوم کاوش های باستان شناختی عمارت مسعودیه بر شناسایی، خوانا سازی، تعیین قدمت و نوع کاربری بقایای معماری به دست آمده از کند و کاوهای گذشته در جبهه غربی حیاط بنای سید جوادی و همچنین کاوش در جبهه غربی حیاط و عمارت مشیر الملکی و حیاط خلوت متمرکز بوده است. وی فضاهای شناسایی شده را آب انبار و پاشیر، راه پله های دسترسی به آب انبار، فضای ایوان مانند، گربه روها، حوض آب، سیستم های آبرسانی و ... که متعلق به زمان پیش از ساخت عمارت مسعودیه است، اعلام کرد. تقی زاده آثار کشف شده را سفال، کاشی، موزاییک و ... اعلام کرد که غالب سفال ها از انواع لعابدار و بدون لعاب منقوش و ساده هستند. او گفت: پژوهش های صورت گرفته ضمن رفع برخی ابهامات در فهم آثار معماری موجود و نیز ارتباط آن به عنوان مجموعه ای یکپارچه تاکید و راه را برای شناخت دقیق تر و کامل تر این مجموعه هموار می کند. او در پایان ادامه بررسی ها و کاوش های باستان شناختی در عمارت مسعودیه را یک امر ضروری و لازم دانست. عمارت مسعودیه واقع در خیابان ملت در سال ۱۲۹۵ هجری به فرمان مسعود میرزا ملقب به ظل السلطان فرزند ناصرالدین شاه در اراضی باغ نظامیه ساخته شد. باغ نظامیه علاوه بر باغ وسیع در تهران قدیم مجموعه ای منسجم از ابنیه اداری- مسکونی ظل السلطان را در بر داشته است. عمارت مسعودیه علاوه بر کارکرد اصلی خود در ادوار مختلف عملکردهای متفاوتی داشته و متناسب با دوره ها دستخوش تغییر و تخریب شده است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن