تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از ق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847216221




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ جالب روحانی درباره رابطه ایران-آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پاسخ جالب روحانی درباره رابطه ایران-آمریکا




روحانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا شما فکر می‌کنید که یک روز این امکان وجود دارد که استقبال پرشوری در ایالات متحده آمریکا هم از شما صورت گیرد؟، گفت: در گذشته به این صورت پاسخ داده‌ام، بله امکانپذیر است که بین ایران و آمریکا یک رابطه غیرخصمانه و بدون تنشی برقرار بشود، این کار امکانپذیر است و کلید این کار در واشنگتن است، در تهران نیست، اگر کلید در تهران بود من حتما از این استفاده می‌کردم.





باشگاه خبرنگاران جوان: حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور در نشست خبری که در رم برگزار شد، با بیان اینکه خواستار مشارکت و همکاری‌های دوجانبه میان ایران و ایتالیا هستیم، گفت: در این زمینه 14 سند همکاری میان ایران و ایتالیا با حضور مقامات عالی‌رتبه دو کشور در زمینه‌های مختلف همچون انرژی، حمل و نقل به امضاء رسیده است.

وی تاکید کرد: در دوران تحریم، شرایط برای ایران و اتحادیه اروپا باخت_ باخت بود و ما با بقیه کشورها در شرایط تحریم کار می‌کردیم، لذا کشورهایی که در فضای تحریم ضرر کردند، کشورهای اروپایی بودند چراکه دارای روابط خوب اقتصادی و سنتی از گذشته بودند که با تحریم شرایطی پیش آمد که آنها از فضای فعالیت در ایران محروم شدند.

رئیس جمهور افزود: با تحریم شرایطی پیش آمد که آنها از فضای فعالیت در ایران محروم شوند، امروز که شرایط برد_ برد است، شرایط برد-برد ررنگ‌تر و بیشتر میان ایران و کشورهای اروپایی جود دارد.

روحانی تصریح کرد: این گام و این سفر بعد از برجام از ایتالیا شروع شد و به دلیل دو تمدن بزرگ که از دیرباز رم باستان و ایران کهن باهم ارتباط فرهنگی، تمدنی و اقتصادی داشتند، در دهه‌های گذشته و سالهای قبل از تحریم روابط خوب اقتصادی میان دو کشور وجود داشت، تا جایی که ایتالیا در مقاطعی اولین شریک اقتصادی ایران بود.

رئیس جمهور ادامه داد: سوابق بسیار خوبی در حافظه مردم ایران نسبت به کارآفرینان ایتالیا و مردم این کشور وجود دارد و این زمینه مناسبی را برای همکاری‌ها فراهم می‌کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه مذاکرات میان با مقامات ایتالیایی صرفا اقتصادی نبود، گفت: در زمینه همکاری‌های دو کشور در بخش علمی، دانشگاهی، فناوری، آثار باستانی، مرمت آثار باستانی، توسعه گردشگری و همچنین راجع به مسائل مهم منطقه‌ای ما باهم گفتگو کردیم.

وی با اشاره به دیدارش با پاپ فرانسیس نیز اظهار داشت: در دیدار با پاپ بنده در مورد مسائل معنوی و دینی، همچنین اقداماتی که بخش تبلیغات دینی و مذهبی در سراسر جهان باید انجام دهد و اهداف مشترکی که وجود دارد، افکارمان را بسیار نزدیک دیدم، ما هردو راجع به محو سلاح‌های کشتار جمعی در جهان و اقداماتی که مبلغین اسلامی، مسیحی و دیگر ادیان باید انجام دهد، در بخش مبارزه با خشونت و افراطی‌گری و مبارزه با تروریست و جهان عالی از خشونت، افراط و ترور و همچنین در زمینه تبیین آزادی بیان گفتگو و محکوم کردیم.

روحانی افزود: در دیدار با پاپ ادیان آسمانی مورد بررسی قرار گرفت و ما در این راستا بر این امر تاکید داشتیم که این ادیان اهداف مهم و واحدی دارند و جدا از هم نیستند و ما همواره در جهت حفظ امنیت جهان اقدام می کنیم.
رئیس جمهور تاکید کرد: در این سفر از رئیس جمهور و نخست وزیر ایتالیا برای بازدید از ایران دعوت بعمل آوردم که قبول کردند در فرصت آینده هر دو مقام از کشورمان بازدید کنند، که این حضور موجب استحکام روابط دو کشور می‌شود و امیدواریم حاصل این دو سفر به نفع ایران، ایتالیا، اتحادیه اروپا و کشورهای منطقه باشد.

رئیس قوه مجریه با بیان اینکه ما در زمینه اقتصادی طرح های مختلفی داریم، تصریح کرد: شعاع این طرح ها محدود به ایران و ایتالیا نیست و تمام مناطق را فرا خواهد گرفت در شرایط پسابرجام خواست ما این است که بخش خصوصی و دولتی در سرمایه‌گذاری،‌ ورود فناوری‌های نو در ایران و استفاده از یک بازار مشترک فرامنطقه ای اقدامات مناسبی داشته و بهره‌برداری مناسبی داشته باشد.

وی در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه درباره دیدارتان با پاپ واتیکان و صحبت‌هایی که میانتان رد و بدل شد توضیحاتی ارائه دهید، و همین طور آیا پاپ سفری به ایران دارند، اظهار داشت: دیدارم با پاپ بسیار خوب بود. درباره مسائلی که با هم گفتگو داشتیم اتفاق نظر داشتیم. موضوعمان درباره ادیان بود.

روحانی افزود: در دین اسلام اگر مسلمانی به پیامبر اسلام ایمان داشته باشد اما به پیامبران گذشته ایمانی نداشته باشد ایمانش کامل نیست. ایمان کامل در اسلام ایمان به پیامبر، کتاب اسمانی و گذشتگان است. همانطور که قرآن برای ما مقدس است انجیل و تورات نیز مقدس بوده و پیامبران بزرگ الهی قابل احترام‌اند.

رئیس جمهور در ادامه به صحبت های پاپ اشاره کرد وگفت: وی نیز تعبیرات خوبی درباره ادیان داشت و بر این امر معتقد بود که همیشه باید ندای آسمانی را با گوش دل بشنویم و این ندا دائمی است. از نفوذ خود و عالمان اسلامی برای مهار سلاح کشتار جمعی باید استفاده کرد . متاسفانه مردم ما قربانی سلاح‌های شیمیایی‌اند و ما به این امر اذعان داریم که این سلاح‌ها بسیار خطرناک‌ است.

رئیس قوه مجریه همچنین تصریح کرد: بنده با پاپ درباره مسئله منطقه‌ای صحبت کردم؛ در این راستا تبیین آزادی بیان مورد توجه و توهین به ادیان مختلف مردود شناخته شد و بر این امر تاکید شد که باید به همه ادیان الهی احترام گذاشت و ایجاد شکاف و اختلاف افکنی در جوامع بشری به نفع کسی نخواهد بود.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه ایا شما از مجسمه‌های ایتالیایی که در محل نشست خبریتان بود، خبر داشتید یا خیر؟، گفت: این موضوع مربوط به خبرنگاران و روزنامه نگارانی است که بیشتر به آن علاقمندند درباره آن صحبت کنند، چیز خاصی درباره آن ندارم و قبلا هم نداشتم و مردم ایتالیا بسیار مهمان دوست‌اند و بسیار علاقمندند که به میهمانشان خوش بگذرد.

روحانی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه سفر شما به ایتالیا می تواند مقدمه‌ای برای توسعه روابط میان روم و تهران شود،  دورنمای این روابط را چگونه ترسیم می کنید، اظهار داشت: قبل از این سفر دورنمای مثبتی داشتم و به علت سفر مقامات سیاسی، اقتصادی و بخش های خصوصی اروپایی به ایران تردیدی ندارم. بعد از توافق فضای مثبتی برای همکاری با اروپا دارم.

رئیس جمهور اضافه کرد: این ارتباط با اروپا منجمد شده بود اما امروز آفتاب همکاری را بر روی این یخ‌ها مشاهده می کنم و این روابط بهتر از  گذشته خواهد بود. کارافرینان می دانند خواست ایران تجارت نیست و عمدتا به دنبال سرمایه گذاری و ورود فناوری‌های نو است، همکاری‌هایی که منجر به صادرات محصول مشترک ما برای منطقه و جهان است در شرایط فعلی بیشتر خواهد شد.

رئیس قوه مجریه تاکید کرد: به دنبال تفاهمات صورت گرفته و اسناد به امضا رسیده نقش راه بین ایران و ایتالیا نشان دهنده این است که همکاری‌های ما در بخش‌های مختلف چگونه خواهد بود.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه ارزیابی شما از روابط ایران و عربستان بعد از اتفاق اعدام شیخ نمر چیست و این اتفاق چه تاثیری در مذاکرات سوریه دارد، اظهار داشت: ایران و عربستان دو کشور مهم، مسلمان و همسایه‌اند و ما همواره از گذشته خواهان روابط خوب و برادرانه با عربستان هستیم. در برخی مقاطع مشکلاتی به وجود آمد و به دنبال اعدام عالم دینی این کشور بسیاری متاسف شدند چرا که این عالم فعال تروریست نبود و فقط در راستای حقوق مساوی افراد صحبت می کرد و همواره بر این امر تاکید داشت که مذهب نباید عاملی شود که مردم از حقوق اجتماعی‌شان محروم شوند.

روحانی تاکید کرد: مجازات کسی که از حقوق اجتماعی حرف می زند اعدام نیست، بنابراین بنده اولین کسی بودم که در قالب این اعلامیه آن را محکوم کردم و به دنبال آن کشورهای غربی نیز این واقعه را بسیار تاسف بار خواندند. به دنبال این اتفاق عده‌ای از روی احساسات به سفارت عربستان حمله کرده و آنجا را به آتش کشیدند که از نظر ما محکوم بود.

رئیس جمهور اضافه کرد: به دنبال این اتفاق افرادی که بر خلاف قانون به این سفارت خانه حمله کردند، شناسایی ، دستگیر و در اختیار دستگاه قضا قرار گرفتند تا محاکمه شوند اما اقدامات این کشور از نظر ما غیر قابل توجیه است.

رئیس قوه مجریه افزود: ما می‌دانیم عربستان در منطقه برای رسیدن به برنامه هایش ناموفق بوده و عصبانی است و می‌خواهد برای اقدامات خود پوششی درست کند نزدیک 10 ماه مردم یمن را بمباران می‌کند و از این اتفاق نتیجه نگرفته و در میان مردم این کشور منفور شده است.

وی با تاکید بر اینکه ما خواهان ادامه تنش با عربستان نیستیم تصریح کرد: به وجود آمدن هر اختلاف جدید کار را سخت‌تر می کند. ثبات و امنیت در منطقه به نفع کشور های منطقه است.

رئیس جمهور افزود: امروز منطقه از وجود گروه‌های تروریست ازجمله داعش رنج می برد که این امر می‌تواند در کشور مشکلاتی را ایجاد کند.

روحانی در پاسخ به این سوال که با توجه به درخواست یک مقام عربستانی مبنی بر عذرخواهی رسمی ایران از این کشور، راهکار بهبود روابط میان عربستان را چه می‌دانید، گفت: آن کسی که بحث عذرخواهی را مطرح می‌کند؛ به نظر من آشنا به مسائل دیپلماتیک و سیاسی نیست.

رئیس جمهور کشورمان ادامه داد: به دلیل اینکه شیخ نمر در عربستان سر بریده شده، ما عذرخواهی کنیم؟ آنها مردم یمن را می‌کشند، ما عذرخواهی کنیم؟ چون آنها به تروریست‌ها در منطقه کمک می‌کنند، ما عذرخواهی کنیم؟ آنها به خاطر عدم مدیریت آنها هزاران نفر در مراسم حج کشته شدند، ما عذرخواهی کنیم؟ عربستان اگر صدها بار در برابر ملت‌های اسلامی عذرخواهی کند، بازهم کم است و باید بیشتر عذرخواهی کند.

رئیس قوه مجریه تاکید کرد: اگر بار دیگر در عربستان کار ضد حقوق بشری انجام بگیرد و مردم بیگناه دیگری را سر ببرند، بازهم محکوم خواهیم کرد، ما حمایت از تروریست و حمله به کشورهای اسلامی را محکوم می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما خواستار ادامه تنش یا افزایش تنش با عربستان نیستیم، از طرف ما این خواست وجود ندارد و امیدواریم آنها هم با منافع خودشان و جهان بیندیشند، من این را می‌فهمم که در داخل عربستان اختلافات بسیار زیاد است و سران عربستان باهم تفاهم ندارند، میان آنها درگیری‌های فراوانی وجود دارد، لذا شرایط آنها را درک می‌کنم، در شرایط سخت باید تصمیماتی سخت و درست اتخاذ شود برای اینکه پایانش به نفع دوطرف باشد.

روحانی تاکید کرد: امیدوارم عربستان مسیر درست را انتخاب کند، اینکه چه کشورهایی می‌توانند به پایان این تنش کمک کنند، باید گفت همه کشورها می‌توانند کمک کنند، کشورهایی هم در حال حاضر در حال رفت و آمد میان تهران- ریاض هستند، ما پایان تنش را به نفع دو کشور می‌دانیم، بنابراین از هر اقدام سازنده و مثبتی استقبال می‌کنیم.

رئیس جمهور در پاسخ به خبرنگار ايتاليايي در خصوص رد صلاحيت گسترده اصلاح طلبان گفت: ما انتخابات بسيار مهمی پيش رو داريم و در اين انتخابات نمايندگان دهمين دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب می‌شوند كه مركز قانون گذاری ما هست و بسيار مهم است و در اين انتخابات نمايندگان پنجمين دوره خبرگان رهبری انتخاب می‌شوند.

وی ادامه داد: شايد اولين بار است كه دو انتخابات بسيار مهم در يك روز انجام می‌شود و در آينده هم به همين صورت ادامه خواهد يافت. البته من نظراتم را در ا يران راجع به انتخابات اعلام كردم و هميشه دوست دارم راجع به مسائل داخلی در داخل ايران صحبت كنم تا در خارج؛ اما پيش بيني من اين است كه انتخابات بدي نيست آنطور كه در ذهن شما هست ممكن است اختلاف نظر هايی وجود داشته باشد اما بسيار اميدوارم كه اقداماتی كه شورای نگهبان كه نهادی بسيار مهم است نسبت به رفع نگرانی ها اقدام كند و انشاالله انتخاباتی داشته باشيم كه مردم با حضوری گسترده در انتخابات موجب تقويت نظام شوند و ما بعد از انتخابات بتوانيم باقدرت بيشتري در منطقه و جهان راهمان را ادامه دهيم

روحانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا شما فکر می‌کنید که یک روز این امکان وجود دارد که استقبال پرشوری که از شما در ایتالیا انجام شد، در ایالات متحده آمریکا هم از شما صورت گیرد؟، گفت: در گذشته به این صورت پاسخ داده‌ام، بله امکانپذیر است که بین ایران و آمریکا یک رابطه غیرخصمانه و بدون تنشی برقرار بشود، این کار امکانپذیر است و کلید این کار در واشنگتن است، در تهران نیست، اگر کلید در تهران بود من حتما از این استفاده می‌کردم.

رئیس جمهور کشورمان بیان کرد: اما متاسفانه در واشنگتن است و آنها باید از این کلید استفاده کنند، باید رفتارهای خصمانه و فشار بر مردم ایران را کنار بگذارند، تا یک نکته کوچکی پیش می‌آید بلافاصله کنگره جمع می‌شوند و یک تحریم جدید علیه ایران اعمال می‌کنند، هنوز ظاهرا یاد نگرفته‌اند که دنیای امروز دیگر دنیای فشار نیست، دنیای تحریم نیست، اصلا این دوران سپری شده و امیدواریم در آینده نمایندگانی در کنگره جمع بشوند که بهتر بیندیشند راجع به آینده روابط و شرایط ما بهتر بشود.

روحانی در پاسخ به سوالی مبنی بر ايجاد بحران مالی و البته بحران انسانیدر اروپا گفت: در اروپا هم مشكلات اقتصادی وجود دارد و هم اتحاديه اروپا مسائل فراوانی دارد و هم برای برخورد با مسائلی كه برای يك عضو پيش می‌آيد مشكلاتی دارند الان ديده می‌شود كه برخی اعضای اتحاديه شرايط خاصی دارند و يونان يا انگليس نظرات جديدی دارند و مسائل مختلفی در اروپا وجود دارد، و از جمله مسئله مهاجرت بعنوان يك مسئله پيش روی اروپا هست و ما می‌بينيم كه اين اروپای قدرتمند با ورود چندصد مهاجر با چه مسائلي مواجه شده است در حاليكه ما در ايران فقط از افغانستان سه ميليون مهاجر داريم و از انها پذيرايی می‌كنيم و هيچ سروصدايي هم بپا نكرديم.

رئیس قوه مجریه پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر اگر سرمایه‌گذاران آمریکایی و مدیران اقتصادی بخواهند در ایران سرمایه‌گذاری کنند، از نظر ما بلامانع است. ما هیچ مشکلی برای این امر نداریم، فناوری بیاورند، محصولات مشترک تولید کنیم، از طرف ما مانعی نیست، حالا اگر مقررات داخلی آمریکا مشکلی برای آنها دارد یا ندارد، دیگر خودشان می‌دانند، به همین دلیل هم من می‌گویم کلید در واشنگتن است. آنها باید حل کنند. موضوع روابط اقتصادی با آمریکا از طرف ما حل شده است، البته یک چیزهایی در برجام و در این از قبیل صادرات برخی از کالاهای سنتی ایران به آمریکا توافق آزاد شده است.






تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن