تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867782005




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خیز «حداد عادل» برای ریاست مجلس دهم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خیز «حداد عادل» برای ریاست مجلس دهم




یک تئوریسین سیاسی اصولگرا می‌گوید، حدادعادل وضعیت خود را در مجلس آینده خوب می‌بیند و خود را برای ریاست مجلس دهم آماده می‌کند زیرا به نظر می‌رسد توانسته تایید موتلفه و بعضی گروه‌های سنتی را هم داشته باشد اما چرخ گردونه سیاست‌ بازی‌های بسیار دارد.





خبرگزاری ایسنا: یک تئوریسین سیاسی اصولگرا می‌گوید، حدادعادل وضعیت خود را در مجلس آینده خوب می‌بیند و خود را برای ریاست مجلس دهم آماده می‌کند زیرا به نظر می‌رسد توانسته تایید موتلفه و بعضی گروه‌های سنتی را هم داشته باشد اما چرخ گردونه سیاست‌ بازی‌های بسیار دارد.

امیر محبیان با اشاره به فهرست منتشر شده از اصولگرایان برای شهر تهران و انتقادات وارد شده به آن به "ندای ایرانیان" گفت: «فهرست فعلی مطرح شده توسط ائتلاف اصولگرایان فعلا تنها فهرست است و در میان اصولگرایان هیچ کس ولو آن که انتقادات جدی به فهرست کنونی داشته باشد، مایل نیست نقش وحدت‌شکن داشته باشد.

وی در مورد احتمال ارایه فهرست‌های دیگر از سوی اصولگرایان میانه‌رو در مقابل فهرست انتخاباتی شورای ائتلاف اصولگرایان اظهار کرد: به گمانم در حال حاضر بسیاری از اصولگرایان معتقدند که انتقادات زیادی به ویژه به فهرست تهران وجود دارد ولی بهتر است منتظر نتیجه نهایی باشیم.

این تحلیلگر مسائل سیاسی در مورد ترکیب فهرست انتخاباتی ائتلاف اصولگرایان و جای خالی برخی چهره‌های موثر این جریان خاطرنشان کرد: به صورت روشن، علی لاریجانی در فهرست تهران نادیده گرفته شده است اما به نظر من لاریجانی قصد درگیری با شورای ائتلاف را ندارد.

محبیان در مورد میزان اقبال اصولگرایان به فهرست شورای ائتلاف یادآور شد: منتقدان فهرست تهران بر این باورند که ظرفیت رای‌آوری این فهرست بیش از ٢٠درصد نیست و جالب آن است که این حدس را هم از هواداران لاریجانی می‌شنویم و هم از هواداران احمدی‌نژاد اما در حال حاضر از هیچ‌کس عزمی برای ارایه لیست مستقل نشنیده‌ایم.

با این حال، این فعال سیاسی اصولگرا در مورد برخی تحلیل‌ها نسبت به حداد عادل و وضعیت او در ائتلاف اصولگرایی که بیشتر حامیان و نزدیکان او در فهرست انتخاباتی‌شان جای گرفته است، اظهار کرد: به گمانم آشکار یا پنهان فهرست تهران پیامی منفی برای ریاست لاریجانی در مجلس آتی دارد.

محبیان با اشاره به فعالیت‌های انتخاباتی حداد عادل در اردوگاه اصولگرایی گفت: طبعا حداد عادل وضعیت خود را در مجلس آینده خوب می‌بیند و خود را برای ریاست مجلس دهم آماده می‌کند، زیرا به نظر می‌رسد توانسته تایید موتلفه و بعضی گروه‌های سنتی را هم داشته باشد، اما چرخ گردونه سیاست‌، بازی‌های بسیار دارد.»






تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن