تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سزاوار است كه عاقل ، از مستى ثروت، قدرت ، دانش ، ستايش و مستى جوانى بپرهيزد، چرا ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862433524




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علی مطهری: وضع آزادی بیان مطلوب نیست


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
علی مطهری: وضع آزادی بیان مطلوب نیست




نماینده مردم تهران گفت: پس از حوادث سال ۸۸ شاهد بروز مشکلاتی در مسیر آزادی بیان بودیم که این مشکلات تا به امروز ادامه داشته‌است.





ایلنا نوشت: نماینده مردم تهران گفت: پس از حوادث سال ۸۸ شاهد بروز مشکلاتی در مسیر آزادی بیان بودیم که این مشکلات تا به امروز ادامه داشته‌است.


علی مطهری با تاکید بر این‌که مهم‌ترین ایده و انگیزه انقلاب اسلامی در سال ۵۷ اسلام بوده‌ است، گفت: اگر بخواهیم همین بحث اسلام را به صورت جزئی‌تر بیان کنیم باید بگوییم اسلام در شعارهایی همچون عدالت، آزادی و آزادی بیان، استقلال فرهنگی، اخلاق و معنویت نمود می‌یابد.


او با بیان این‌که شعار استقلال یکی از شعارهای اصلی انقلاب بود، یادآور شد: در سال‌های پس از انقلاب، در بحث استقلال سیاسی موفق بودیم و در مسئله استقلال اقتصادی نیز به این معنی که خودمان برای کشورمان برنامه‌ریزی اقتصادی می‌کنیم، موفق هستیم.


عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به اهمیت بحث استقلال فرهنگی، خاطرنشان کرد: در مسئله استقلال فرهنگی به‌طور نسبی موفقیت‌هایی داشتیم و این موفقیت‌ها به‌طور کامل محقق نشده‌است، چراکه هنوز برخی خودباختگی‌های فرهنگی نسبت به فرهنگ‌های بیگانه، به‌ویژه نسبت به فرهنگ غربی در جامعه ما وجود دارد.


نماینده مردم تهران در مجلس همچنین با اشاره به اهمیت شعار عدالت در گفتمان انقلاب اسلامی، اعلام کرد: در خصوص شعار و مقوله عدالت در برخی دوره‌ها موفقیت‌هایی داشتیم و در بعضی از دوره‌ها نیز وضعیت مساعدی به لحاظ عدالت و عدالت اجتماعی در کشور نداشتیم و در مجموع باید بپذیریم در این مورد آن‌چنان موفق نبودیم و همین شکاف طبقاتی که امروز در جامعه وجود دارد، نشان می‌دهد که در بحث عدالت اجتماعی وضعیت خوبی نداریم و دچار آسیب‌هایی نیز شده‌ایم.


مطهری در آسیب‌شناسی عدم موفقیت در دستیابی کامل به عدالت اجتماعی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز، گفت: هنگامی که عدالت نباشد، دو طبقه در جامعه به وجود می‌آید؛ یک طبقه محروم که با احساس محرومیت و عقده‌های روانی زندگی می‌کند و یک طبقه برخوردار که معمولاً پرتوقع شده و درنتیجه تعادل روانی جامعه به هم می‌خورد.


این نماینده مجلس نهم با اشاره به اهمیت بحث آزادی و آزادی بیان به عنوان یکی دیگر از شعارهای انقلاب اسلامی، یادآور شد: در بحث آزادی بیان دچار فراز و نشیب بودیم و در بعضی از دوره‌ها همچون دوره اصلاحات آزادی بیان در حد قابل‌قبولی بود و حتی در دولت نهم نیز به‌طور نسبی از آزادی بیان برخوردار بودیم اما همزمان با آغاز به کار دولت دهم و پس از حوادث سال ۸۸ شاهد مشکلاتی در مسیر آزادی بیان بودیم که این مشکلات تا به امروز نیز ادامه داشته‌است.


او اضافه کرد: فراموش نکنیم که دوره‌هایی مثل دوران جنگ به این دلیل که کشور در شرایط ویژه‌ای قرار دارد، آن‌چنان قابل استناد نیست و درواقع نمی‌توان وضعیت آزادی بیان در دوران جنگ را ملاک قرار داد.در دوران سازندگی نیز از آن‌جا که کشور درگیر سازندگی پس از جنگ و جبران خسارت‌های ناشی از آن بود، توجه‌ها بیشتر به سازندگی بود اما به‌طور کلی آزادی بیان در دوران سازندگی نیز به آن شکل مطلوب وجود نداشت.







تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن