تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830304628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلیل عدم حضور طیف لاریجانی و احمدی نژاد در ائتلاف اصولگرایان


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



دلیل عدم حضور طیف لاریجانی و احمدی نژاد در ائتلاف اصولگرایان
روز نو : سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با بیان شاخص هایی برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله اینکه باید مصالح ملی را به منافع حزبی و گروهی ترجیح دهند، به تشریح فعالیت های اصولگرایان برای انتخابات مجلس دهم پرداخت و ضمن تأکید بر اینکه اصولگرایان به ائتلاف حداکثری رسیدند، گفت: اگر لاریجانی و یا نماینده ای از وی در این ائتلاف شرکت می کرد، این ائتلاف 100 درصدی می شد.
حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی مقدم در گفت و گو باجماران، در مورد ویژگی های مجلسی که امام خمینی (س) آن را در رأس امور و عصاره فضائل ملت می داند، با تأکید بر اینکه وقتی مجلس در رأس امور و عصاره فضائل ملت است که بهترین ها وارد مجلس شوند، تصریح کرد: ورود بهترین نیروها به مجلس شورای اسلامی، یعنی اینکه نخبگان جامعه از ورود به انتخابات خودداری نکرده و خودشان را برای ورود به مجلس شورای اسلامی عرضه کنند.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز افزود: گاهی اوقات ما شاهد هستیم که افراد نخبه از اینکه به نمایندگی مجلس وارد شوند و یا اینکه خودشان را در معرض انتخاب مردم قرار دهند خودداری می کنند. این به معنای دریغ داشتن نسبت به خدمت در نهادی است که می توان آن را مهمترین نهاد جمهوری اسلامی نامید.
وی تأکید کرد: مردم نیز باید از میان این نخبگانی که به میدان می آیند سعی کنند کسانی را انتخاب کنند که از نظر مبانی اعتقادی و فکری با مبانی نظام جمهوری اسلامی سازگاری داشته باشند؛ یعنی ضمن اینکه به اسلام و توانایی اسلام برای اداره کشور در عصر مدرن باور دارند، نگاهشان نسبت به بیگانگان نگاه به مبدأ خیرات نبوده و بلکه نگاه تعامل در شرایط برابر باشد. یعنی معقتد به تعامل در شرایط برابر با کشورهای دیگر باشند و طمع به این نداشته باشند که دیگران به ما خدمت خواهند کرد و باید به دست آنها چشم بدوزیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نکته دیگر این است که این افراد باید در کنار التزام به اسلام و ارزش های اسلامی و هنجارهای ملی، قدرت اندیشیدن درباره مصالح کشور و مردم را داشته باشند. آنها باید توانایی فکر کردن و طرح دادن برای تأمین منافع و مصالح کشور را داشته باشد.
نمایندگان مجلس باید ملی بیاندیشند
وی در مورد ویژگی های دیگر این نمایندگان گفت: آنها باید قدرت بیان داشته باشند. بعضی افراد عالم و بسیار دارای ذخایر علمی هستند، ولی قدرت بیان ندارند. ویژگی سوم صراحت و شفافیت و چهارم رعایت نکردن ملاحظات در اظهار نظر است. یعنی نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید کسانی باشند که مصالح ملی را بر منافع حزبی و گروهی ترجیح داده و اگر جایی مصالح ملی اقتضا می کند نسبت به منافع گروهی اقماض کنند. البته طبعا یکی از مسائل این است که نیم نگاه محلی داشته باشند؛ ولی ملی بیاندیشند و تصمیم بگیرند. چون اداره امور کشور نیازمند به چنین نگاهی است. این در حالی است که گاهی نگاه های محلی و فکر کردن برای منافع حوزه انتخابیه با مصالح ملی ناسازگاری جدی پیدا می کند.
مصباحی مقدم با یادآوری اینکه یکی از مسائل کنونی مجلس شورای اسلامی بحث تقسیمات کشوری است، تأکید کرد: هر نماینده به دنبال این است که جایگاه جغرافیایی منطقه خودش را ارتقا ببخشد. به عنوان مثال به دنبال این هستند که جایی را تبدیل به استان و یا حتی روستاها را به شهرستان تبدیل کنند که این امر در راستای مصالح ملی نیست. به طور مثال راه اندازی بدون تناسب مناطق آزاد تجاری در جای جای کشور به دلیل محلی فکر کردن و برای رأی آوری دوره بعد است.
وی ادامه داد: تجربه نشان داده است که در هر دوره از مجلس شورای اسلامی حدود 70 درصد نمایندگان دوره قبل رأی نمی آورند. این در حالی است که تقریبا 100 درصد نمایندگان هر دوره فکرشان این است که برای دوره بعد رأی بیاورند. برای همین به جای رعایت مصالح کشور تلاش آنها جلب آرای مردم حوزه انتخابیه است. این از نکات بسیار مهمی است که علت آن این است که ما کمتر از کسانی استفاده می کنیم که از درجه نخبگی بالا و اندیشه ملی برخوردار هستند.
تشکیل پرونده برای تحقیق و تفحص های مجلس از قوه قضائیه مطالبه شود
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤالی در مورد آسیبی که به نتیجه نرسیدن تحقیق و تفحص های مجلس به شأن نظارتی آن می زند، اظهار کرد: برای اینکه افکار عمومی از نتیجه این تحقیق و تفحص مطلع شوند، این تحقیق و تفحص ها از تریبون مجلس شورای اسلامی قرائت می شود. بعد از اینکه کار مجلس تمام شد، کار قوه قضائیه شروع می شود. اقتضای کار قضایی طولانی مدت شدن پرونده ها است. ولی ما باید شاهد باشیم که قوه قضائیه سریعا برای این موارد پرونده ای تشکیل و به شعبه ای ارجاع دهد. پس از آن شعبه هم اعلام کند که ما این پرونده را دریافت کردیم و برای رسیدگی قضائی شروع به کار کردیم. همان طور که گفتم این امر در حیطه کار مجلس نیست و در حیطه کار قوه قضائیه است و باید از قوه قضائیه مطالبه شود.
دلیل متزلزل بودن رأی نمایندگان مجلس
وی همچنین با تأیید اینکه گاهی اوقات به راحتی رأی نمایندگان مجلس شورای  اسلامی در مورد موضوعی عوض می شود، این امر را نشانه نگاه محلی و تحت تأثیر شخصیت نمایندگان دانست و گفت: شخصیتی که ملی نمی اندیشد، بلند مدت فکر نمی کند و گوشه ای از منافع شخصی و یا محلی خود را در تصمیم گیری مبنا قرار می دهد، طبعا رأیش متزلزل است. این فرد رأیی می دهد که به راحتی تغییر می کند.
مصباحی مقدم تأکید کرد: من در دوره دولت دهم شاهد بودم که برای قیمت گازوئیل تصمیمی گرفته شد و بعد از اینکه رئیس دولت لایحه ای را به مجلس داد، همین مجلس چند روز بعد رأی خود را برگرداند. این روش حکایت از این دارد که یکی از این 2 رأی ناپخته و یا اینکه یکی از این 2 تصمیم غلط بوده است. چون نمی توان گفت که هر 2 تصمیم درست بوده است.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد راهکار اصلاح این روند، اظهار کرد: اگر بخواهیم این روند اصلاح شود نیازمند به حضور آدم هایی است که درست و اساسی فکر می کنند و رأی آنها رأی پخته و اساسی است. پس ما باید در انتخابات از رویه ای استفاده کنیم تا کسانی روی کار بیایند که از پختگی و نخبگی لازم برخوردار باشند و شخصیت آنها از نظر  مبانی سیاسی و فکری و از نظر علمی توانا و شکل گرفته بوده و به راحتی نتواند تحت تأثیر امواج قرار بگیرد.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با تأکید بر اینکه این امر نیازمند به تشکیل احزاب مقتدر است، افزود: ما احزاب فراگیر و توانایی لازم داریم که در طول مدت 4 سال از این دوره انتخابات برای آن دوره انتخابات کار کرده و کسانی را برای ورود به دوره بعد مجلس تربیت کنند که از این ظرفیت های بالا برخوردار باشند.
پخش شدن آرا خدمت به مردم نیست
وی همچنین در پاسخ به این سؤال که لیست های واحدی که جناح ها می دهند چقدر می تواند به اینکه نخبگان و عصاره های ملت معرفی شده و در نهایت انتخاب شوند؟ گفت: در غیاب احزاب فراگیر این روش ما را به کارکرد احزاب نزدیکتر می کند. چون اگر به طور مثال تهران را مبنای نظر قرار دهیم که ظاهرا 2 هزار و 500 نفر ثبت نام کردند، فرض می کنیم 2 هزار نفر از اینها تأیید صلاحیت شدند تا مردم به آنها رأی بدهند. یک اشکال این است که در غیاب وجود احزاب این آرا پخش و پراکنده می شود. یعنی ممکن است هرکدام از کاندیداها هزار، 2 هزار، یا 10 تا 20 هزار رأی بیاورند که هیچ کدام اینها فایده ای ندارد و پخش شدن آرا خدمتی به مردم نیست.
مصباحی مقدم ادامه داد: وقتی که مجموعه ای از احزاب و گروه های جزء جزء جمع می شوند و یک شورای مرکزی انتخاب می شود تا از بین افراد دست به انتخاب بزند، طبعا بهترین ها و شایسته ترین ها را در می آورند و پیشنهاد می کنند. از این جهت تشکیل شوراهای مرکزی، در غیاب احزابی که بتوانند این کارکرد را داشته باشند، بهترین روش است. اما این روش نمی تواند جای احزاب فراگیر و قدرتمند را بگیرد.
دلیل عدم حضور طیف های لاریجانی و احمدی نژاد در ائتلاف اصولگرایان
وی در پاسخ به سؤالی در مورد انتقادهایی که به ائتلاف اصولگرایان مطرح می شود، اظهار کرد: ائتلاف اصولگرایان شکل گرفته و حداکثر احزاب، گروه ها و جریاناتی که به عنوان اصلاح طلب شناخته می شوند در این ائتلاف جمع شده اند. اما دلیل اینکه طیف احمدی نژاد نیامده اند این است که ما چیزی به عنوان حزب در اطراف احمدی نژاد نمی شناسیم. ایشان جریان ساز به معنای ایجاد تشکیلات نبوده تا اینکه آنها هم به میدان بیایند. افراد حزب یکتا نیز اظهار می کنند که ما غالبا کسانی هستیم که در دولت احمدی نژاد کنار گذاشته شدیم. ضمنا آنها هم در ائتلاف اصولگرایان نماینده دارند.
حضور لاریجانی ائتلاف اصولگرایان را 100 درصدی می کرد
این چهره اصولگرا همچنین در مورد طیف لاریجانی گفت: آقای لاریجانی جدای از رئیس مجلس شورای اسلامی لیدر فراکسیون رهروان ولایت است. به طور عمده اعضای فراکسیون رهروان ولایت نمایندگان شهرستان ها هستند. ما در تهران کسی را به عنوان طیف لاریجانی نمی شناسیم. البته حضور ایشان مغتنم بود و اگر در ائتلاف اصولگرایان حضور می داشت به اینکه ما تقریبا بگوییم ائتلاف 100 درصدی است کمک می کرد.
وی ادامه داد: اگر می گوییم ائتلاف حداکثری است به خاطر غیبت آقای لاریجانی یا نماینده ای از جانب ایشان است. در غیر این صورت ما هیچ گروه، شخصیت و حزب دیگری نداریم که حضور پیدا نکرده باشند. با توجه به این به نظرم تلاش اصولگرایان برای شکل دادن به یک تشکیلات فراگیر برای انتخابات تلاش موفقی بوده است. ما جای نگرانی نداریم؛ چرا که پیش بینی نمی کنیم با چند لیست در حوزه اصولگرایی رو به رو باشیم.
مصباحی مقدم در مورد جبهه پایداری نیز با تأکید بر اینکه عنوان تندروی برای کل جبهه پایداری صادق نیست، تصریح کرد: شاید بتوان گفت این امر برای افرادی از این مجموعه مطرح می شود. اما اینکه این برچسب از ناحیه برخی افراد به کل پایداری خورده شود جای تأمل دارد. آنچه مهم است اینکه ائتلافی شکل گرفته که پایداری یکی از چند مجموعه عضو این ائتلاف است.
غربال کاندیداهای اصولگرا
وی تأکید کرد: آنچه برای ما اهمیت دارد برآیند آرا و خروجی این مجموعه است. البته از روشی برای رسیدن به کاندیداها استفاده شده که تأثیرگذاری یک یک از این جریانات را کاهش می دهد. آن روش این است که اولا شاخص هایی برای انتخاب کاندیداها تعیین شده که این شاخص ها در منشور نیز جامعتین آمده بود. البته در کنار شاخص های جامعتین موارد دیگری نیز از نمایندگان احزاب و گروه ها گرفته شده است. این شاخص ها به نمایندگان 78 گروه اصولگرا داده شده است.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: 150 نفر از کاندیداهای تهران به این 78 گروه معرفی شدند که آنها را با شاخص های اصولگرایی تطبیق دهند تا مشخص شود کدامیک از این افراد بیشترین معیارها را دارند. به این وسیله غربالی صورت می گیرد تا کسانی که بالاترین آرا را می آورند و بیشترین معیارها در آنها وجود دارد، بنا بر تشخیص همه گروه های اصولگرا، از این غربال بیرون بیایند. اینجا است که نقش تک تک مجموعه هایی که شرکت کرده اند کاهش پیدا می کند و برآیندی است که به این وسیله ما به انتخاب بهتر دست پیدا می کنیم.
وی ضمن بیان اینکه شاید از این 150 نفر حدود 50 یا 60 نفر بالاترین امتیازها را بیاورند، اعلام کرد: انتخاب نهایی میان آنها به کارگروه واگذار می شود تا آن کارگروه کسانی که مورد اتفاق آرا هستند را مشخص کرده و کسانی که مورد اتفاق نیستند را به شورا ارائه دهند. نتیجه این کار برآیندی می شود که نقش آفرینی و در پی آن رضایت همه گروه ها را به دنبال دارد.
هفته جاری لیست جامعتین برای خبرگان اعلام می شود
مصباحی مقدم در پایان در مورد برنامه های جامعتین برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: تهیه لیستی از افرادی که قصد حمایت از آنها را داریم در دستور کار جامعتین قرار گرفته است. از ماه ها قبل نسبت به تعداد قابل توجهی از افراد در کل کشور تفاهم حاصل شده و تعدادی هنوز باقی مانده است که امیدواریم در جلسه مشترکی که هفته جاری بین 2 جامعه تشکیل می شود به نتیجه برسیم.




تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن