تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندم از خواندن قرآن غافل مباش، زيرا كه قرآن دل را زنده مى كند و از فحشاء و زشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867755954




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عارف: آرامش اصلاح طلبان را نگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
عارف: آرامش اصلاح طلبان را نگیرید




رییس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت: شورای نگهبان اقدام هیات های نظارت را جبران می کند تا شاهد حضور جدی و متنوع نامزدها باشیم.





خبرگزاری ایلنا: رییس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت: شورای نگهبان اقدام هیات های نظارت را جبران می کند تا شاهد حضور جدی و متنوع نامزدها باشیم.

محمدرضا عارف در مراسم رونمایی از پایگاه اطلاع‌رسانی اصلاح‌طلبان «گام دوم» که با حضور چهره‌های اصلاح‌طلب برگزار شده بود گفت:  ممکن است عواملی بخواهند آرامش ما را بگیرند، اما اصلاح‌طلبان در عرصه حضور خواهند داشت. بعد از بحث‌های مفصل، شعار اصلاح طلبان با عنوان «امید و آرامش است و رونق اقتصادی» انتخاب شد و امیدواریم بتوانیم به خوبی حرکت رو به جلوی خود را ادامه دهیم.

اهم سخنان وی از این قرار است:

* «برجا» و «فام» را به ستادهای مختلف ابلاغ کردیم که اگر اکثریت مجلس را به دست بیاوریم، این برنامه‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت. «گام دوم» نیز سایتی است که اخبار شورای عالی را منتشر می‌کند و سایر پایگاه‌های خبری از این پس از مطالب این سایت برای دسترسی به مواضع و مطالب اصلاح طلبان استفاده می‌کنند.

*{در مورد رد و عدم احراز بسیاری از چهره‌های اصلاح‌طلب} طبق قانون هر کس حداقل شرایط را دارد، باید در انتخابات حضور داشته باشد و امیدواریم شورای نگهبان در عملکرد هیات نظارت تجدید نظر کند. نتیجه این رقابت باید بازگشت مجلس به راس امور باشد و به دولت کمک کند تا برنامه‌های پیشرفت و توسعه را جامه عمل بپوشاند و البته مجلس از فرصت نظارت برای پیشبرد امور استقاده خواهد کرد.

*به کم مهری ها نباید توجه کرد؛ چراکه مسایل به تدریج حل می شود و مهم نفس حضور مردم است. البته بسیاری از چهره های شاخص اصلاح‌طلب توسط هیات های نظارت یا عدم احراز صلاحیت شده اند یا تایید نشده اند .انتظار ما از شورای نگهبان این است که مساله را جبران کند و ما نسبت به این موضوع گله مندیم.

*شورای نگهبان اقدام هیات های نظارت را جبران می کند تا شاهد حضور جدی و متنوع نامزدها باشیم و مردم با آزادی عمل نامزد خود را انتخاب کنند. ما به اخلاق و عقلانیت پایبند هستیم ، برای رقابت جدی به صحنه می آییم و بعد از آن با رفاقت جدی امور را پیگیری خواهیم کرد. معتقدیم با توجه به شرایط کشور اگر مجلس شریک دولت باشد دولت هم می تواند برنامه های خود را پیش ببرد البته از نقش نظارتی مجلس غافل نیستیم.

*پرداختن به مسایل جزیی و اختلاف نظرها مشکلی را حل نخواهد کرد و در سالی که به نام همدلی نامگذاری شده همه باید بر اساس مشترکات تلاش کنند.حرف آخر را مردم در هفتم اسفند خواهند زد و از مردم می خواهیم که حضور جدی داشته باشند.






تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن