تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):خدا را بسيار ياد كنيد و هميشه به ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870721440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار اراک: اشتغال و رونق اقتصادی از دغدغه‌های مهم دولت است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار اراک:
اشتغال و رونق اقتصادی از دغدغه‌های مهم دولت است
فرماندار اراک گفت: مسئله اشتغال و رونق اقتصادی از دغدغه‌های مهم دولت است به نحوی که رئیس جمهور در جلسه اخیر خود با فرمانداران و استانداران بر این موضوع تأکید کرد.

خبرگزاری فارس: اشتغال و رونق اقتصادی از دغدغه‌های مهم دولت است



به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، حسین بختیاری ظهر امروز در چهارمین نشست طرح بدون خط خوردگی ویژه دیدار مستقیم جوانان قشر اصناف با فرماندار با اشاره به مهم شمردن فعالیت اصناف اظهار داشت: مجمع امور صنفی با فعالیت گسترده خود بخشی از نیاز جامعه در زمینه در اختیار نهادن مجوز‌های لازم در مسیر ایجاد شغل را تأمین کرده و از همکاری خوبی با دولت برخوردار است. وی افزود: همه دستگاه‌های اجرایی باید با صنوف همکاری کنند تا درآمد مناسبی برای شاغلین این بخش حاصل شده و رضایت مردم در کنار این تعامل و ارائه خدمات به دست آید. فرماندار اراک ادامه داد: مسئله اشتغال و رونق اقتصادی از دغدغه‌های مهم دولت است به نحوی که رئیس جمهور در جلسه اخیر خود با فرمانداران و استانداران بر این موضوع تأکید کرد. بختیاری برگزاری این گونه جلسات را مفید عنوان کرد و بیان کرد: ما به عنوان مسئولین دستگاه‌هایی اجرایی موظف هستیم نظرات جوانان را شنیده و با شناخت بیشتری نسبت به حل مسائل و مشکلات جوانان تصمیم‌گیری کنیم. وی بیان داشت: در حقیقت احترام به رأی و سلیقه مردم به خصوص در موضوع انتخابات بسیار مهم است و در بستر قوانین می‌توان در حل مشکلات جامعه فائق آمد. فرماندار اراک با اشاره به مسئله پارک‌های شهر افزود: پارک‌های شهر باید از امکانات رفاهی کامل برخوردار باشد، لذا در جلسات متعددی که در این خصوص برگزار شده بر لزوم آن تأکید شده است. بختیاری با بیان اینکه اصل 44 قانون اساسی در کشور ما به خوبی انجام نشده است، تأکید کرد: به موجب اجرای اصل 44 در اراک شرکت آونگان به عنوان تنها شرکت ساخت دکل‌های برق در منطقه خاورمیانه با تعداد یک هزار و 100 کارگر به یک مخروبه تبدیل شد، زیرا به جای ضابطه، رابطه در این واگذاری حکم فرما بود که انتظار می‌رود دولت تدبیر و امید با ورود خود این بخش را ساماندهی کند. به گفته وی واگذاری استخر‌های سطح شهر به بخش خصوصی از جمله اقداماتی است که با اجرای اصل 44 تفاوت بسیاری دارد. این مقام مسئول با اشاره به حفظ حرمت و جایگاه اجتماعی بازنشستگان در کشور گفت: بسیاری از بازنشستگان با توجه به حقوق کم و مخارج بالا اغلب به شغل‌های دیگر روی می‌آورند بر این اساس می‌طلبد شرایط به گونه‌ای فراهم شود که فرد بازنشسته به شغل نیاز پیدا نکند. فرماندار اراک اضافه کرد: جوانان ما به عنوان سرمایه‌های اصلی جامعه باید از رفاه برخوردار شوند و فراهم کردن آرامش حق طبیعی آن‌ها است و باید در مطبوعات و رسانه‌ها نظرات و دیدگاه‌های خود را بیان کنند، زیرا انتقادی که راهکار اجرایی به همراه آورد می‌تواند تسهیل کننده واقع شود.

94/11/04 - 15:29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن