واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛ تخصیص اعتبار 7 میلیارد تومانی برای تجهیز 3 هزار و 300 مدرسه شبانه روزی وزیر آموزش و پرورش از تخصیص اعتبار 7 میلیارد تومانی برای تجهیز 3 هزار و 300 مدرسه شبانه روزی خبر داد.
۱۳۹۴ شنبه ۱۷ بهمن ساعت 11:08
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا؛علی اصغر فانی در همایش حامیان مدارس شبانه روزی که امروز شنبه 17 بهمن ماه در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه برگزار شد، اظهار کرد: سندتحول بنیادین نظام آموزش و پرورش پیامی دارد. این سند تدوین و تصویبش 10 سال طول کشیده و امروز مبنای برنامه های آموزش و پرورش است.این سند در برنامه ششم توسعه اساس برنامه در آموزش و پرورش خواهد بود.
وی به دو پیام اصلی در سند تحول بنیادین اشاره کرد و گفت: ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و عدالت آموزشی از جمله پیام های اصلی در سندتحول بنیادین است که می توان در حوزه عدالت آموزشی به این اشاره کرد که در دوره ابتدایی هیچ دانش آموز و کودک لازم التعلیمی نیست که امکانات آموزشی در اختیار نداشته باشد. 110 مدرسه با یک دانش آموز
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال گذشته 110 مدرسه تک دانش آموزی داشته ایم گفت: سال گذشته 4 هزار و 800 مدرسه با کمتر از 5 دانش آموز فعالیت کرد این موضوع نشان از برکت انقلاب اسلامی است که هیچ دانش آموزی از کلاس درس محروم نباشد. پوشش تحصیلی 98.5 درصدی دوره ابتدایی
فانی اضافه کرد: قریب به 98.5 درصد دانش آموزان در دوره ابتدایی تحت پوشش هستند و مابقی آنها به دلیل مشکلات اقتصادی و فرهنگی خانواده ها نتوانستند به مدرسه بروند.
وی با اشاره به اینکه انسداد مبادی بی سوادی گامی موثر برای به صفر رساندن تقریبا یک درصد باقیمانده دانش آموزان برای پوشش تحصیلی است گفت: حضور مدیران و مسئولان آموزش و پرورش در جلوی درب منازل مردم و ثبت نام دانش آموزان در مدارس کار خوبی است که در دو سال اخیر با جدیت دنبال شده است. در دوره متوسطه اول 94 درصد دانش آموزان و در دوره دوم متوسطه 82 درصد تحت پوشش هستند.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در دوره اول و دوم متوسطه نمی توان با تعداد کم دانش آموزان در روستاها مدرسه ایجاد کرد زیرا یک کلاس متوسطه دوم نیاز به 7 و 8 دبیر تخصصی دارد .
فانی با اشاره به مدارس شبانه روزی در قبل از انقلاب بیان کرد: تا سال تحصیلی 56-57 فقط مدرسه راهنمایی پسرانه داشتیم و قبل از انقلاب 19 مدرسه راهنمایی پسرانه شبانه روزی داشتیم که بعد از انقلاب در سال 66 به طور آزمایشی برای دختران مدارس راهنمایی شبانه روزی را ایجاد کرده ایم این مدارس در استان مرکزی و کرمان بود. تحصیل 404 هزار دانش آموز در 3 هزار و 300 مدرسه
وی خاطرنشان کرد: اکنون بیش از 404 هزار دانش آموز در بیش از 3 هزار و 300 مدرسه شبانه روزی تحصیل می کنند همچنین تاسیس مدارس نمونه دولتی بعد از انقلاب در سال 65 بر عهده من بود.
وی با اشاره به اینکه عدالت آموزشی یعنی شناسایی استعدادها و رشد و به نتیجه رساندن آنها تصریح کرد: مدارس شبانه روزی و نمونه دولتی که از دل روستاها دانش آموز را به مدرسه می برند باعث رشد استعدادهای دانش آموزان می شوند. تا استعدادهای آنها برای انقلاب اسلامی ذخیره و سرمایه شود. اعتبار 7 میلیارد تومانی برای تجهیز مدارس شبانه روزی
وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال از اعتبارات دولتی در آموزش و پرورش بیش از 7 میلیارد تومان برای تجهیز مدارس شبانه روزی تخصیص داده شد همچنین 41 میلیارد تومان اعتبار برای هزینه های جاری مدارس شبانه روزی در نظر گرفته شده است اما صندوق توسعه عدالت آموزشی می تواند روند صحیح این عدالت را در مدارس شبانه روزی برقرار کند.
فانی خاطرنشان کرد: بیش از 800 میلیاردتومان تعهد خیرین برای ساخت و ساز مدارس بوده است که بر اساس پیش بینی ما در سال 95 بیشتر خواهد شد. مدارس شابنه روزی هیات امنایی شود
وی با ارائه پیشنهاد به خیرین اشاره کرد: پیشنهاد می کنم خیرین امنای مدرسه شوند ما نیز در توسعه مدارس شبانه روزی در حوزه مشارکت های مردمی و هیات امنایی کردن آنها آمادگی کامل داریم.
وی در پایان اضافه کرد: امیدواریم شاهد مشارکت مردم در اداره مدارس شبانه روزی و تزریق امکانات جدید از سوی مردم باشیم چرا که مقام معظم رهبری نیز فرموده اند هر جا که مردم وارد صحنه شدند ما ضرر نکردیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]