واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان ایلام:
برخی از کاندیداها عدم التزام را با عدم اعتقاد اشتباه گرفتهاند
رئیس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان ایلام گفت: برخی از کاندیداهای نمایندگی مجلس عدم التزام به قانون را با عدم اعتقاد به اسلام اشتباه گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، یوسف امیدی ظهر امروز در همایش ناظرین شورای نگهبان در دهلران با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: دهه فجر فرصتی ارزشمند است تا داشتهها و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را چه قبل و چه بعد از انقلاب مقایسه کنیم.
وی افزود: بارزترین خصوصیت و ویژگی انقلاب اسلامی ایران سلطه ستیزی و استکبار ستیزی است که این خصیصه باعث شده است تا این انقلاب در طی 37 سالی که از عمر بابرکت آن میگذرد همواره مورد توطئه و دسیسه های دشمنان این انقلاب و نظام قرار بگیرد.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان ایلام با بیان اینکه مبنای انقلاب اسلامی ایران اسلام و تعالیم اسلامی است تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران در بطن خود سلطه ستیز و سلطه ناپذیر است و این انقلاب از نخستین روزهای پیروزی خود این خصوصیت را حفظ کرده است.
وی گفت: برخی در داخل کشور معتقد به اسلام رحمانی هستند بدین صورت که با هرکشوری که تمایل داشتند رابطه برقرار کنند درصورتی که این افراد بایستی بدانند که مبنای سلطه ناپذیری انقلاب اسلامی ریشه در قرآن و تعالیم اسلامی دارد.
امیدی اضافه کرد: بر خلاف ادعای برخی مسئولان در داخل کشور که اعتقاد دارند باید با آمریکا به عنوان کدخدای جهان رابطه داشت، دشمنی آمریکا با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک سوءتفاهم نیست.
وی با بیان اینکه انتخابات یک رزمایش سیاسی است و حضور مردم در عرصه انتخابات نشانه اوج اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است تصریح کرد: وظیفه شورای نگهبان این است که به مردم کمک کند تا انتخاب اصلحی داشته باشند و در مرحله بعدی این خود مردم هستند که بایستی گزینه اصلح و شایسته را با رأی خود انتخاب کنند و در حقیقت انتخاب بهترینها بر عهده مردم است.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان ایلام خاطر نشان کرد: برخی از کاندیداهایی که تأیید نشدند مشمول بند یک ماده 28 قانون شدند که طبق این بند هر فرد بایستی اعتقاد و التزام عملی به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.
وی ادامه داد: برخی عدم التزام به را با عدم اعتقاد به اسلام اشتباه گرفتند که باید به این افراد گفت این دو واژه با هم تفاوت اساسی دارند چرا که اگر کاندیدایی به اسلام التزام و اعتقاد نداشت میبایست به عنوان یک اقلیت مذهبی در انتخابات شرکت میکرد.
امیدی اضافه کرد: عدهای نان نظام را میخورند ولی متأسفانه علیه نظام و انقلاب اقدام میکنند و برخی نیز لفظ استکباری بودن را به نظام و ولایت نسبت می دهند و ولایت را قبول ندارند در حالی که انتظار دارند صلاحیت آنان نیز تأیید شود.
وی با اشاره به نحوه بررسی تأیید صلاحیت کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: براساس جدول اجرایی زمان بندی انتخابات، بررسی تأیید صلاحیتها در 4 مرحله صورت میگیرد.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان ایلام ابراز داشت: روند بررسی صلاحیت کاندیداها ابتدا در هیئت اجرایی انجام خواهد شد و پس از این مرحله بررسی صلاحیت ها وارد مراحل بعدی یعنی هیئت نظارت استان، هیئت نظارت مرکزی و مرحله نهایی شورای نگهبان خواهد شد.
وی عنوان کرد: در مجموع زمان بررسی به تأیید صلاحیت ها و بررسی شکایت کاندیداهایی که تأیید نشده اند با احتساب 7 روز مهلت قانونی تبلیغات، 70 روز به طول خواهد انجامید.
امیدی افزود: مهلت قانونی مرحله اول یعنی هیئت اجرایی 10 روز، مرحله دوم 10 روز به اضافه شکایت در هیئت نظارت استان، مرحله سوم 20 روز و در هیئت مرکزی انتخابات می باشد که این مهلت فردا 16 بهمن به اتمام خواهد رسید.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان ایلام خاطر نشان کرد: تبلیغ در فضای مجازی، شبکه های اجتماعی یا مجامع عمومی خلاف قانون است و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی موارد در پرونده کاندیدای خاطی درج و به شورای نگهبان ارجاع داده خواهد شد.
وی تصریح کرد: ممکن است کاندیدایی که در مرحله دوم بررسی تایید صلاحیتها (هیئت نظارت استان)، تایید نشده باشد شخصأ به فقها یا حقوقدانان شورای نگهبان مراجعه کرده باشد و این افراد به شخص کاندیدا اعلام کرده باشند که مورد تأیید هستید که این موضوع به معنای این نیست که این کاندیدا تایید نهایی شده است.
امیدی عنوان کرد: ممکن است این افراد به عرصه انتخابات برگردند اما تا زمانی که این موضوع روی کاغذ نیامده است رسمیت ندارد و در حد شایعه و گمانه زنی است.
وی با بیان اینکه زمینه برگزاری یک انتخابات باشکوه و شفاف و سالم در استان ایلام فراهم است، اظهار داشت: تعداد 470 شعبه اخذ رأی در سطح استان پیش بینی شده است که در هر شعبه 5 نفر بعنوان ناظر بر اجرای انتخابات تعیین شده است و درصورت برگزاری انتخابات در دور دوم به همین تعداد ناظرین انتخاباتی در نظر گرفته شده است.
94/11/15 - 16:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]