واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یادداشت/عباس حاجینجاری
22 بهمن و قدرت بازآفرینی انقلاب
جنگ نرم و عملیات روانی پیچیده توسط دستگاههای رسانهای و سیستمهای تبلیغاتی و امنیتی قدرتهای سلطه در طول سالهای بعد از انقلاب اسلامی علیه مردم ایران، تنها گوشهای از راهبردهای دشمنان برای مقابله با نظام اسلامی است.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس «عباس حاجینجاری» در روزنامه «جوان»نوشت: یکی از ویژگیهای بینظیر انقلاب اسلامی مردم ایران که آن را از سایر انقلابها و تحولات ساختاری سیاسی و اجتماعی متفاوت و متمایز میکند، استمرار حضور مردم در عرصههای مختلف انقلاب و عمل به موقع در شرایط حساس و گردنههای پیش روی انقلاب است. این حضور که نقطه آغازین آن به دوران قبل از انقلاب اسلامی بازمیگردد، در عین اقدامات وحشیانه رژیم پهلوی در ماههای آغازین انقلاب روز به روز گسترده شده و پس از پیروزی انقلاب نیز به رغم گذر از شرایط روزهای آغازین انقلاب، مواجه شدن نظام اسلامی با تهدیدات متنوع جدید همچنان تداوم یافته است که به طور نمونه میتوان به فرازهایی چون 9 دی 1388 و یا انتخاباتها اشاره کرد.
اهمیت نقش و حضور مردم در صحنه آنجا معنا مییابد که در انقلاب اسلامی ایران حضور مردم در ذیل هدایتهای حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری اساسیترین نقش را در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی داشته است، چراکه انقلاب اسلامی ایران به رغم همه نظامهای سیاسی و حرکتهای انقلابی از هیچ حمایت و پشتوانه بیرونی برخوردار نبوده است، بلکه برخلاف آن مردم ایران به دلیل همراهی و حفظ روحیات انقلابی همواره بیشترین فشارها را تحمل کرده و بیشترین هزینهها را برای حفظ و تداوم انقلاب اسلامی پرداختهاند. جنگ نرم و عملیات روانی پیچیدهای که توسط دستگاههای رسانهای و سیستمهای تبلیغاتی و امنیتی قدرتهای سلطه در طول سالهای بعد از انقلاب اسلامی با بهرهگیری از هزاران شبکه ماهوارهای و مجازی علیه مردم ایران اعمال شده است، تنها گوشهای از راهبردهای دشمنان برای مقابله با نظام اسلامی است، به این جنگ کمنظیر، باید تحریمهای فلجکننده اقتصادی را نیز افزود که علاوه بر تداوم آن در طول 37 سال گذشته، در سالهای اخیر و بعد از تصویب قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل حتی تعبیر «فلجکننده» را برای آن برگزیدهاند، دیوید پترائوس، رئیس پیشین سازمان سیا بعد از تصویب آن قطعنامه که بهانه تصویب آن موضوعات حقوق بشری و فعالیتهای هستهای بود بارها بر این نکته تأکید کرده بود که هدف اصلی از این تحریمها، ایجاد نارضایتی اجتماعی در مردم ایران و تبدیل آن به حرکتهای اعتراضآمیز سیاسی است که البته مردم ایران آنها را ناکام کردهاند. حضور مردم ایران در عرصههای مختلف انقلاب (راهپیماییها، انتخابها، 9 دیها و ...) در عین حفظ پویایی انقلاب اسلامی،نقش مؤثر و بازدارندهای در برابر سیاستها و راهبردهای دشمنان دارد، چراکه دشمنان انقلاب اسلامی بهرغم سرمایهگذاریهای گسترده و گوناگون، بر این امر اذعان دارند که نتوانستهاند آنگونه که مدنظرشان بود، اهدافشان را در مقابله با نظام اسلامی پیش ببرند و توطئههای آنها خود به زمینهای برای تعمیق انقلاب و هوشیاری مردم تبدیل شده است.
مبتنی بر این حضور مردم در صحنههای انقلاب و به ویژه راهپیمایی فردا اگرچه نماد تکرار شادمانه عید انقلاب و بزرگداشت حماسهآفرینیهای روزهای آغازین انقلاب است، اما تأثیر و کارکرد مهم این حضور را باید در قدرت بازآفرینی انقلاب به ویژه نسلهای جدید دانست، چراکه انقلاب هنوز در نیمه راه است و امتداد آن تا تحقق تمدن جهانی اسلامی نیاز به مجاهدت این نسل و نسلهای آینده دارد.
مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با فرماندهان و مسئولان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینه چرایی ضرورت این حضور میفرمایند: «انقلاب زنده است و ما در نیمه راه انقلابیم، عزیزان من! توجه دارید که انقلاب یک حادثه دفعی نیست؛ انقلاب یک دگرگونی است، این دگرگونی به تدریج انجام میگیرد. بله، حرکت انقلابی در اول لازم است، تشکیل نظام انقلابی لازم است اما تا وقتی که این انقلاب بتواند پایههای خود را محکم کند و اهداف خود را تحقق ببخشد، تدریج وجود دارد، مرور زمان لازم دارد. اگر چنانچه آن هدفها از یاد رفت، آن حادثه فراموش شد، آن وقت آنجوری میشود که در خیلی از کشورهای به ظاهر انقلابی دیده شده؛ بعضی انقلابها در نطفه خفه شد- مثل همینهایی که در زمان ما، همین چند سال اخیر، اتفاق افتاد و واقعاً در نطفه خفه شد- بعضی هم بعد از به دنیا آمدن جوانمرگ شدند. علتش همین بود؛ علتش انحراف بود از هدفهایی که اعلام شده بود. آن هدفها بایستی باقی بمانند، هدف عدالت اجتماعی، هدف تحقق زندگی اسلامی به معنای واقعی- که عزت دنیا و آخرت در زندگی اسلامی است- هدف تشکیل یک جامعه اسلامی که در آن جامعه هم علم هست، هم عدل هست، هم اخلاق هست، هم عزت هست، هم پیشرفت هست. هدف اینهاست؛ ما به این هدفها هنوز نرسیدهایم و در نیمه راه این هدفها هستیم. بایستی حادثه انقلاب و حقیقت انقلاب، دائم در ذهن و دل ما زنده باشد، باقی باشد. جبهه دشمن اتفاقاً روی همین نقطه تکیه دارد.»
شرکت در راهپیمایی 22 بهمن، پاسداشت خون شهدای انقلاب اسلامی، اعلام آمادگی برای دفاع از ارزشها و آرمانهای انقلاب و در اصل «تقویت قدرت بازآفرینی» انقلاب اسلامی است.
94/11/21 - 06:14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]