واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: با حضور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفت افتتاح پانزدهمین نمایشگاه کتاب یاسوج پانزدهمین نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان کشوری و استانی در آغازین روز دهه فجر انقلاب اسلامی گشایش یافت.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۲ بهمن ساعت 22:45
به گزارش پانا از کهگیلویه و بویراحمد، پانزدهمین نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان کشوری و استانی در آغازین روز دهه فجر انقلاب اسلامی گشایش یافت.
رضا دهبانیپور در مراسم افتتاح پانزدهمین نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد با تبریک آغاز دهه فجر اظهار کرد: جای بسی خوشحالی و خرسندی است که در اولین روز دهه فجر با گشایش نمایشگاه کتاب میزبان اهالی فرهنگ و هنر هستیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد از همکاری و همراهی نهادهای خدماترسان و تمامی مسئولان در راس همه آنها حضرت آیتالله حسینی امام جمعه یاسوج تشکر و قدردانی کرد.
دهبانیپور گفت: آنچه یک منطقه را به عنوان دیار فرهنگی معرفی میکند مقوله کتاب و کتابخوانی بوده است.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه خرید آثار مولفان و ناشران از برنامههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، تصریح کرد: فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد در راستای رسالت وزارتخانه ۸۰ جلد کتاب به مبلغ ۶۰ میلیون تومان از ناشران و مولفان هم استانی خریداری کرده است. معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نقش زنان در حوزه کتاب گفت: حدود یک چهارم از مولفان حوزه کتاب را زنان تشکیل میدهند و در حوزه ترجمه زنان زیادی مشغول به فعالیت هستند.
سید عباس صالحی ظهر امروز در حاشیه نمایشگاه کتاب استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیست نمایشگاه کتاب در کشور برگزار شده و همزمان با اولین روز از دهه فجر بیست و یکمین نمایشگاه کتاب در استان کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: برای بنهایی که توزیع و تمهیداتی که برای آمادهسازی نمایشگاه انجام میشود وزارت ارشاد به کمک استان میآید که استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استانهایی است که در برگزاری نمایشگاه کتاب عملکرد خوبی داشته و امروز شاهد برگزاری پانزدهمین نمایشگاه کتاب این استان هستیم.
وی با اشاره به حمایت وزارت ارشاد از چاپ کتابهای ارزشمند گفت: حمایت از چاپ کتابهای ارزشمند از دیگر برنامههای وزارت ارشاد است که کتابهایی که نیازمند حمایت و پشتیبانی برای چاپ باشند در شورای بررسی، مورد حمایت قرار میگیرند.
این مسئول با اشاره به برنامههای وزارت ارشاد برای ترویج فرهنگ کتابخوانی یادآور شد: برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گروههای مروج کتاب شناسایی و از آنها حمایت جدی میشود.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: توجه به کتابهای برگزیده و انتخاب و تشویق کتابهای کیفی دیگر برنامهها وزارتخانه است که انتخاب کتاب سال در مرکز کشور و کتاب سال استان بیانگر این نگاه است.
وی در خصوص ممیزی کتاب افزود: بعد از دوره جدید هیئت نظارت که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی بود برای اینکه جنبههای سلیقهای بر کتابهای ممیزی حاکم نشود هیئت نظارت عالی بر کتابهای بزرگسالان و خردسالان را معرفی کرد که در گروه بزرگسالان ۱۶ نفر و در گروه خردسالان ۷ نفر انتخاب شدند.
صالحی اضافه کرد: هیئت عالی نظارت کتاب، سرگروههای بررسی را مشخص، آیینها و شیوهنامههای بررسی را تعریف میکنند و در مواردی خاصی که بررسیها و سرگروههای اصلی به نتیجه نرسند این کتابها برای ایجاد وحدت رویه به این مجموعه ارسال میشوند.
وی با اشاره به نقش زنان در حوزه کتاب افزود: یکی از برکات انقلاب اسلامی حضور فعالتر خانمها در حوزه کتاب بود که حدود یک چهارم از مولفان حوزه کتاب را زنان تشکیل میدهند و در حوزه ترجمه زنان زیادی مشغول به فعالیت هستند.
این مسئول با اشاره به نقش زنان در ارتقاء فرهنگ کتابخوانی گفت: زنان به دلیل نقش مادرانهای که دارند میتوانند در ارتقاء فرهنگ مطالعه و کتابخوانی نقش مهمی ایفا کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]