تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870178524




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجلس برای ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان ساز و کار تعیین کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: با اصلاح ماده‌ 95 قانون مدیریت خدمات کشوری؛ مجلس برای ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان ساز و کار تعیین کرد نمایندگان مجلس در جهت تامین نظر شورای نگهبان طرح اصلاح ماده 95 قانون مدیریت خدمات کشوری با تغییر عنوان طرح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان را اصلاح کردند.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ بهمن ساعت 11:06

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس سیاسی پانا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (یکشنبه) با 136 رای موافق، 14 رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 210 نماینده حاضر در مجلس ایرادات شورای نگهبان در مورد طرح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان را رفع کردند. بر این اساس و طبق مصوبه مجلس از تاریخ ابلاغ این قانون به کارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات مربوطه بازنشسته یا بازخرید شده یا بشوند، در دسته‌های اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری، مصوب 8 /7/ 1386 و کلیه دستگاه هایی که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی کشور استفاده می‌کنند ممنوع است. طبق تبصره 1 این ماده واحده مقامات مسئول در ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری و هم‌ترازان آنها و ایثارگران، فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد و بالاتر و نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات و دارندگان اجازات خاصه، ناشی از اصل 110 قانون اساسی، از شمول این قانون مستثنی هستند. طبق تبصره دستگاه‌های موضوع این قانون در صورت لزوم می‌توانند از خدمات بازنشستگان متخصص با مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر به صورت پاره وقتی و ساعتی استفاده کنند. حداکثر ساعات مجاز برای استفاده از بازنشستگان یک سوم ساعات اداری کارمندان رسمی است و حق الزحمه این افراد متناسب با ساعات کاری آنها حداکثر معادل یک سوم کارمندان رسمی همان شغل تعیین و پرداخت می‌شوند. بر اساس تبصره سه دستگاه‌های مشمول مکلفند ظرف مدت 60 روز از تاریخ ابلاغ این قانون آن دسته از افرادی که بر خلاف مفاد این قانون به کار گرفته شده‌اند را از خدمت منتزع و با آنان تسویه حساب کنند. افراد مذور نیز باید ظرف مهلت قانونی مقرر سمت، و پست خود را ترک کنند. پرداخت هر گونه وجهی پس از این مهلت از هر محل و تحت هر عنوان در حکم تصرف غیر قانونی در اموال دولتی است. طبق تبصره 4 کارکنان و اعضای هیات مدیره مناطق آزاد تجاری، صنعتی نیز مشمول این قانون هستند. بر اساس تبصره 5 از تاریخ ابلاغ این قانون ماده 41 قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 15 /8/ 1384 و ماده 91 قانون استخدام کشوری مصوب 31 /3/ 1345 ماده 95 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8 /7/ 1386 و بند ب ماده 65 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه مصوب 15 /10/ 1389 نسخ می‌شود. 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن