تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863038522




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بيش از چهار صد هزار نفر به علت ابتلا به سرطان در كشور جان باختند


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: بيش از چهار صد هزار نفر به علت ابتلا به سرطان در كشور جان باختند
دبير علمي كنگره بين الملي عفونت در پيوند و سرطان گفت: در سال 2005، چهار صد و 70 هزار نفر به علت سرطان در كشور جان خود را ازدست داده‌اند كه در همين سال 3/41 درصد مرگ و ميرها ناشي از بيماري هاي قلب و عروقي و 1/19 درصد به علت حوادث و 8/11 درصد به علت سرطان ها و 4/10 درصد به علت بيماري هاي واگيردار بوده است.


به گزارش خبرنگار اجتماعي برنا داود يادگاري، دبير علمي كنگره بين الملي عفونت در پيوند و سرطان صبح امروز در تالار امام خميني واقع در دانشگاه شهيد بهشتي گفت: پژوهش هاي اخير در جهان نشان داده است كه طيف بيماري ها به سرعت در حال تغيير و دگرگوني است، زماني بيماري هاي عفوني شايع ترين بيماري ها را در كره زمين تشكيل مي دادند و بسياري از مردم به واسطه اين بيماري ها تلف مي شدند. وي افزود: براساس تخمين سازمان بهداشت جهاني در 20 سال آينده بيماري هايي نظير اسهال، ايدز، سل، عفونت نوزادان و مالاريا نقش خيلي كمي را در مرگ و مير خواهند داشت.

يادگاري در ادامه با بيان اينكه امروزه اين طيف كاملاً در حال دگرگوني است افزود: بيماري هايي مثل طاعون، آبله، سل و مالاريا كه باعث مرگ و مير زيادي مي شدند كاملاً ريشه كن شده اند و يا تاثير اندكي در طيف بيماري هاي موجود دارند در نتيجه آن طول عمر افزايش يافته و با خود بيماري هايي جديد و غير واگير را به ارمغان آورده است. در دهه اخير مردم بيشتر بواسطه بيماري هاي قلبي و عروقي و يا انواع سرطان ها جان خود را ازدست مي دهند. اين تغيير وتحول مي تواند ناشي از كنترل عفونت، تغييرات سريع در نحوه زندگي مردم و ويژگي هاي محيط زيستي باشد.

وي ادامه داد: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني در سال 2005، 6/7 ميليون نفر از سرطان ها فوت كرده اند كه 70 درصد آن ها در كشورهاي كم درآمد بوده است.

يادگاري تصريح كرد: در سال 2005، چهار صد و 70 هزار نفر به علت سرطان در كشور جان خود را ازدست داده اند كه در همين سال 3/41 درصد مرگ و ميرها ناشي از بيماري هاي قلب و عروقي و 1/19 درصد به علت حوادث و 8/11 درصد به علت سرطان ها و 4/10 درصد به علت بيماري هاي واگيردار بوده است.

وي بيا بيان اينكه شواهد نشان مي دهد كه همبستگي جامعه پزشكي و جهاني در سال هاي گذشته توانسته است ميزان بيماري هاي عفوني را كاهش دهد اظهار داشت: بنابراين با ايجاد تغييراتي در وضعيت اجتماعي، اقتصادي و سياسي جوامع مي توان از بسياري از بيماري هاي غير واگير نيز جلوگيري كرد. از ميان بيماري هاي غير واگير، بيماري هاي قلبي و عروقي، حوادث عروقي مغز، انواع سرطان ها، ديابت نوع 2، فشار خون، چاقي و پوكي استخوان از اهميت بيشتري برخوردارند.
يادگاري بيان داشت: با توجه به اين تغيير و تحولات در دنيا بطور طبيعي ايران نيز از اين تغييرات بي نصيب نبوده است و شواهد موجود دلالت بر دگرگوني سريع بيماري ها در كشورمان دارد. بر طبق آمار سازمان بهداشت جهاني بعد از بيماري هاي قلبي و عروقي و حوادث، انواع سرطان ها در كشورمان عامل مهم مرگ و مير محسوب مي شوند. بنابراين در اين همبستگي علمي سعي بر آن است كه بخشي از مشكلات اين بيماران مطرح شود.
دبير علمي كنگره بين الملي عفونت در پيوند و سرطان ايران را يكي از موفق ترين كشورها در زمينه پيوند اعضاء در منطقه خاورميانه ذكر كرد و گفت: در منطقه خاورميانه كشورمان يكي از موفق ترين كشورها در زمينه پيوند اعضاء از جمله پيوند كليه، كبد، ريه، قلب، پانكراس و مغز استخوان بشمار مي رود. بنابراين توجه به پيشگيري از عفونت و درمان مناسب در اين بيماران مي تواند سبب افزايش طول عمر بيماران و همچنين كاهش هزينه هاي درماني در كشور بشود.

وي در خاتمه در توضيح اهداف برگزاري "اولين كنگره عفونت در پيوند و سرطان" گفت: هشدار عمومي در مورد سرطان ها و نقش و اهميت آن در سلامت جامعه، توجه مسئولان و برنامه ريزان كشور در مورد اهميت اين بيماري ها، تبادل نظر علمي و استفاده از تجربيات دانشمندان داخلي و خارجي، توجه و تاكيد بر اهميت پيشگيري در بيماري هاي غيرواگير، اهمت نقش عفونت در بيماران پيوندي و مبتلا به سرطان، تاكيد بر اهميت مقاومت هاي دارويي در بيماران فوق، نقش مشاوره هاي عفوني در درمان مناسب بيماران، جلب حمايت هاي مالي مسئولان جهت كاهش هزينه هاي سنگين درماني بيماران، توجه و تاكيد بر نقش تحقيقات در بيماران مبتلا به نقص ايمني، اهميت نقش تشكيل گروه درماني (TEAM WORK) در درمان بيماران فوق از جمله اهداف برگزاري اين كنگره است.
 سه شنبه 21 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 361]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن