واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
بیمارستان دیر همچنان در بستر بیماری
بیمارستان 38 تختخوابی شهرستان دیر سالهاست که نیمهکاره مانده است و باوجود قولهای مسئولان برای تحویل این پروژه حیاتی بر اساس برنامههای زمانبندیشده اما همچنان مردمان خونگرم این شهرستان چشمانتظار وعدههای مسئولان هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، شهرستان دیر با جمعیتی بالغبر 54 هزار نفر، جایی که مرکز شهرستان آن به بزرگترین بندر صیادی کشور مشهور است، شهرستانی که این روزها نام پارس شمالی و شرکت متانول کاوه آن جهانی است، اما همچنان در محرومیت به سر میبرد حتی
از داشتن بیمارستان نیز محروم است. تنها بیمارستان دیر 26 سال قبل کلنگزنی شد اما به دلایل نامعلوم ادامه فرآیند احداث آن متوقف شد تا اینکه 6 سال قبل و به علت فرسودگی سازه قبلی، ساخت بیمارستان جدیدی و در جوار ساختمان نیمهکاره قدیم آغاز شد. در این پروژه جدید، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بهعنوان کارفرما، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء بهعنوان پیمانکار، استانداری بوشهر بهعنوان ناظر فنی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز کار تأمین مالی آن را بر عهده داشتهاند. اعتبار اولیه در نظر گرفتهشده برای این پروژه 70 میلیارد ریال بوده است که با توجه به میزان فعالیتهای صورت گرفته و روند اجرایی این پروژه تاکنون مبلغ 57 میلیارد ریال به این پروژه تزریق مالی شده است. بنا به گفته مدیرعامل سازمان منطقه ویژه انرژی پارس، علاوه بر پیشبینیهای اولیه در خصوص احداث موتورخانه این بیمارستان جهت تزریق 50 میلیارد ریال خارج از اعتبار پیشبینیشده است و طی یک سال گذشته حداکثر تزریق نقدینگی بهعملآمده و هیچ مطالبهای در این خصوص باقی نمانده است. فرماندار شهرستان دیر بابیان اینکه این ساختمان دارای پیشرفت 70 درصدی است، اظهار داشت: روند ساخت بیمارستان 38 تختخوابی دیر نسبت به زمان بازدیدهای قبلی کند و رضایتبخش نیست. حمزه اعتماد گفت: طبق برنامه زمانبندیشده که در تاریخ 18 آبان ماه امسال توسط دانشگاه علوم پزشکی بهعنوان کارفرما، مهندسین مشاور و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء تنظیمشده است، زمان تحویل این پروژه بیستم اسفندماه خواهد بود که با توجه به وضعیت پیشرفت آن این امر امکانپذیر نیست. فرماندار شهرستان دیر تصریح کرد: متأسفانه تعداد نیروهای مشغول به کار در پروژه کافی نیست و با توجه به برنامه زمانبندی بهروزرسانی شده اکثر آیتمهای کاری بر اساس برنامه دارای تأخیر است. معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری دیر، نیز گفت: با توجه بهسرعت بسیار پایین اجرای پروژه به نظر نمیرسد که تحقق برنامه زمانبندی امکانپذیر باشد. حیدر منصوری افزود: با توجه به حجم زیاد کارهای باقیمانده و باز بودن جبهههای کاری متعدد متأسفانه تعداد نیروهای مشغول به کار کمتر از تعداد نیروهای نیاز به کار برای اجرای پروژهای در حد یک بیمارستان خواهد بود. وی با بیان اینکه بر اساس برنامه زمانبندیشده قرار بود اجرای سکوهای موتورخانه تا سیام آذرماه به پایان برسد که متأسفانه تاکنون کار آن شروع نشده است، گفت: با توجه به برنامه زمانبندی بهروزرسانی شده، اجرای زیرسازی سقف کاذب، زمان اتمام آن 30 آذرماه و اتمام سقف کاذب کناف نیز 30 دیماه اعلامشده بود که این وعده نیز عملی نشده است. نماینده مشاور و ناظر مستقیم پروژه نیز گفت: پروژه در حال حاضر فعال است و فضا برای فعالیت بیشتر و ایجاد جبهههای کاری بیشتر وجود دارد. فیضالله ابراهیمی اظهار داشت: پیشنهاد میدهم نیروها و اکیپهای فنی ماهر را در این پروژه افزایش دهند و با نوبتهای کاری دو برابر کار این پروژه دنبال شود.
امید است بیمارستانی که 26 سال قبل کلنگزنی شد طبق قولهای مسئولان تا پایان امسال تکمیل شود تا شاید مرهمی بر زخمهای دیریها در حوزه سلامت گذاشته شود.
94/11/05 - 01:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]