تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862498367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: تحریم سیاستی شکست خورد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روحانی: تحریم سیاستی شکست خورد




رئیس‌جمهور شفاف و ثابت بودن مقررات ایران برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی، ثبات و امنیت، مواضع سیاسی روشن و نیروی انسانی متخصص و جوان را از مزیت‌های اقتصاد ایران معرفی کرد.





پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری: رئیس‌جمهور شفاف و ثابت بودن مقررات ایران برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی، ثبات و امنیت، مواضع سیاسی روشن و نیروی انسانی متخصص و جوان را از مزیت‌های اقتصاد ایران معرفی کرد.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست فعالان اقتصادی و بخش خصوصی ایران و فرانسه که در محل انجمن کارآفرینان فرانسه(مدف) و با حضور نخست‌وزیر فرانسه و رئیس مدف برگزار شد، گفت: پیام این گردهمایی اعلام اراده جدی دو طرف، چه در بخش دولتی و چه بخش خصوصی، برای گسترش همکاری‌های اقتصادی است.

روحانی گفت: سوابق همکاری ایران با فرانسه یادآور تجارب خوب در عرصه‌های علمی، فناوری و اقتصادی به نفع دو ملت بوده است.

رئیس‌‌جمهور با بیان اینکه با اتخاذ تحریم به عنوان یک سیاست نادرست، دوره‌ای بر روابط ایران و فرانسه گذشت که حاصل آن باخت باخت بود، افزود: تحریم هیچ‌گاه سیاست صحیح و نتیجه بخشی نبوده و برعکس؛ منطق، تفاهم و توافق همواره در بردارنده خیر و نفع برای کشورها بوده است.

روحانی با تشریح اقدامات و دستاوردهای دولت ایران در دوران تحریم، اظهار داشت: ما آرام و با قدم‌هایی کوتاه، اما با اراده‌ای آهنین توانستیم با وجود تحریم‌ها مشکلات بسیار پیچیده اقتصادی را پشت سر بگذاریم و امروز سرآغازی جدید برای دوره‌ای از روابط نوین؛ میان ایران به عنوان کشوری باثبات و مقتدر در منطقه و فرانسه به عنوان قدرتی مهم در اروپا و جهان است و ما مصمم به استحکام پیوند دو ملت هستیم.

رئیس‌‌جمهور اراده سیاسی، شرایط اقتصادی آماده، سابقه همکاری‌های مثبت، جایگاه با ثبات ایران در منطقه، فراوانی انرژی و نیروی کار تحصیل‌کرده، اتصال ایران به کشورهای منطقه، نیاز ایران به سرمایه‌گذاری در بخش‌‌های انرژی، صنعت، کشاورزی و حمل و نقل، تحول در صنعت گردشگری، توسعه صنایع کوچک و متوسط برای اشتغال‌آفرینی، مقررات روشن و ثابت برای جذب سرمایه‌ خارجی و نظرات شفاف دولت را زمینه‌هایی مهم برای تسهیل گسترش روابط دو دولت و بخش‌های خصوصی دو کشور دانست.

نخست وزیر فرانسه نیز در این نشست با اشاره به سوابق همکاری مثبت و تاریخی دو کشور، گفت: بیشترین ضرر را از تحریم ایران متحمل شدیم و توافق هسته‌ای باب جدیدی را در روابط دو کشور می‌گشاید و فرانسه خواهان همکاری‌های همه جانبه با ایران است.

"مانوئل کارلوس ولس" نخست‌وزیر فرانسه انعقاد چند موافقت‌نامه بین بخش‌های خصوصی دو کشور در این نشست را نشانه خوبی برای اراده دو کشور و بخش‌های خصوصی ایران و فرانسه برای گسترش تعاملات دانست و اظهار داشت: این آغازی خوب برای گسترش همکاری‌های سیاسی و تحکیم روابط سیاسی دو کشور بر مبنای منافع مشترک اقتصادی است.

رئیس انجمن کارآفرینان فرانسه(مدف) نیز در این نشست بر لزوم توسعه همه‌جانبه همکاری‌ بخش‌های خصوصی ایران و فرانسه در عرصه‌های مختلف به ویژه پروژه‌های زیرساختی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: در هفته‌های آتی اولین پرواز مستقیم ایرفرانس هواپیمایی فرانسه به تهران انجام می‌شود که نشانه‌ای از آغاز عملی اقدامات برای گسترش روابط دو کشور خواهد بود.

محسن جلالی‌پور رئیس اتاق ایران نیز در این نشست، گفت: منطق سیاسی که در دوران تحریم حاکم بود، به اعتماد ایرانی‌ها لطمه زد که لازم است این اعتماد بازسازی شود.

رئیس اتاق ایران خواستار تمهیدی برای سرعت بخشیدن به فعالیت‌های بانکی، پولی و بیمه‌ای بین دو کشور شد و اظهار داشت: تعلل فرانسه در این عرصه باعث پیش افتادن رقبا و عقب‌افتادن این کشور در همکاری‌های اقتصادی با ایران خواهد شد.

در پایان این نشست سه سند همکاری در عرصه‌های خودروسازی، بهداشت و سلامت و کشاورزی بین بخش‌های خصوصی دو کشور به امضاء رسید.






تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن