تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 28 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854174312




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محمد هاشمي:كسي نمي‌تواند سيد حسن را مديريت كند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



محمد هاشمي:كسي نمي‌تواند سيد حسن را مديريت كند
روز نو : دغدغه‌هايش را مي‌توان از شيوه سخن گفتن و مواضعش تشخيص داد. مهندس محمد هاشمي بيش از آنكه دغدغه سياسي و جرياني داشته باشد دغدغه نظام دارد. رئيس دفتر مجمع تشخيص مصلحت نظام عدم احراز آيت‌ا... سيد حسن خميني را مساله نامباركي قلمداد مي‌كند و به «آرمان» مي‌گويد: « تاكنون علماي بزرگي مانند آيات عظام وحيد خراساني، جوادي آملي وموسوي اردبيلي كه جزو بزرگ‌ترين مراجع تقليد دنياي اسلام هستند صلاحيت آيت‌ا... سيد حسن خميني را تاييد كرده‌اند. در نتيجه عدم احراز صلاحيت ايشان تنها به دليل شركت نكردن در امتحان، نوعي تغيير در سنت‌هاي حوزه است كه نيازمند تامل و تفكر بيشتري است». برادر آيت‌ا... هاشمي همچنين نسبت به انتقاد برخي كه عنوان مي‌كنند سيد حسن خميني در سناريوي آيت‌ا... هاشمي بازي مي‌كند واكنش نشان مي‌دهد و خاطرنشان مي‌كند: «شأنيت سيد حسن خميني اجل از اين است كه آيت‌ا... هاشمي بخواهند ايشان را مديريت كنند. همه اين اقدامات و سخنان در جهت تخريب جايگاه آيت‌ا... هاشمي و سيد حسن خميني مطرح مي‌شود». در ادامه متن گفت‌وگوي مهندس محمد هاشمي را می‌خوانید: 
 
با ثبت‌نام گسترده چهره‌هاي سياسي در انتخابات مجلس شوراي اسلامي و همچنين مجلس خبرگان فضاي اميدواركننده‌اي براي برگزاري يك انتخابات باشكوه در كشور به وجود آمده بود. با اين وجود ردصلاحيت‌ها تا حدودی فضاي انتخاباتي كشور را تحت‌الشعاع خود قرار داده است. ارزيابي شما چيست؟


در اين زمينه چند نكته قابل توجه است. نكته اول اينكه مقام معظم رهبري در يكي از سخنراني‌هاي اخير خود با «حق الناس» خواندن آراي مردم حجت را براي مسئولان برگزاري انتخابات تمام كردند و مشروعيت را به رأي و نظر مردم دادند. ايشان به صراحت عنوان كردند حتي كساني كه نظام و ولايت فقيه را هم قبول ندارند در انتخابات شركت كنند. سخنان مقام معظم رهبري براي مردم اميدواركننده بود و شوق و شعف زيادي را در فضاي سياسي كشور به وجود آورد. حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري همواره نظام سياسي را با محوريت مردم تبيين كرده‌اند و همواره به اين نكته تاكيد داشته‌اند كه اركان اصلي نظام جمهوري اسلامي مردم هستند. نكته دوم اينكه پس از پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون، انتخابات زيادي در كشور برگزار شده كه در همه اين انتخابات حضور و حمايت مردم به نوعي «شاخص» براي حمايت از نظام تبديل شده است. در شرايط كنوني نظام جمهوري اسلامي با مخاطرات و چالش‌هاي مهم منطقه‌اي و بين‌المللي روبه‌رو است و بيش از هميشه به حمايت و حضور مردم در صحنه انتخابات نياز دارد. در نتيجه در شرايط كنوني حضور مقتدرانه و باشكوه مردم در پاي صندوق‌هاي رأي حالت بازدارندگي براي دشمنان منطقه‌اي و بين‌المللي نظام دارد و سبب نااميدي دشمنان مي‌شود. مردم ايران نيز مردمي سياسي و آگاه هستند و همواره نشان داده‌اند در بزنگاه‌ها و روزهاي سخت همراه و پشتيبان نظام جمهوري اسلامي هستند. به همين دليل بنده اميدوارم ردصلاحيت‌ها سبب نااميدي مردم و حضور كمرنگ آنها در پاي صندوق‌هاي رأي نشود. نكته سوم به وضعيت تشكل‌ها، احزاب و جريان‌هاي سياسي بازمي‌گردد. اغلب كساني كه صلاحيت آنها تاييد نشده به نوعي وابستگي تشكيلاتي داشته‌اند. نگاه باید به سوابق و توانايي افراد باشد نه به تشكيلات و خاستگاه سياسي آنها، تا يك جريان سياسي از صحنه انتخابات بيرون نرود.


شما اين رويكرد را صحيح مي‌دانيد؟


اين مساله مصداق بارز حق‌الناس است و رعايت نكردن آن صحيح نيست. ممكن است شخصي در جريان اصولگرايي وجود داشته باشد كه واجد شرايط احراز صلاحيت نباشد. در نتيجه نبايد وي را تنها به دليل اينكه يك اصولگراست تاييد صلاحيت كرد. از سوي ديگر ممكن است يك شخص از قابليت و توانايي بالايي برخوردار باشد اما به دليل اينكه خاستگاه اصلاح‌طلبي دارد احراز صلاحيت نشود. به نظر من هر دوی اين رويكردها صحيح نيست و عدالت درآن رعايت نشده است. براساس حقوق شهروندي ملت ايران، هر شخصي آزاد است گرايش سياسي خود را با توجه به روحيات و دغدغه‌هاي خود انتخاب كند و هيچ نهاد يا فردي نمي‌تواند مانع اين مساله شود. براساس ماده 10 قانون اساسي همه احزاب رسمي و ثبت شده در وزرات كشور مي‌توانند به صورت آزادانه در انتخابات شركت كنند. در شرايط كنوني نيز چنين اتفاقي افتاده و همه كساني كه در انتخابات ثبت نام كرده‌اند جزئي از احزاب ثبت شده و رسمي كشور به شمار مي‌روند. آمار‌هاي منتشر شده از سوي نهادهاي رسمي بيانگر اين نكته است كه13هزار نفر در دو انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري ثبت نام كرده‌اند. همه اين افراد نيز از نخبگان و تحصيلكردگان جامعه هستند كه در مسئوليت‌هاي گوناگون حضور داشته‌اند. حدود60 درصد اين افراد ردصلاحيت شده‌اند. اغلب ردصلاحيت‌شدگان نيز به دليل عدم التزام عملي به اسلام، قانون اساسي و نظام جمهوري اسلامي تاييد صلاحيت نشده‌اند. در نتيجه اگر براين اساس 60 درصد نخبگان مشكل داشته باشند «آژير خطر» به صدا درآمده و بايد نگران وضعيت آينده بود. براي بنده مهم نيست كه كدام جريان يا حزب سياسي در مجلس حضور داشته باشد. بنده دغدغه كل نظام سياسي را دارم و براي آن احساس نگراني مي‌كنم. برخي از اين افراد فرزند شهيد هستند و گوشت و پوستشان از ابتداي انقلاب تاكنون با انقلاب و نظام جمهوري اسلامي عجين بوده است. نمونه بارز اين افراد فرزند شهيد مطهري يا فرزند شهيد اشرفي اصفهاني هستند. چطور ممكن است فرزند شهيد مطهري كه خود از بنيانگذاران نظام بوده در شرايط كنوني التزام عملي به نظام نداشته باشد. به نظر من در مساله تاييد صلاحيت‌ها دقت لازم نشده و به همين دليل ابهاماتي در بين افكار عمومي به وجود آمده است.


برخي از چهره‌هاي برجسته جريان اصلاحات در روزهاي اخير با آيت‌ا... هاشمي ديدار كرده و از ايشان درخواست كرده‌اند درباره تاييد صلاحيت‌ها رايزني كنند. آيا اين اتفاق افتاده است؟


بله، برخي از چهره‌هاي سياسي در اين زمينه با آيت‌ا... هاشمي ديدار داشتند و از ايشان درخواست كردند درباره ردصلاحيت‌ها با رهبر معظم انقلاب رايزني كنند. آيت‌ا... هاشمي در سخنراني اخير خود در روز12بهمن ماه و در فرودگاه مهرآباد به صراحت عنوان كردند از قدرت كافي براي فشار براي تغيير وضعيت انتخابات برخوردار نيستند. بنده اطلاع دقيقي از اينكه ايشان با مقام معظم رهبري در اين زمينه رايزني كرده‌اند، ندارم.


نظر شما درباره عدم احراز صلاحيت آيت‌ا... سيدحسن خميني و همچنين مواضع ايشان پس از عدم احراز چيست؟


عدم احراز صلاحيت آيت‌ا... سيد حسن خميني اتفاق مباركي نبود. اين در حالي است که روحانيون شيعه همواره استقلال خود را از قدرت‌هاي موجود حفظ كرده‌اند. حتي در شرايط كنوني كه اغلب رهبران نظام جمهوري اسلامي را روحانيون تشكيل مي‌دهند هم حوزه‌هاي علميه و مراجع تقليد استقلال خود را حفظ كرده‌اند و به صورت مستقل با مردم در ارتباط هستند. نكته ديگر اينكه در حوزه‌هاي علميه درجه اجتهاد به صورت سنتي به افراد داراي صلاحيت و مرتبه علمي ممتاز تعلق مي‌گرفته است. در گذشته هنگامي كه دو يا سه مجتهد طراز اول مرتبه علمي يك روحاني را براي اجتهاد تاييد مي‌كرده‌اند اين فرد به صورت طبيعي به مرحله اجتهاد مي‌رسيده است و مورد اقبال طلبه‌ها و مردم قرار مي‌گرفته است. در شرايط كنوني نيز چندين عالم بزرگ و مجتهد طراز اول، اجتهاد آيت‌ا... سيدحسن خميني را تاييد كرده‌اند و مرتبه علمي ايشان را براي اجتهاد پذيرفته‌اند. اين در حالي است كه آيت‌ا... سيد حسن خميني حدود شش سال در حال تدريس درس خارج در حوزه علميه قم هستند. در حوزه علميه تنها افرادي مي‌توانند درس خارج در فقه و اصول را تدريس كنند كه داراي مرحله اجتهاد باشند. در نتيجه به صورت طبيعي مدت شش سال از مرتبه اجتهادي آيت‌ا... سيد حسن خميني مي‌گذرد و اجتهاد و مرتبه علمي ايشان براي اهالي فن «اظهر من الشمس» است. اين مساله كه اجتهاد يك روحاني بلندمرتبه را تنها با يك امتحان در نظر بگيريم و سوابق علمي وي را لحاظ نكنيم مساله‌اي بي‌سابقه بوده كه تاكنون در حوزه‌هاي علميه مرسوم نبوده است. گويا فصل جديدي را در اين زمينه باز كرده‌اند كه اجتهاد افراد تنها از راه امتحان كتبي مشخص خواهد شد. تاكنون علماي بزرگي مانند آيات عظام وحيد خراساني، جوادي آملي و موسوي اردبيلي كه جزو بزرگ‌ترين مراجع تقليد دنياي اسلام هستند صلاحيت آيت‌ا... سيد حسن خميني را تاييد كرده‌اند. در نتيجه عدم احراز صلاحيت ايشان تنها به دليل شركت نكردن در امتحان، نوعي تغيير در سنت‌هاي حوزه است كه نياز به تامل و تفكر بيشتري دارد.


برخي از منتقدان بر اين باورند که سيد حسن خميني در سناريوي آيت‌ا... هاشمي بازي مي‌كند و حمايت‌هاي ايشان از سيد حسن خميني بي‌دليل نيست و با نوعي برنامه‌ريزي صورت مي‌گيرد. ارزيابي شما از رابطه آيت‌ا... هاشمي و سيد حسن خميني چيست؟


اتفاقا يكي از منتقدان اصولگرا به بنده گفت: «آيت‌ا... هاشمي تلاش مي‌كند سيد حسن خميني را مديريت كند». بنده در پاسخ به ايشان عنوان كردم سخن شما هم توهين به آيت‌ا... هاشمي است و هم توهين به جايگاه سيد حسن خميني. سيد حسن خميني در شرايطي نيست كه كسي بتواند ايشان را مديريت كند. ايشان يك عالم وارسته و صاحب ديدگاه و منطق است و بهتر از همه مي‌تواند شرايط را مديريت كند. متاسفانه مخالفان و تندروها هنگامي كه داراي استدلال و منطق قوي نيستند فرار به جلو مي‌كنند و از چنين شيوه‌هاي تخريبي‌ای استفاده مي‌كنند. اين عده با برهم زدن آرامش فضاي سياسي تلاش مي‌كنند «از آب گل‌آلود ماهي بگيرند» و واقعيت‌هاي جامعه را به شكل معكوس جلوه بدهند. ما بايد در مرحله اول به هدف اين گروه پي ببريم كه چرا براي رسيدن به هدف خود به هر وسيله‌اي متوسل مي‌شوند. شأنيت سيد حسن خميني اجل از اين است كه آيت‌ا... هاشمي بخواهند ايشان را مديريت كنند. همه اين اقدامات و سخنان در جهت تخريب جايگاه آيت‌ا... هاشمي و سيد حسن خميني مطرح مي‌شود. اگر شناسنامه تخريب‌كنندگان را مورد بررسي قرار بدهيم متوجه مي‌شويم اين عده همواره در فضاي تنش و تخريب زندگي كرده‌اند و با رقباي سياسي خود بي‌ملاحظه سخن گفته‌اند. نكته ديگر اينكه اين گروه با مطرح كردن چنين سخناني در فضاي افكار عمومي تلاش مي‌كنند طرفين ماجرا را به واكنش نسبت به يكديگر و برهم خوردن رابطه مناسب تحريك كنند. مواضع آيت‌ا... سيد حسن خميني پس از عدم احراز صلاحيت نشان‌دهنده وارستگي و اخلاق‌مداري ايشان است. ايشان عنوان كردند به دليل درخواست بزرگان و مردم نسبت به رأي صادره اعتراض مي‌كنند و هيچ دغدغه شخصي در اين رابطه ندارند. سيد حسن خميني نيز مانند آيت‌ا... هاشمي كه در انتخابات رياست‌جمهوري سال92تاييد صلاحيت نشدند عنوان كردند همه‌چيز را به خدا واگذار كردم.


آيا سيد حسن خميني در زمينه چگونگي اعتراض با آيت‌ا... هاشمي مشورت كردند؟ آيا آيت‌ا... هاشمي در اين زمينه توصيه خاصي به ايشان كردند؟


خير، هيچ گونه صحبتي در اين زمينه بين آيت‌ا... هاشمي و سيد حسن خميني صورت نگرفته است. اين مسائل بيشتر در بيت سيد حسن خميني مطرح شده است. به هر حال حيثيت يك روحاني بلندمرتبه صدمه ديده است. مشي آيت‌ا... هاشمي به ايشان اجازه نمي‌دهد كسي را به اعتراض ترغيب كند. هنگامي صلاحيت آيت‌ا... هاشمي براي انتخابات رياست‌جمهوري تاييد نشد، ايشان هيچ‌گونه اعتراضي به مسئولان در اين زمينه نكردند و همه‌چيز را به خدا واگذار كردند. ايشان حتي در انتخابات سال 88 نيز در مقابل هجمه‌ها و تخريب‌هاي بي‌اساس محمود احمدي‌نژاد تنها به نوشتن نامه به رهبري اكتفا كردند و اجازه ندادند فضاي سياسي كشور بيش از اندازه متشنج شود.


آيت‌ا... هاشمي در مراسم ويژه 12بهمن در فرودگاه مهرآباد به صراحت عنوان كردند صلاحيت اشبه ‌به حضرت امام (ره) را تاييد نكرده‌اند. شما سخنان آيت‌ا... را چگونه تبيين مي‌كنيد؟


سخنان آيت‌ا... هاشمي بسيار صريح، ساده و روشن بود و كساني كه بايد مفهوم اين سخنان را درك مي‌كردند به خوبي متوجه منظور ايشان شدند. اين سخنان در روز ورود تاريخي حضرت امام (ره) و درباره نوه ايشان عنوان شده كه داراي مفاهيم خاص خود است. به نظر من دردمندان درد دارند كه چنين سخناني را مطرح مي‌كنند. با اين وجود برخي پيرامون سخنان آيت‌ا... هاشمي مسائلي را مطرح كردند مانند اينكه حضرت امام (ره) با رانت مخالف بودند و در شرايط كنوني سيد حسن خميني تلاش مي‌كند از رانت وابسته بودن به حضرت امام (ره) به سود يك جريان سياسي استفاده كند. برخي با كج‌فهمي گمان مي‌كنند سيد حسن خميني بايد در امتحان شركت مي‌كرده و به دليل اينكه قصد داشته از رانت وابسته بودن به حضرت امام (ره) استفاده كند از شركت در امتحان شوراي نگهبان امتناع كرده است. به نظر من چنين رويكردي اصلا صحيح نيست و با واقعيت‌هاي جامعه مطابقت ندارد. بنده معتقدم عدم احراز سيد حسن خميني بيش از آنكه به اين ارتباط داشته باشد به مسائل ديگر مربوط است.


به تازگي چهره برخي از افراد ممنوع‌التصوير مانند رئيس دولت اصلاحات و رئيس مجلس ششم از صدا وسيما و در قالب يك برنامه تاريخي و انتخاباتي پخش شده است. به نظر شما رفتار صداو سيما در به تصوير كشيدن چهره افراد ممنوع التصوير متناقض نيست؟


بنده معتقدم رفتار و برنامه‌هاي صداو سيما بعضا به صورت گزينشي مقاطعي از تاريخ انقلاب را در كنار هم قرار مي‌دهد و به آن مي‌پردازد كه سبب سردرگمي مخاطب مي‌شود و سوال‌هاي مبهمی براي نسل جوان به وجود مي‌آورد. برای مثال در هفته دفاع مقدس صداوسيما چهره افرادي را نشان مي‌دهد كه سهم اندكي در جنگ داشته‌اند يا اينكه با افرادي مصاحبه مي‌كند كه حتي يك‌بار هم وارد يك سنگر جبهه نشده‌اند. با اين وجود هيچ گونه تصويري از آيت‌ا... هاشمي به عنوان فرمانده جنگ و جانشين حضرت امام (ره) پخش نمي‌كند. اين رفتار اين سوال را در ذهن جوان امروز به وجود مي‌آورد كه مگر آيت‌ا... هاشمي جانشين حضرت امام (ره) و فرمانده جنگ نبوده است، پس چرا حتي يك تصوير نيز از ايشان نشان داده نمي‌شود. در نتيجه بعضا برنامه‌هاي صداوسيما در تناقض با سياست‌هاي اصلي به نظر مي‌رسد. نكته ديگر تحريف اتفاقات تاريخي در برنامه‌هاي صداو سيماست. همه ما بايد به اين نكته توجه داشته باشيم كه اين تنها ما نيستيم كه تاريخ را به تصوير مي‌كشيم و آيندگان نيز در اين زمينه سهم خواهند داشت. به تازگي يك سريال تاريخي از صداوسيما پخش مي‌شود كه براساس نظرسنجي‌هاي صورت گرفته تنها19درصد مردم اين سريال را تماشا مي‌كنند. نكته قابل تامل اينكه از اين 19درصد تنها شش درصد صحت وقايع سريال را تاييد مي‌كنند و اعتقاد دارند محتواي اين سريال با واقعيت‌هاي تاريخي مطابقت دقيقي ندارد. به نظرم در مسير اشتباهي حركت مي‌كنند و پيامد اين حركت اشتباه بي‌اعتمادي مخاطب خواهد بود.


مهدي هاشمي به مدت دو هفته از زندان مرخصي گرفته است. با اين وجود حواشي زيادي درباره مرخصي ايشان در رسانه‌هاي كشور به وجود آمده است كه برخي نيز شائبه انتخاباتي دارد. دلايل اصلي مرخصي مهدي هاشمي از زندان چيست؟


واقعيت ماجرا اين است كه آقا مهدي در زندان در ادرار خود خون مشاهده مي‌كند. ايشان به پزشك زندان مراجعه مي‌كند و پزشك زندان احتمال مي‌دهد كليه ايشان دچار مشكل شده و به همين دليل خونريزي صورت گرفته است. پس از آزمايش‌هاي لازم در اين زمينه مشخص مي‌شود كليه ايشان هيچ مشكلي ندارد. سپس پزشكان گمان مي‌كنند پروستات ايشان دچار مشكل شده است و به همين دليل در اين زمينه نيز آزمايش‌هاي لازم را انجام مي‌دهند. نتايج آزمايش‌ها نشان مي‌دهد كه پروستات مهدي هاشمي نيز سالم است و هيچ گونه مشكلي ندارد. با اين وجود پزشكان پس از آزمايش‌هاي متعدد به اين نتيجه مي‌رسند كه در مثانه ايشان يك غده وجود دارد و منشأ خونريزي از غده‌اي است كه در مثانه به وجود آمده است. پزشكان عنوان مي‌كنند كه ايشان بايد به سرعت مورد عمل جراحي قرار بگيرد و به همين دليل به يك بيمارستان تخصصي در اين زمينه منتقل مي‌شود. پس از مراجعه ايشان به بيمارستان عمل جراحي روي ايشان صورت مي‌گيرد و پزشكان براي وي دو هفته استراحت در منزل تجويز مي‌كنند. غده بيرون آمده از بدن ايشان نيز مورد آزمايش قرار مي‌گيرد كه خوشبختانه اين غده بدخيم نبوده و از نوع خوش‌خيم آن بوده است. اگر غده موجود در مثانه بدخيم بود مهدي هاشمي بايد تحت شيمي درماني قرار مي‌گرفت كه خوشبختانه نياز به شيمي درماني در بيماري ايشان وجود نداشته است. مرخصي مهدي هاشمي نيز به صورت تعويقي بوده و به ازاي اين دو هفته به مدت زنداني ايشان اضافه خواهد شد. در نتيجه مرخصي مهدي هاشمي تنها به دليل بيماري و وجود غده در مثانه ايشان بوده است و هيچ‌گونه شائبه ديگري وجود ندارد.




تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن