تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826676666




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدایتگری تحصیلی دانش آموزان باید منطبق با نیاز شغلی جامعه تنظیم شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون برنامه ریزی امور مشاوره: هدایتگری تحصیلی دانش آموزان باید منطبق با نیاز شغلی جامعه تنظیم شود معاون برنامه ریزی امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: هدایتگری تحصیلی دانش آموزان باید منطبق با نیاز شغلی جامعه و بر مبنای نقشه هدفمند بازار کار صورت پذیرد.
۱۳۹۴ جمعه ۹ بهمن ساعت 09:40

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محمد مصطفوی در همایش تبیین هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم متوسطه اول استان مرکزی افزود: برای مثال 250 هزار دانش آموخته روانشناسی در سطح کشور وجود دارد که برخی از آنان بیکار هستند و تعداد قابل ملاحظه ای نیز در مشاغل غیرمرتبط به فعالیت مشغولند.
وی گفت:150 هزار نفر از این دانش آموختگان را بیکاران غیر فعال، 70 هزار نفر بیکاران فعال و چهار هزار نفر در پست های مختلف مشغول به کار و بقیه ویزیتور هستند.
وی بیان کرد:رویکرد آموزش و پرورش در هدایت تحصیلی در سال های اخیر به صورت نقطه ای و سالانه نبوده بلکه به فرایندی تبدیل شده که از ابتدای سال ورود دانش آموزان به مدرسه تا پایان دوره دانشگاه را شامل می شود.
معاون برنامه ریزی امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد: در هدایت فرآیند تحصیلی دانش آموزان سه رکن مجموع نمرات متوسطه اول، بررسی های مشاوره ای و هنجار محوری مورد توجه قرار گرفته است.
مصطفوی گفت: بیشترین مشکل آموزش و پرورش در حوزه هدایت تحصیلی جهت گیری دانش آموزان به سمت دوره های علوم انسانی و نظری است که نیاز است مشاوران با آگاهی رسانی و شناسایی ظرفیت های رشته های فنی و حرفه ای زمینه گسترش رشته های کاربردی و مهارتی را فراهم کنند.
وی ادامه داد: این معاونت برای هدایت تحصیلی دانش آموزان تا کنون 10 نشست داخلی و 20 نشست تخصصی با سیار دستگاه ها برگزار کرده است تا دانش آموزان با بازدید از این سازمان ها و آشنایی با مشکل ها و نقاط قوت آنان بتوانند برای آینده تحصیلی و شغلی خود برنامه ریزی صحیح داشته باشند.
معاون برنامه ریزی امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: والدین، معلمان و مشاوران باید با شناسایی استعداد ها، علایق و و توانمندی های دانش آموزان زمینه صحیح هدایت تحصیلی دانش آموزان را فراهم کنند.
مصطفوی افزود: والدین باید از سوق دادن فرزندان خود به سمت و سوی رشته هایی که مقبولیت بیشتری در جامعه دارند اما با نبود تقاضای شغلی مواجه اند خودداری کرده و زمینه حضور آنان در رشته هایی که با استعداد و توانمندی دانش آموز سازگار است هدایت کنند.
وی ادامه داد: در هدایت تحصیلی تلاش بر این است که توانمندی، علاقه، استعداد دانش آموزان و نیاز جامعه مورد توجه قرار گیرد تا با هدایت صحیح و آشنایی آنان با این مسائل بتوانند آینده شغلی و تحصیلی خود را تعیین کنند.
معاون برنامه ریزی امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: 11 فارغ التحصیل دکتری و 176 مشاور فوق لیسانس در استان مرکزی به بحث مشاوره دانش آموزان حضور دارند که با وجود این ظرفیت ها هدایت دانش آموزان در حوزه مشاوره شعلی و تحصیلی ضعیف بوده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن