محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844683537
اروپاییها یا تجارت با آمریکا را انتخاب کنند یا تجارت با آمریکا!
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اروپاییها یا تجارت با آمریکا را انتخاب کنند یا تجارت با آمریکا!
کریستی گفت: مشکل این است که اوباما با اجرای قانون دشمنی دارد. شاید به خاطر آورد که در ماه نوامبر نیز گفته شد که کلینتون با اجرای قانون دشمنی دارد. این موضوع هرگز روشن نیست که تا چه اندازه مردم درباره آن صحبت می کنند وقتی که آن ها در مورد اوباما حرف می زنند. این حرف ها در مورد کلینتون عجیب تر به نظر می رسد، کسی که به عنوان وزیر خارجه سابق اوباما، اختیارات قانونی درباره این موضوعات را ندارد.
کد خبر: ۵۶۴۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸ - 31 January 2016
در مناظره انتخاباتی تلویزیونی جمهوری خواهان که بدون حضور ترامپ برگزار شد و هیجان کمتری نسبت به مناظره های پیشین جمهوری خواهان داشت، بر روی مسئله سیاست خارجی بحث شد که در غیاب دونالد ترامپ نگاه بدبینانه و نااگاهانه به سیاست خارجی کمتر به چشم می آمد.
به گزارش «تابناک» در اویل هفته، رابرت گیتس به عنوان یک جمهوری خواه همیشگی و وزیر سابق دفاع و همچنین رئیس سازمان سیا گفته بود که مباحث کاندیدای جمهوری خواه درباره موضوعات مربوط به امنیت ملی در حد و اندازه مباحث بچه مدرسه ای ها هم نبوده است.
سناتور مارکو روبیو سخنان خود را با این وعده ها آغاز کرد که اگر رئیس جمهور شوم ظرفیت های اطلاعاتی آمریکا را بازسازی خواهم کرد به طوری که این سیستم اطلاعاتی بتواند جایی که تروریست ها در آنجا حضور دارند را به ما بگوید. به نظر می رسد روبیو بی اطلاع است که رئیس جمهور اوباما به طور گسترده ای هزینه های اطلاعاتی و سرویس های جاسوسی را با اولویت پیدا کردن تروریست ها افزایش داده است. روبیو پا را از این فراتر گذاشت و گفت که در دولت احتمالی خود، تروریست ها را دستگیر می کند، آن ها را به گوانتانامو می فرستد و همه چیز را در مورد آن ها خواهد فهمید. به نظر می رسد او می خواهد دوران شکنجه ای را به ارمغان آورد و دوباره احیا کند که به عنوان یک تکنیک از دولت جرج بوش در سال 2006 پایان یافته بود. به نظر می رسد سایر کاندیدها نیز برای سوالات چیزی در ذهن نداشتند.
سناتور تد کروز نیز نظرات رنگارنگ و مختلف خود را که پیش از این در مناظره ای گفته بود که باید داعش را تا جایی که که نوری در تاریکی شن زارهای بیابان می درخشد بمباران کرد را تکرار کرد که به نظر می رسد به استفاده از بمب اتم برای این منظور اشاره کرده است.(گیتس وقتی که هم حزبی هایش را در رابطه با ساختن تهدیدات و وعده های که آن ها به صورت کاملا غیرواقع بینانه و دست نیافتنی ارائه می دادند به باد انتقاد گرفت، به این موضوع شاره کرد. او افزود: در هر صورت یا آنها واقعا چیزی را که باور دارند می گویند و یا بدبین و فرصت طلب هستند که امیدواریم دومی باشد؛ چرا که خدا نکند آن ها واقعا به همان چیزی که می گویند اعتقاد داشته باشند).
کروز همچنین گفت که اوباما به طور چشمگیری موقعیت نظامی آمریکا را تنزل داده است و اشاره کرد که از زمان جنگ خلیج فارس در 1990 تا کنون تعداد هواپیماها و کشتی های جنگی آمریکا به نصف کاهش پیدا کرده است. به فرض که این اعداد و ارقام دست باشد اما او قدرت مبارزه این هواپیماها و کشتی ها را که به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده را نادیده گرفته است. آیا تد کروز مبادلات تجاری نظامی امروز را به بیست و پنج سال پیش ترجیح می دهد؟ این سوال درستی است اگر او قصد داشته باشد این موضوع را ارتقا دهد. هر ژنرال و دریاسالاری، شرایط امروز را انتخاب خواهد کرد.
روبیو پا را از این فراتر گذاشت و گفت که ما کوچکترین ارتش را از جنگ جهانی دوم تاکنون، کوچکترین نیروی دریایی از صد سال گذشته و کوچکترین نیروی دریایی در طول تاریخ را داریم. باز هم من فکر نمی کنم که ژنرال یا دریاسالاری تجارت را بسازد. تعداد هواپیماها، کشتی ها و سربازان نیز همه آن مقدار قدرت نظامی نیست.
فرماندار کریس کریستی نیز این اتهام را وارد کرد که لایحه اصلاح آژانس امنیت ملی، امنیت کشور را به مخاطره انداخته است؛ او گفته که ظاهرا اثرات این لایحه برای حذف فایل های ابرداده از سران آژانس امنیت ملی و ذخیره آن ها به وسیله شرکت های تلفن( و اجازه می دهد که آژانس آن ها را به حکم دادگاه بازیابی کند) تشخیص داده نشده بود. در واقع، این موضوع توسط ژنرال کیت الکساندر مدیر آژانس امنیت ملی آمریکا در آن زمان مطرح شده بود. الکساندر اعضای کمیسیون اصلاحات اوباما و همچنین بسیاری از قانونگذاران کاپیتال هیل( کنگره آمریکا) را مطمئن ساخت که این موضوع اثرات ناچیزی بر مبارزه با تروریسم خواهد داشت.
جب بوش گفت: «ما به مسلح کردن کردن کردها، استفاده از سربازان عراقی به جای سربازان آمریکایی و حمایت از قبایل سنی و کمک به یک نیروی سنی برای گرفتن قدرت از داعش نیاز داریم». به نظر می رسد جب بوش نمی داند که اوباما در حال انجام تمام این چیزهایی است که او گفته است. اگرچه باید اذعان کرد که بخش نهایی و اساسی این کار یعنی سازماندهی یک نیرو به رهبری اهل تسنن آرام پیش می رود چراکه برخی از ملت های سنی ترس و نفرت بیشتری از یکدیگر به جای ترس و نفرت از داعش دارند. چگونه هر یک از این کاندیدها می خواهند شرایط بهتری را برای مقابله با این مشکل ایجاد کنند وقتی که ظاهرا چیزی نمی دانند؟
روبیو، بوش و کروز همگی گفتند که آن ها قواعد کنونی مربوط به مشارکت ایالات متحده که ظاهرا جنگیدن نیروی های ایالات متحده و بمباران داعش را محدود می کند را تضعیف خواهند کرد. اما آن ها مشخص نکردند که چگونه این کار را انجام خواهد داد و یا این سست کردن و تضعیف قواعد چه اثراتی دارد. در موضوع مربوط به مسلمانان در سراسر مرزهایمان(یا شاید همه مهاجران)، روبیو خواستار تنگ تر کردن امنیت مرزها شد و گفت: « من هیچ کسی را نمی شناسم که علیه بررسی صلاحیت افراد برای ورود به آمریکا باشد به جز باراک اوباما و هیلاری کلینتون». اما او باید بداند که روندهای بررسی صلاحیت ها خصوصا برای پناهندگان کشورهای جنگ زده خاورمیانه بسیار سخت است. متقاضیان باید از طریق گذراندن مراحل متعدد پذیرش و ورود به آمریکا را بدست بیاورند.
کریستی گفت: مشکل این است که اوباما با اجرای قانون دشمنی دارد. شاید به خاطر آورد که در ماه نوامبر نیز گفته شد که کلینتون با اجرای قانون دشمنی دارد. این موضوع هرگز روشن نیست که تا چه اندازه مردم درباره آن صحبت می کنند وقتی که آن ها در مورد اوباما حرف می زنند. این حرف ها در مورد کلینتون عجیب تر به نظر می رسد، کسی که به عنوان وزیر خارجه سابق اوباما، اختیارات قانونی درباره این موضوعات را ندارد.
فرماندار نیوجرسی همچنین با یک خوشحالی وسواس گونه گفت که هیلاری کلینتون باید به دلیل گذاشتن اطلاعات طبقه بندی شده محرمانه در ایمیل شخصی خود تحت تعقیب و پیگرد قانونی قرار گیرد. او گفت کلینتون، اسرار محرمانه ایالات متحده، افسران اطلاعاتی ایالات متحده و استراتژی ایالات متحده را برای راحتی خودش در معرض خطر قرار داده است.
اول اینکه، معلوم نیست چه اندازه، چه تعداد و یا چگونه و چرا این اسرار در ایمیل خصوصی او بوده است. بدون شک قرار دادن اطلاعات طبقه بندی شده در ایمیل خصوصی کاری نادرست است اما مراجع مربوط به نشت اطلاعات در مورد این اتفاقات اذعان کرده اند که این خطا و لغزش کلینتون هیچ پیامد امنیت ملی نداشته است. دوم اینکه، به نظر می رسد کریستی گفته بود که به عنوان رئیس جمهور، فشار سیاسی را بر روی این موضوع خواهد گذاشت درحالی که این موضوعی است که باید به حوزه قضایی واگذار شود و اما سوم اینکه به نظر می رسد که به طور کامل امیدش برای ورود به کاخ سفید از دست رفته است و به همین دلیل این مواضع را اتخاذ می کند.
فرماندار جان کاسیچ کسی که خود را به عنوان یک میانه روی معقول نشان می دهد( او اغلب جواب هایش را با جمله "نگاه کنید" آغاز می کند!) وقتی از او پرسیده شد که او چگونه با موقیت های دشوار جهانی مقابله خواهد کرد پاسخ داد: « ما یک فرصت بی نظیر برای برقراری ارتباط با مردم سراسر جهان داریم چراکه یک تهدید خارجی مشترک بر علیه همه آن ها وجود دارد. عرب ها، ترک ها و غیره همگی با همکاری یکدیگر برای مبارزه با داعش خواهند آمد. این چیزی نیست که اوباما و وزیر خارجه-جان کری- برای انجام آن تلاش می کنند و آن ها برای هرگونه اتحاد در این زمینه برای یک موفقیت خارق العاده همانند آن چیزی که شش کشور در مذاکره با ایران دنبال کرده اند، کاری انجام نداده اند.
البته، یک مناظره جمهوری خواهی بدون حضور کسی که وعده داده توافق هسته ای با ایران را در روز اول حضور در دفتر کاخ سفید ملغی خواهد کرد کامل نخواهد بود. روبیو نیز که نقطه نظرات میانه رو تری نسبت به ترامپ دارد نیز این مواضع را تکرار کرده است درحالی که توافق هسته ای در حال اجرا شدن است، تحریم ها برداشته شده است و اروپایی ها در حال امضای قراردادهای تجاری در تهران هستند و ایرانیان بسیاری از زیرساخت های هسته ای خود را برچیده اند. از آن ها پرسیده شد که آمریکا به صورت یکجانبه توافق را لغو خواهد کرد؟ روبیو پاسخ داد: « ملت ها و دولت ها یک انتخاب خواهند داشت: آن ها یا می توانند معامله و تجارت با ایران را انتخاب کنند یا معامله و تجارت با آمریکا را». آیا واقعا او قصد دارد همه تجارت و معاملات ایالات متحده را با اروپا صرفا به خاطر خروج از توافقی که به موجب آن ایران 98 درصد از ذخایر اورانیوم، دو سوم از سانتریفیوژهای خود و تمام آب سنگین خود را از دست داده است و اجازه داده میزان زیادی از بازرسی ها در خاک خودش انجام شود را لغو کند؟
در نهایت وقتی از بن گارسون به عنوان یکی از نامزدهای جمهوری خواه که سوالی از او پرسیده نشده بود، در پایان مناظره سوالی پرسیده شد، او مبهوت نگاه کرد و کمی خندید و با کنایه گفت: « یعنی شما هنوز مرا جدی گرفته اید!؟ شما هنوز وانمود می کنید من اینجا هستم!!؟
و در پاسخ به پرسشی که اگر شما هدایتگر و چراغ راهنمای جهان باشید و بخواهید انسان های بد را از زمین دور نگه دارید، او گفت: اگر ده نفر به خانه شما بیایند و تو بدانی یکی از آن ها تروریست است، احتمالا شما همه ده نفر را از خانه تان دور نگه می دارید».
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]
صفحات پیشنهادی
آمریکا مخالف الحاق ایران به سازمان جهانی تجارت نیست
سازمان توسعه تجارت ایران مخالفت آمریکا با پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی را تکذیب و اعلام کرد این موضوع با توجه به تحولات اخیر در روابط ایران و جهان و لغو تحریم های بین المللی نادرست است به گزارش خبرگزاری تسنیم سازمان توسعه تجارت طی اطلاعیه ای اعلام کرد مخالفت آمریکا با الآمریکا مخالف الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی نیست
سازمان توسعه تجارت ایران مخالفت آمریکا با پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی را تکذیب و اعلام کرد این موضوع با توجه به تحولات اخیر در روابط ایران و جهان و لغو تحریم های بین المللی نادرست است اتاق خبر سازمان توسعه تجارت طی اطلاعیه ای اعلام کرد مخالفت آمریکا با الحاق ایران به سازممخالفت آمریکا با الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی تکذیب شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما این مطلب که از مخالفت آمریکا با الحاق ایران به سازمان جهانی تجارت حکایت دارد متنی است که ۶ ماه قبل تدوین شده و سمت وسوی مضامین و تیتر آن مطلب با توجه به تحولات اخیر در روابط ایران و جهان و لغو تحریم های بین المللی نادرست است بر اساس این به گزارشوزارت خارجه آمریکا: مانع تجارت مجاز ایران نمی شویم
سخنگوی میز ایران وزارت خارجه آمریکا در واکنش به امضای قراردادهای چند ده میلیارد دلاری میان ایران فرانسه و ایتالیا گفته که کشورش سد راه تجارت مجاز شرکتهای اروپائی با ایران نخواهد شد به گزارش فارس سام وربرگ سخنگوی میز ایران وزارت خارجه آمریکا اولین واکنش آمریکایی به خرید 118 فرآمریکا مخالف پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی نیست
سازمان توسعه تجارت به انتشار مطلب یکی از رسانه ها با عنوان مخالفت آمریکا با الحاق ایران به سازمان جهانی تجارت واکنش نشان داد و آن را تکذیب کرد ایران اکونومیست -سازمان توسعه تجارت ایران روز یکشنبه اعلام کرد مطلب مخالفت آمریکا با الحاق ایران به سازمان جهانی تجارت 6 ماه قبل تدآمریکا با الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی مخالف نیست
سازمان توسعه تجارت اعلام کرد آمریکا با الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی مخالف نیست به گزارش ایسنا طبق اعلام سازمان توسعه تجارت طی اطلاعیه ای اعلام کرد که موفقیت ایران در به نتیجه رساندن مذاکرات با قدرت های جهانی احقاق حقوق خود و رفع تحریم های ظالمانه بین المللی بر بسیاریاجرای برجام هم آمریکایی ها را برای تجارت با ایران ترغیب نکرد
دولت بهار این روزنامه نوشت بسیاری از تحریم های یکجانبه علیه ایران از سوی آمریکا همچنان دست نخورده باقی مانده و افق اقتصادی و ادغام مجدد ژئوپولیتیکی ایران در جامعه بین المللی را مهارخواهد کرد به گزارش دولت بهار به نقل از " کریستین ساینس مانیتور" شرکت های اروپایی از اسختی جاسوسی از ایران بدون سفارت آمریکا/تجارت وخبرنگاری پوشش مناسب
شهیدخبر شهیدنیوز تحولات و تماس های دیپلماتیک سال های اخیر بین ایران و آمریکا جاسوسان آمریکایی را به بهره برداری از این فرصت امیدوار کرده است به گزارش خبرگزاری مهر در میزگردی که درشبکه رادیویی آمریکایی NPR برگزار شده بود مجری برنامه با حضور تنی چند از کارشناسان و تحلیلگران اطلاسازمان توسعه تجارت: مخالفت آمریکا با لحاق ایران به سازمان تجارت جهانی صحت ندارد
سازمان توسعه تجارت مخالفت آمریکا با لحاق ایران به سازمان تجارت جهانی صحت نداردسازمان توسعه تجارت به انتشار مطلبی در یکی از روزنامه های سراسری کشور با عنوان مخالفت آمریکا با الحاق ایران به سازمان جهانی تجارت واکنش نشان داد و آن را تکذیب کرد به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری فارس بهآمریکا: مانع تجارت با ایران نمی شویم
آمریکا مانع تجارت با ایران نمی شویم هماهنگ کننده اجرای برجام در آمریکا گفت که واشنگتن مانع فعالیت اروپاییها در ایران نمیشود به گزارش ایسنا استفان مال هماهنگ کننده امور مربوط به اجرای برجام در آمریکا در یک نشست مطبوعاتی در مرکز رسانههای واشنگتن وابسته به وزارت امور خارجه این-
گوناگون
پربازدیدترینها