واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پانزدهمين جشنواره بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها برگزار مي شود
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: پانزدهمين جشنواره بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها با رويكرد ارتقاي محتواي نشريات و خبرگزاري ها و تقويت روزنامه نگاري حرفه اي با حضور 25 كشور ،در نيمه اول آبان برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگي ايرنا، عليرضا ملكيان امروز (يكشنبه) با اعلام اين خبر در نشستي با حضور خبرنگاران ، افزود: تلاش كرده ايم كشورهايي از هر 5 قاره جهان درجشنواره امسال حضور داشته باشند.
معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد اعلام كرد: پانزدهمين جشنواره بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها با تغييراتي نسبت به سال هاي قبل برگزار مي شود. اين تغييرات حاصل نشست مشتركي است كه در معاونت مطبوعاتي با اصحاب رسانه و استادان ارتباطات برگزار شد.
وي گفت: جشنواره امسال در سه بخش مطبوعات سراسري، مطبوعات محلي و خبرگزاري هاي داخلي برگزار مي شود.
وي درباره ديگر ويژگي هاي جشنواره امسال گفت: در سال گذشته ،فعالان در رسانه ها مجاز بودند كه در همه رشته ها و گرايش ها شركت كنند . اين موضوع موجب تضييع حقوق عده اي از خبرنگاران و روزنامه نگاران مي شد. به همين دليل امسال قرار شده است كه آثار ارسال شده به جشنواره، در بخش مطبوعات سراسري 9 رشته با 10 گرايش ، در بخش مطبوعات محلي ، 7 رشته و در خبرگزاري هاي داخلي در 4 رشته مقايسه شوند.
اين رشته و گرايش ها به اين ترتيب مجزا شده است: در بخش مطبوعات سراسري رشته هاي سرمقاله و مقاله با گرايش هاي سياسي ، اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و هنري ، عكس در گرايش هاي خبري و غير خبري ، گزارش با گرايش هاي خبري و غير خبري، مصاحبه، خبر، تيتر، طنز با گرايش هاي تصويري( كاريكاتور) و مكتوب، طراحي و صفحه آرايي در نظر گرفته شده است.
بنا به گفته ملكيان در بخش مطبوعات محلي ، رشته هاي سرمقاله ، مقاله، مصاحبه، گزارش، خبر، عكس و صفحه آرايي و در بخش خبرگزاري هاي داخلي نيز رشته هاي مصاحبه ، گزارش، خبر و عكس براي دسته بندي آثار اصحاب رسانه تعريف شده است.
ملكيان گفت، تفكيك و داوري جداگانه آثار ارسال شده به وسيله افراد غير شاغل در مطبوعات و خبرگزاري ها كه اغلب در قالب مقاله ارائه مي شود، يكي ديگر از تغييرات پانزدهمين جشنواره بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها است.
معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره بخش ويژه جشنواره گفت: با توجه به نام گذاري سال جاري با عنوان" نوآوري و شكوفايي" كه به وسيله مقام معظم رهبري انجام شده است، موضوعات بخش ويژه نيز برگرفته از همين نامگذاري است كه شامل نوآوري و شكوفايي، سي امين سالگرد انقلاب اسلامي ، دستاوردها و آرمان ها، 6 دهه پايداري در مقابل اشغالگران( به مناسبت شصتمين سالروز اشغال فلسطين ) و ترويج ارزش هاي معنوي شامل نماز، فرهنگ ايثار و شهادت و امر به معروف و نهي از منكر است.
وي درباره زمان انتشار آثار نيز تاكيد كرد: اصحاب رسانه مي توانند آثاري را كه از فروردين 86 تا پايان اسفند 86 نگارش و منتشر شد ه است ، براي جشنواره ارسال كنند. در بخش ويژه اين بازه، كمي فراتر مي رود و شامل دوره زماني از اول فروردين 86تا مهر 87 مي شود.
ملكيان جابه جايي مكان برگزاري جشنواره پانزدهم را هم در فهرست تغييرات جشنواره امسال اعلام كرد و گفت: بر اساس نظر سنجي هايي كه در سال گذشته انجام شده، بيش از 60 درصد از افراد نسبت به مكان برگزاري جشنواره اظهار رضايت داشتند اما نسبت به فضا و مساحتي كه در اختيار رسانه ها قرار داشت، ناراضي بودند، به همين دليل در صورت موافقت مسولان مصلي ،جشنواره مطبوعات در اين مكان برگزار مي شود.
وي گفت: مكاتبات و اقدامات اوليه انجام شده است اما منتظر پاسخ قطعي مسوولان مصلي امام خميني(ره) هستيم.
فراهنگ**1862
يکشنبه 19 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]