تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829648173




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسب رتبه 30 کشوری آموزش و پرورش عشایر فارس


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس خبر داد: کسب رتبه 30 کشوری آموزش و پرورش عشایر فارس معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس گفت: آموزش و پرورش عشایر فارس در بین 700 اداره آموزش و پرورش سراسر کشور، رتبه 30 را در بخش سواد آموزی به خود اختصاص داده است.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۹ بهمن ساعت 16:26

خبرگزاری پانا+ آموزش و پرورش عشایر فارس

به گزارش خبرنگار پانا فارس، عیسی ملک پور در آیین افتتاحیه طرح توسعه سوادآموزی زنان و دختران عشایر و در جمع آموزشیاران سوادآموزی عشایر استان های فارس ، بوشهر ، خوزستان و یزد ضمن گرامی داشت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی گفت: بر ماست که به عنوان اهل خرد و جانشینان انبیاء الهی و وارثان خون شهدا حافظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و دست آوردهای ارزشمند آن باشیم .
ملک پور با بیان این پرسش که اگر انقلاب اسلامی به دنبال تحقق اهدافی همچون استقلال، آزادی و توسعه بوده است آیا این اهداف بدون داشتن مردمانی توسعه یافته دست یافتنی است، گفت: توسعه سواد و سوادآموزی یکی از ویژگی ها و شاخص های مهم برای ارزیابی میزان دست یافتن به اهداف انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه بررسی تاریخچه سوادآموزی در کشور و مقایسه شرایط آن پیش از انقلاب با بعد از انقلاب پیامهای تکان دهنده ای دارد، گفت: چرا که این بررسی ها نشان می دهد قبل از انقلاب علی رغم جمعیت کم و امکانات و منابع زیاد فقط 49 درصد از افراد جامعه از نعمت سواد برخوردار بوده اند که این آمار پس از انقلاب اسلامی بر اساس سرشماری سال 90 به 89 درصد رسیده یعنی پیشرفتی 40 درصدی با تمامی مسائل و مشکلاتی که کشورمان با آن مواجه بوده است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس با اشاره به این که بررسی های انجام شده نشان از وجود بی عدالتی هایی از لحاظ جنسیتی و جغرافیایی در حوزه سواد و سواد آموزی در دوران پیش از انقلاب دارد، افزود: این بررسی ها نشان می دهد تفاوت فاحشی بین باسوادی در شهرها و در روستا ها بوده است به نحوی که میزان باسوادی درمناطق شهری تقریبا 32 درصد بیشتر از روستا ها بوده است.همچنین از لحاظ جنسیتی نیز بررسی ها نشان دهنده این است که مردان 23 درصد بیشتر از زنان از نعمت سواد برخوردار بوده اند.
ملک پور در ادامه با اشاره به برخی از اقدامات و طرح های اجرا شده در حوزه سواد آموزی در دوران پس از انقلاب اسلامی گفت:امروز این تفاوت ها به 5 درصد رسیده است هرچند اعتقاد داریم هنوز هم زیاد است و باید برای رفع آن تلاش های بیشتری صورت پذیرد و مواردی هست که هنوز از چشم برنامه ریزان حوزه سواد و سوادآموزی دور افتاده است .
وی ادامه داد: توسعه یافتگی واجرای طرح های نوین وعلمی در جامعه خصوصا در بین جامعه عشایری با ویژگی هایی خاص خود مستلزم توسعه فرهنگی و معنوی در جامعه است، همچنان که همه پیامبران نیز مبعوث شدند تا پیامبر خاتم (ص) بتواند این تعالیم را به حد نهایت خودش برساند، بنابر این لازم است گام به گام برای توسعه جامعه عشایری اقدام کنیم.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه عشایر باید در کنار حفظ ارزشها و فرهنگ خود در مسیر توسعه و رشد گام بردارد،گفت: انتظاراز جامعه عشایری این است که با اعتباراتی که هزینه می شود این عزیزان به سمت رشد و توسعه یافتگی خصوصا در زمینه سواد وعلم آموزی حرکت کنند تا بتوانند به خوبی نقش خود را در جامعه ایفا نمایند و پشتوانه ای مستحکم برای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند.
وی با تاکید بر لزوم ارتقاء کمی و کیفی شاخص هایی که امکان دسترسی جامعه عشایری به سایر امکانات را فراهم می نماید گفت: زمینه سازی برای اجرای چنین طرح هایی موجب می گردد تا زیر ساخت های توسعه همه جانبه در مناطق عشایری فراهم شده و رشد و توسعه این مناطق شتاب بیشتری به خود بگیرد.
این مقام مسئول در حوزه سوادآموزی استان فارس با تاکید بر نقش مؤثر زنان در خانواده و ایجاد جامعه ای سالم و توسعه یافته گفت: زنان چه در صدر اسلام و چه در وقایع دوران حاضر در تمامی ابعاد فرهنگی،علمی، اجتماعی ، سیاسی و ... نقش های تعیین کننده و ارزشمندی داشته اند لذا توانمند سازی آنان می تواند در تمامی ابعاد موجبات پیشرفت و توسعه جامعه را فراهم نماید.
ملک پور با اشاره به اینکه زنان عشایری به دلیل محرومیت ها ،مسائل و مشکلاتی که جامعه عشایری با آن مواجه است بیشتر از سایرین مستحق توجه و آموزش هستند. گفت: اگر قرار است در مسیر توانمند سازی بانوان جامعه اقدامی شود اولین اقدام توانمند سازی بانوان عشایری است که در همین راستا مهرماه امسال تفاهم نامه ای بین معاونت امور زنان ریاست جمهوری و سازمان سوادآموزی منعقد شده است تا توسعه سوادآموزی در جامعه عشایری از اجرای طرح توانمند سازی زنان عشایری آغاز گردد.
او با اشاره به اینکه استان فارس با داشتن مردان و زنانی تلاشگر این افتخار را دارد که در حوزه سواد و سوادآموزی همیشه پیشقراول در کشور باشد و اجرای این طرح نیز از استان فارس شروع شده است، گفت: آموزش و پرورش عشایر فارس نیز این افتخار را دارد که در بین 700 اداره آموزش و پرورش کشور رتبه 30 را در بخش سواد آموزی به خود اختصاص داده است و چون نگینی در بین سایر ادارات می درخشد.
ملک پور با اشاره به اختصاص سهمیه ای یک هزارنفری به استان فارس در این خصوص گفت: در مرحله اول اجرای این طرح 350 نفر از آموزش دهندگان و 50 نفر از کارشناسان سوادآموزی مناطق و شهرستان های استان فارس در این کارگاه ها حضور می یابند که این آمار در مقایسه با سایر استانهایی که این طرح را اجرا می کنند قابل ملاحظه می باشد.
ریس ستاد اجرایی سوادآموزی فارس درخصوص اهداف برگزاری این کارگاه نیزگفت: بررسی کتب فعلی دوره های سوادآموزی، تدوین محتوای درسی متناسب با ویژگی های جامعه عشایری و شناسایی روش های تدریس مناسب با شرایط جامعه عشایری از جمله اهداف برگزاری این کارگاه ها هستند.
وی در پایان با بیان اینکه تقریبا یک چهارم بی سوادان فارس از جامعه عشایری هستند گفت: این واقعیت مسئولیتی را متوجه شما دست انداران حوزه سوادآموزی می نماید تا برای جذب و باسواد نمودن این عزیزان، تمامی امکانات و توانمندی های خود را به کارگیرید.
لازم به ذکر است این کارگاه آموزشی در مرحله اول با حضور 350 نفر از آموزشیاران، کارشناسان و مسئولین حوزه سوادآموزی استان های فارس، بوشهر یزد و خوزستان به میزبانی اداره آموزش و پرورش عشایر فارس و به میزبانی دبیرستان شبانه روزی عشایری مالک اشتر شیراز برگزار می شود.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن