تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871579852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکتیک مربی دارمشتات برای پیشرفت؛ ضعیف‌ترین بازیکن با کاور صورتی تمرین می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
تاکتیک مربی دارمشتات برای پیشرفت؛ ضعیف‌ترین بازیکن با کاور صورتی تمرین می‌کند
سرمربی دارمشتات آلمان برای بالابردن سطح توانمندی بازیکنانش تاکتیکی جالب در نظر گرفته؛ این که او «کاور ضعیف‌ترین عضو ماه» را به تن بازیکن می‌کند تا ستاره‌اش به خود آمده و برای بهبود کار تلاش کند.

خبرگزاری فارس: تاکتیک مربی دارمشتات برای پیشرفت؛ ضعیف‌ترین بازیکن با کاور صورتی تمرین می‌کند



به گزارش خبرگزاری فارس مربیان فوتبال برای آنکه برنامه‌های خود را بهتر در تیم پیش ببرند، برای خود راه و روش‌های گاه خاصی دارند. اجرا و انجام همین راهکارهای خاص است که از مربیان، چهر‌ه‌های خاصی و منحصر به فردی می‌سازد.

ظهور و درخشش  مربیانی مولف و برجسته که صاحب سبک همچون گواردیولا، ژوزه مورینیو، یواخیم لو، کارلو آنچلوتی و ... در عصر کنونی و بزرگانی همانند فرگوسن  و هیتسفلد در گذشته تنها به خاطر پیروی از برنامه‌های تمرینی و تاکتیکی خاص نبوده، بلکه هر یک در محدوده تیم‌داری و برخورد با ارکان فوتبال نظیر بازیکن، باشگاه، رسانه، هوادار و ... راه و روش‌‌های مخصوص به خود داشته‌اند که همین امر باعث شده تا توانمندی‌‌شان در مربیگری به اوج رسد.

*سبک‌های مربیگری با این توضیح می‌توان راحت‌تر مربیان جوان و جویای‌نامی را شناسایی و پیدا کرد که سعی می‌کنند راه و روشی مخصوص را در پیش‌گیرند. یا حداقل از روش‌های مدیریت تیم بزرگان در گذشته و حال، برای خود استفاده کنند. دیرک شوستر، سرمربی تیم دارمشتات یکی از این دسته مربیان است. این مربی 47 ساله که از 4 سال هدایت تیم کوچک اما با قدمت ژرمنی را برعهده دارد، تلاش کرده روز به روز در کارش قدم‌های به جلو بردارد. اشتباهاتش را برطرف کرده و از سیستم‌های برای بهبود کار مربیگری استفاده کند. به عنوان مثال او برای آنکه شوکی به تیمش وارد کرده و بتواند وضعیت تقریبا باثبات‌تری در دارمشتات ایجاد کند، به ارزیابی توانایی‌های شاگردانش در تمرینات و مسابقات در ماه پرداخته و ضعیف‌ترین بازیکن تیمش را معرفی می‌کند تا بلکه از این طریق بازیکن کم‌توان خود را به درجات عالی‌تر برساند.

*تنبیه در کنار تشویق و ترغیب شوستر در کنار تشویق و ترغیب بازیکنانش، تاکتیک جالبی در زمینه معرفی بازیکن ضعیف دارد. او در پایان هر ماه، وقتی به عملکرد بازیکنانش در تمرینات و مسابقات، نمره در زمینه‌‌های مختلف داد و بازیکن ضعیف را شناسایی کرد، کاور بازیکن ضعیف ماه را به تن وی در یک جلسه تمرینی می‌کند تا چنین بازیکنی برای همه معرفی شده و برای آینده به خود آید. آخرین مرتبه که وی این کار را انجام داد، «کاور مذکور» را به تن لوکا کالدیروا 25 ساله در پایان ماه ژانویه  کرد. قبل از این بازیکن، واگنر (دسامبر)، اشتروه‌ انگل(نوامبر)، رائوش (اکتبر)، گاریسک(سپتامبر)، کمپه(آگوست) ، سولو (ژوییه)،‌سیریگو(ژوئن) این کاور بحث‌انگیز را به تن کردند.

  *از این روش چه سودی حاصل می‌شود؟ اما سئوالی که ممکن است برای هر علاقمندی بعد از خواندن این توضیحات مطرح شود، این است که مربی دارمشتات کلا از این ترفند چه سودی می‌برد. در این مورد او پاسخ می‌دهد: هیچ بازیکنی دلش نمی‌خواهد این کاور صورتی رنگ را به تن کند. به همین دلیل است که هر کدام در تمرینات، کلی تلاش می‌کنند. این دقیقا همان چیزی است که من می‌خواهم به عنوان مربی به آن برسم.

94/11/17 - 12:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن