محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855015500
ثروتمندِ محروم در دامنه زاگرس/ نداری این شهرستان تمامی ندارد
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مصائب دلفان از نبود آب تا نان
ثروتمندِ محروم در دامنه زاگرس/ نداری این شهرستان تمامی ندارد
شناسهٔ خبر: 3030885 - یکشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۶
استانها > لرستان
دلفان - حرف از محرومیت مناطق مختلف کشور که میشود حکایت شهرستان دلفان چیز دیگری است، شهرستانی که مردم آن برای دسترسی به امکانات اولیه همچنان اندر خم یک کوچهاند. خبرگزاری مهر، گروه استانها - مصطفی معظمی گودرزی: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش استانها و مناطق کشور برای جذب سرمایه و حرکت پرشتاب بهسوی صنعتی شدن آغاز شد، ظرفیتهای صنعتی، راههای ارتباطی، سرمایه انسانی و همچنین استفاده از قدرت چانهزنی سیاستمداران بومی که در دستگاههای دولتی دارای قدرت و نفوذ بودند و سایر شاخصهها باعث شد که برخی از مناطق کشور گوی سبقت را از دیگر استانها ربوده و امروز بهعنوان قطبهای صنعتی در کشور شناخته میشوند. شهرستانی ثروتمند اما محروم! اما استان لرستان باوجود دارا بودن بسیاری از این شاخصهها همچنان به لحاظ زیرساختهای توسعهای و صنعتی رشد چندانی نداشته، به عقیده بسیاری از کارشناسان کمتوجهی دولتهای گذشته، پیگیری نکردن برخی نمایندگان منطقه در طول این سالها و بیتوجهی به ظرفیتهای موجود مهمترین علت محروم ماندن این خطه محروم اما زر خیر بوده است.
در این میان شهرستان دلفان نیز علیرغم اینکه دارای ظرفیتها و پتانسیلهای متعدد در حوزههای مختلف بهویژه کشاورزی، دامپروری و گردشگری و وجود نیروی جوان کارآمد بوده همچنان در محرومیت به سر میبرد و این در حالی است که در سایر مناطق و شهرستانهای کشور ایجاد طرحهای کلان کشوری از قبیل احداث فرودگاه، راهآهن، پتروشیمی و ... از مطالبات عادی مردم است اما متأسفانه در بسیاری از روستاهای این شهرستان از حداقل امکانات اولیه زندگی از قبیل آب، برق و راه دسترسی محروم هستند و رفع این مشکلات به مطالبات جدی تبدیلشده است. در برخی مناطق این شهرستان بسیاری از روستاها از حداقل امکانات اولیه زندگی از قبیل آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، برق، جاده، گاز و غیره محروم هستند و با محرومیت عجین شده اند و گویی این واژه هرگز نمی خواهد با مردم این دیار خداحافظی کند. وقتی بیکاری در شهر بیداد میکند مردم دلفان میگویند: بیکاری در این شهرستان بیداد میکند و فرزندان این دیار با توجه به اینکه در این شهرستان طرحهای بزرگ اشتغالزایی وجود ندارد برای امرار معاش خود و خانوادههایشان مجبور هستند به شهرهای بزرگ کشور برای شغلهای فصلی مراجعه کنند.
آنها با ابراز نارضایتی از توسعهنیافتگی این شهرستان نسبت به سایر مناطق کشور میافزایند: سالیان سال است که کلمه محرومیت با شهرستان دلفان عجین شده و بی توجهی مسئولان درگذشته موجب شده که این شهرستان در بسیاری از زیرساختها نسبت به سایر مناطق کشور محروم بماند. آنها میگویند: اگر امکانات، ظرفیتها و پتانسیلی که در این شهرستان وجود دارد دریکی از استانهای دیگر میبود آن منطقه به گلستانی تبدیل میشد و روستاهای آن بهعنوان قطبهای تولیدی و اقتصادی فعالیتی مستمر داشتند. محرومیت دلفان قابل توصیف نیست فرماندار دلفان در گفتگو با خبرنگار مهر این شهرستان را یکی از محرومترین نقاط غرب کشور و استان لرستان میداند و میگوید: عمق محرومیت در این شهرستان بیش از آن است که قابل توصیف باشد و آنان که از مناطق مختلف دلفان بازدیدی انجام دادهاند گوشهای از این محرومیتها را مشاهده کردهاند.
جعفر طولابی با تأکید بر اینکه این شهرستان با ۱۴۷ هزار نفر جمعیت دارای بیش از ۴۴۰ روستای دارای سکنه است میگوید: از این تعداد بیش از ۲۱۴ روستا جمعیت بالای بیست خانوار در آن ساکن هستند و مابقی آن نیز روستاهای زیر ۲۰ خانوار این شهرستان تشکیل میدهند. وی وسعت جغرافیایی دلفان را دو هزار و ۷۴۰ کیلومترمربع اعلام کرده و میافزاید: این شهرستان که یکدهم خاک لرستان را به خود اختصاص داده در یک موقعیت جغرافیایی خاص قرارگرفته بهطوریکه در مسیر ارتباطی استانهای شمال غرب و جنوب غرب کشور و در همسایگی استانهای همدان و کرمانشاه قرار دارد. مقام عالی دولت در دلفان با اشاره به اینکه ۸۰ هزار نفر از جمعیت این شهرستان در روستاها ساکن هستند میگوید: در حوزههای مختلف روستاهای این شهرستان از محرومیتهای متعددی رنج میبرند که بیشتر آن موضوع محرومیت از زیرساختهای توسعهای بوده که مردمان ساکن در این مناطق را با مشکلات عدیدهای مواجه کرده است. ۲۵۰ روستا محروم از آب آشامیدنی سالم طولابی میافزاید: بیش از ۲۵۰ روستای این شهرستان از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی محروم هستند و برای تأمین آب موردنیاز خود مجبورند از چشمهها و برکهها بهصورت غیربهداشتی استفاده کنند که این موضوع علاوه بر مشکلات سلامت روستائیان مشکلات دیگری را نیز با خود به همراه دارد.
وی میگوید: باوجوداینکه این شهرستان یکی از مناطق کوهستانی و سردسیر کشورمان است و یکی از ضروریات مهم زیرساختی در آن موضوع گازرسانی است متأسفانه تعداد ۳۲۰ روستای آن فاقد گاز هستند که این امر علاوه بر استفاده از دیگر سوختهای جایگزین و پرداخت هزینههای بالا برای ساکنان روستاها موجب تخریب جنگلها و مراتع شهرستان برای تأمین سوخت موردنیاز نیز خواهد شد. فرماندار دلفان معتقد است یکی از ابتداییترین خواستههای مردم هر روستا موضوع برقرسانی است ادامه میدهد: متأسفانه ۲۵ روستای زیر ۲۰ خانوار این شهرستان از نعمت برق روشنایی محروم هستند که این موضوع بسیار نگرانکننده است که خانوارهای ساکن در این تعداد روستاها چگونه بدون برق و لوازم برقی زندگی میکنند. ۵۰ درصد راههای روستایی شوسه و مالرو است طولابی اجرای طرح هادی در روستاها را گامی مهم در راستای توسعه مبلمان روستاها میداند و میافزاید: از این طرح نیز روستاهای دلفان محروم هستند بهطوریکه در ۲۵۲ روستای این منطقه هنوز طرح هادی روستایی اجرانشده و اگر هم اجراشده است بنا به دلایل مختلف نیمهکاره رهاشدهاند.
وی از راه بهعنوان زیربنای توسعه در هر منطقه یاد میکند و میگوید: از هزار و ۱۱۵ کیلومتر راه روستایی این شهرستان تنها ۵۰ درصد آن بهصورت آسفالت است و مابقی آن بهصورت شوسه و مالرو بوده بهگونهای که راه ارتباطی بسیاری از این روستاها در فصل بارندگی با مرکز شهرستان قطع و یا بهسختی تردد در آن صورت میگیرد. درس خواند زیر سقفهای لرزان فرماندار دلفان آموزشوپرورش را یکی از مهمترین دستگاههای رشد فکری و تربیت و ارتقای دانش فرزندان این مرزوبوم میداند و میافزاید: در شهرستان دلفان ۳۷۴ باب واحد آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی وجود دارد که متأسفانه از این تعداد ۵۷ آموزشگاه بهصورت تخریبی هستند و دانش آموزان در فضای ناامن، وحشتناک و غیراستاندارد تحصیل میکنند که این موضوع نیز علاوه بر اینکه مانع از یادگیری درست برای آنها میشود مشکلات متعدد اجتماعی دیگری را نیز با خود به دنبال دارد. طولابی میگوید: ۴۰ مدرسه در روستاهای این شهرستان بهصورت کانکس اداره میشود که در شرایط آب و هوایی و کاهش دمای هوا در این شهرستان سردسیر دردسرهای فراوان و مشکلات عدیدهای درروند یادگیری و آموزش دانش آموزان را با خود به همراه دارد. تنها ۸۰ روستا خانه بهداشت دارد وی معتقد است مهمترین موضوع در راستای تأمین سلامت روستائیان ایجاد و توسعه مراکز بهداشتی درمانی روستایی است و ادامه میدهد: تنها در کمتر از ۸۰ روستای این شهرستان خانه بهداشت روستایی وجود دارد که با توجه به مهم بودن مقوله بهداشت و سلامت بهویژه در مناطق روستایی که بیشتر در معرض خطر هستند از این موضوع نیز شهرستان دلفان رنج میبرد.
فرماندار دلفان میگوید: در سایر حوزهها نیز مردم روستاهای این شهرستان با محرومیت دستوپنجه نرم میکنند که این موضوع موجب مهاجرت روستائیان که خودمحور اقتصاد روستایی هستند شده و این موضوع نیز علاوه برخالی شدن روستاها از سکنه موجب بروز مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در شهر نیز خواهد شد. طولابی مهاجرت روستائیان به مرکز شهر را یکی از معضلات و مشکلات مهم در هر منطقه عنوان میکند و میافزاید: بسیاری از نقاط حاشیه شهر به محلی برای اسکان روستائیان مهاجر تبدیلشده و تبعات و آسیبهای اجتماعی و امنیتی فراوانی را چه برای شهرنشینان و چه برای روستائیان با خود به دنبال دارد. آسیبهای اجتماعی در انتظار جوانان دلفانی وی منشأ گرایش جوانان به تهیه و توزیع مواد مخدر و اعتیاد را مشکلات محرومیتهای اقتصادی و بیکاری میداند و ادامه میدهد: اغلب جوانان ما که آیندهسازان این مرزوبوم به شمار میروند به دلیل عمق محرومیت و مشکلات متعدد اقتصادی و آمار بالای بیکاری در این شهرستان که بیش از ۲۰ درصد بوده و در بعضی از فصول این آمار رشد چشمگیری دارد همچنان با مشکلات فراوانی دستوپنجه نرم میکنند و مجبور هستند به سمتوسوی مواد مخدر خانمانسوز گرایش پیدا کنند و این موضوع نیز پیامدهای بسیار وخیمی ازجمله اعتیاد و طلاق و ... را با خود به همراه دارد.
فرماندار دلفان استعدادها، پتانسیلها و ظرفیتهای شهرستان دلفان را بسیار مهم و تأثیرگذار میداند و میافزاید: محور اقتصادی مردم این شهرستان کشاورزی و دامپروری بوده بهگونهای که در حوزه توسعه کشاورزی و دامپروری، باغات و افزایش سطح تولیدات محصولات کشاورزی ظرفیتهای خیلی خوبی با توجه به نوع آب و هوایی و میزان بارندگی آن دارد و در حال حاضر از ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تنها ۲۰ هزار هکتار آن بهصورت آبی کشت میشود و مابقی آن بهصورت سنتی و دیم است. ۶۵۰ میلیون مترمکعب آبی که بدون استفاده از دلفان میرود طولابی اراضی ملی و جنگل این شهرستان را ۲۰۰ هزار هکتار برشمرد و خاطرنشان میکند: علاوه بر اینکه این موضوع نیز یکی از ظرفیتهای این شهرستان به شمار میرود، جاذبههای طبیعی گردشگری فراوان ازجمله اماکن متعدد فرهنگی و مذهبی امامزاده ابراهیم (ع)، امامزادگان احمد و محمود (ع) و پیرمحمد (ع)، چشماندازهای بدیع طبیعی بوده که اقدامات گستردهای برای شناساندن آن نیز کمتر انجامشده است. وی میافزاید: این ظرفیتها در صورت توجه ویژه به آن میتواند محور توسعه شهرستان و اشتغالزایی جوانان جویای کار در این منطقه باشد اما بااینهمه پتانسیل و ظرفیت متأسفانه این شهرستان همچنان در محرومیت به سر میبرد.
فرماندار دلفان با تأکید بر اینکه سالانه ۶۵۰ میلیون مترمکعب روان آب بدون کمترین استفادهای از شهرستان دلفان خارج میشود میگوید: این در حالی است که مزارع کشاورزی و باغداری این شهرستان از کمآبی رنج میبرند و هرساله شاهد خشکسالی و کاهش تولید انواع محصولات کشاورزی هستیم و ایجاد و احداث سدهای مختلف میتوانست کمک شایانی به کشاورزان و تأمین آب موردنیاز باشد. وقتی قرارگاه خاتم برای نجات دلفان از محرومیت پا پیش میگذارد طولابی در ادامه با اشاره به اینکه در طول عمر بابرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی اقدامات چشمگیر فراوانی در راستای توسعه در بخشهای مختلف این شهرستان شده است میافزاید: با توجه به عمق بالای محرومیت در این منطقه اقداماتی که انجامگرفته است کافی نبوده و هرچقدر تلاش میشود باز جای کار دارد و باید با نگاه ویژه و تخصیص اعتبارات مناسب گامهای مهمی در راستای توسعه همهجانبه این منطقه از ایران اسلامی برداشت. وی با قدردانی از نگاه ویژه دولت تدبیر و امید بهویژه استاندار لرستان به شهرستان محروم دلفان میگوید: علاوه بر این قرارگاه سازندگی خاتم و در رأس آن سردار عبدالهی انصافاً خدمات شایان و ارزشمند زیربنایی توسعهای، فرهنگی و آموزشی را در مناطق محروم این شهرستان انجام دادهاند و امیدواریم این خدمات استمرار پیدا کند و در آینده شاهد محرومیتزدایی ۱۰۰ درصد این شهرستان باشیم.
فرماندار دلفان با اشاره به اقدامات و راهکارهایی که میتواند دلفان را از محرومیت نجات دهد ادامه میدهد: اولین اقدامی که بسیار مؤثر خواهد بود بازدید میدانی مسئولان حوزه مناطق محروم کشور از عمق بالای محرومیت در بسیاری از روستاهای این شهرستان ازجمله بخش «کاکاوند» و دهستان «میربگ جنوبی» است و با این سفر به عینه محرومیت را از نزدیک مشاهده میکنند و تصمیمات خوبی نیز برای رفع آن اتخاذ میکنند. دلفان نگاه ویژه مسئولان را طلب میکند طولابی با اشاره به وجود استعدادها و ظرفیتهای متعدد در دلفان خاطرنشان میکند: در این شهرستان هم نیروی کار مناسب و تحصیلکرده وجود دارد که یکی از ظرفیتهای مهم اقتصادی نیز به شمار میرود اگر از طریق مسئولان کشوری شرایطی فراهم شود با اجرای طرحهای زیرساختی و زیربنایی از قبیل آب، برق، جاده، گازرسانی و ... زمینههای ایجاد اشتغال پایدار و سرمایهگذاری در مناطق روستایی را فراهم کنند. وی معتقد است اگر تسهیلات کمبهره اشتغالزایی و سرمایهگذاری در اختیار جوانان این شهرستان قرار گیرد میتوان شاهد رشد و رونق اقتصادی در این منطقه باشیم و میافزاید: اگر این اعتبارات در قالب طرحهای دامپروری، کشاورزی، زنبورداری، توسعه باغات، و ایجاد بنگاهها و تعاونیهای کوچک اقتصادی انجام گیرد بسیار مهم و تأثیرگذار خواهد بود و میتوان آیندهای روشن را برای محرومیتزدایی در این شهرستان پیشبینی کرد. فرماندار دلفان مشارکت و همکاری مردم شهرستان دلفان را در اجرای طرحهای کلان و سرمایهگذاری توسط دولت و بخش خصوصی را بسیار خوب برشمرد و میافزاید: با توجه به این ظرفیت و اینکه این شهرستان یکی از مناطق امن کشور در راستای سرمایهگذاری است بخش خصوصی نیز میتواند با ورود به این شهرستان علاوه بر سرمایهگذاری بلندمدت و مناسب زمینههای ایجاد اشتغال را نیز در این منطقه فراهم کنند.
طولابی معتقد است رفع محرومیت در دلفان نیازمند نگاه ویژه مسئولان کشوری و تخصیص اعتبارات ویژه برای جبران عقبماندگیهای گذشته است میافزاید: در صورت تحقق این امر امیدواریم در آینده این شهرستان علاوه بر اینکه از محرومیت خارج شود شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در سایر زمینههای مختلف خواهیم بود. جمعیت قابلتوجهی از دلفان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند امامجمعه نورآباد نیز دراینباره در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مشکلات موجود در دلفان ضعف اقتصادی و آمار بالای بیکاری است میگوید: روزانه شاهد مراجعه تعداد زیادی از مردم بهویژه جوانان به دفتر امامجمعه هستیم که مهمترین مشکلات خود را نبود درآمد و شغل میدانند و خواستار توجه جدی دولتمردان به اقشار کمدرآمد و ضعیف جامعه هستند. حجتالاسلام سید جعفر هاشمی نژاد با تأکید بر اینکه جمعیت قابلتوجهی از این شهرستان تحت پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی هستند میگوید: با توجه به وضعیت موجود جا دارد با نگاه ویژهای به این منطقه محروم توجه شود. وی میگوید: ما قدردان خدمات صورت گرفته توسط نظام مقدس جمهوری اسلامی در راستای توسعه این شهرستان هستیم که بههیچعنوان قابلمقایسه با قبل از انقلاب نیست اما با توجه به اینکه عمق محرومیت این شهرستان نسبت به سایر مناطق استان بیشتر است جا دارد مسئولان اعتبارات ویژهای را برای رفع محرومیت این شهرستان اختصاص بدهند. امامجمعه نورآباد با اشاره به اینکه حضور مردم ولایت مدار این شهرستان در تمامی عرصههای انقلاب بسیار چشمگیر و مثالزدنی بوده است ادامه میدهد: مسئولان نیز باید خدمت به مردم مظلوم این شهرستان را یک وظیفه و یک فرصت طلایی برای خدمتگزاری بدانند و تمام توان خود را در راستای جبران کوتاهیهای گذشته به کار ببرند. بههرحال توجه بهفرمان و خواسته مقام معظم رهبری مبنی بر همدلی و همزبانی در این خصوص میطلبد علاوه بر اینکه دولت توجه ویژهتری به مناطق محروم کشور داشته باشد مردم نیز در این نقشه راه نقش خود را بهخوبی ایفا کرده و با ایجاد دغدغه برای توسعه بومی و عدم خروج سرمایههای مالی از این مناطق نهتنها از محرومیتها کاسته بلکه گامی مهم در راستای عمران و آبادانی این مناطق برداشته شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 3]
صفحات پیشنهادی
روابط عمومی فرمانداری شهرستان ساری برتر استان شد
شمال آنلاین- بر اساس این ارزیابی فرمانداری ساری با 128 امتیاز رتبه اول فرمانداری چالوس با 44امتیاز و فرمانداری محمود آباد با 41امتیاز در رتبه های بعدی قرار گرفتند شمال آنلاین- بر اساس این ارزیابی فرمانداری ساری با 128 امتیاز رتبه اول فرمانداری چالوس با 44امتیاز و فرمانداری ممدیرکل دفتر فنی استانداری چهارمحال و بختیاری اعلام کرد تمدید برنامه زمانبندی اجرای دهکده گردشی زاگرس تا سال 9
مدیرکل دفتر فنی استانداری چهارمحال و بختیاری اعلام کردتمدید برنامه زمانبندی اجرای دهکده گردشی زاگرس تا سال 99مدیرکل دفتر فنی استانداری چهارمحال و بختیاری از تمدید برنامه زمانبندی اجرای دهکده گردشی زاگرس واقع در منطقه چغاخور این استان تا سال 99 خبر داد احسان امانی امروز در گفت&ساکنان شش روستا در شهرستان کوهرنگ از نعمت برق محروم هستند
نماینده بخشداران چهارمحال و بختیاری در کارگروه توسعه روستایی و عشایری گفت هم اکنون ساکنان شش روستا در بخش بازفت شهرستان کوهرنگ از نعمت برق محروم هستند علی انصاری در کارگروه توسعه روستایی و عشایری این استان افزود با وجود اقدامات خوب و موثری که در دو سال اخیر برای توسعه روستاهامعاون فرمانداری شهرستان محلات: تأمین برق مستمر نیاز به صرفهجویی در مصرف دارد
معاون فرمانداری شهرستان محلات تأمین برق مستمر نیاز به صرفهجویی در مصرف داردمعاون فرمانداری محلات با اشاره به اهمیت صرفهچویی در مصرف برق به منظور تأمین برق مستمر و پایدار گفت مدیران متخصص صنعت برق موفق و توانمند در ارائه خدمات به مردم هستند به گزارش خبرگزاری فارس از اراک محمدمسئول دفتر سیاسی فرمانداری شهرستان شاهیندژ خبر داد پیشبینی وجود 75 صندوق اخذ رای در شاهیندژ
مسئول دفتر سیاسی فرمانداری شهرستان شاهیندژ خبر دادپیشبینی وجود 75 صندوق اخذ رای در شاهیندژمسئول دفتر سیاسی فرمانداری شهرستان شاهیندژ گفت پیشبینی میشود هفتم اسفند ماه امسال 75 صندوق اخذ رای در شهرستان شاهیندژ برای جمعآوری آرای مردم وجود خواهد داشت حسین باقری امروز در گفت| مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان زابل منصوب شد
مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان زابل منصوب شد نی زار هوشنگ ناظری فرماندار ویژه شهرستان زابل در حکمی علیرضا سرحدی از چهره های جوان و شناخته شده رسانه را به عنوان مدیر جدید روابط عمومی فرمانداری ویژه زابل منصوب کرد علیرضا سرحدی مدیر مسئول سایت خبری سیستان پرس بوده و درمدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری یزد: اردوهای جهادی هجرت از محرومیت در روستاهای یزد کاسته است
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری یزد اردوهای جهادی هجرت از محرومیت در روستاهای یزد کاسته استمدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری یزد گفت خوشبختانه با اقدام ارزشمند بسیج دانشجویی در زمینه برگزاری اردوهای جهادی از محرومیت در روستاهای استان یزد تا حد زیادی کاسته است بهفارس گزارش میدهد محرومیت شهرستان 70 هزار نفری فهرج از دفتر ثبت ازدواج
فارس گزارش میدهدمحرومیت شهرستان 70 هزار نفری فهرج از دفتر ثبت ازدواجفهرج تنها شهرستان استان کرمان بوده که با دارا بودن بیشاز 70 هزار نفر جمعیت از داشتن دفتر ثبت ازدواج محروم است به گزارش خبرگزاری فارس از فهرج این شهرستان با جمعیتی بالغ بر 70 هزار نفر و دارای دواولین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان خوانسار با حضور شفعتی فرماندار و رئیس ستاد ساماندهی امورجوانان ،
در ابتدای این جلسه فرماندار اظهار داشت حضور نهادهای متولی برای مطرح نمودن مباحث مربوط به ساماندهی امور جوانان در این ستاد لازم و ضروری است و باید مصوبات جلسات نیز به طور دقیق پیگیری شود وی همچنین خاطرنشان کرد برخی مشکلات و معضلات پیش روی جوانان در شرایط فعلی ناشی از عدم برناچند خبر از فرمانداری ویژه شهرستان میانه ؛ از افتتاح اداره میراث فرهنگی تا ایجاد شهرک قهرمانان
به گزارش صدای میانه معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان میانه با بیان اینکه بحث ایجاد شهرک قهرمانان در مرحله نهایی قرار گرفته افزود این شهرک در آینده ای نزدیک با 50 قطعه در فاز اول اجرا خواهد شد محمدرضا مشایخی در نشست شورای ورزش قهرمانی و همگانی با تبریک پیروزی مقتدرا-
گوناگون
پربازدیدترینها