تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853382181




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فیس بوک در سال 2015 دنیا را کوچکتر کرد!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
فیس بوک در سال 2015 دنیا را کوچکتر کرد!




فیس بوک به تازگی 10 سالگی خود را پشت سر گذاشته است و با وجود سن کم خود بزرگترین شبکه اجتماعی جهان محسوب می شود و بخش بزرگی از خاطرات روزمره کاربران اینترنتی جهان در یک دهه گذشته را در دل خود جای داده است.





هفته نامه عصر ارتباط - میثم لطفی: فیس بوک به تازگی 10 سالگی خود را پشت سر گذاشته است و با وجود سن کم خود بزرگترین شبکه اجتماعی جهان محسوب می شود و بخش بزرگی از خاطرات روزمره کاربران اینترنتی جهان در یک دهه گذشته را در دل خود جای داده است.

بسیاری از مردم جهان ترجیح می دهند اتفاقات مختلف زندگی خود را روی این پلتفرم اجتماعی با دیگر کاربران به اشتراک بگذارند و در صفحات اختصاصی خود از آنچه در دنیای واقعی نگفته اند، سخن به میان آورند ولی به نظر شما فیس بوک برای دهه دوم حیات خود چه نقشه هایی در سر می پروراند؟

سال 2015 عرصه ای برای رونمایی از نسل جدید قابلیت ها و امکانات فیس بوک بود و این شبکه اجتماعی به جز قابلیت های ارتباطی، کاربران را با دیگر فناوری های کاربردی آشنا کرد و همه این اتفاقات در مجموع موجب شد ساکنان کره خاکی ارتباطات نزدیکتری با یکدیگر برقرار کنند و جهان برای آنها به یک محیط کوچکتر و در دسترس تر تبدیل شود.

فیس بوک در تمام اتفاقات خوب و بد سال 2015 میلادی در کانون توجه قرار داشت. در سخت ترین لحظات از جمله زلزله مهیب نپال یا بمب گذاری های تروریستی پاریس، مردم غم های خود را در فیس بوک با یکدیگر به اشتراک گذاشتند و حتی اتفاقات خوشایندی مانند لحظه تحویل سال نو میلادی نیز این پلتفرم کانون توجه کاربران جهانی بود.


فیس بوک چگونه در سال 2015 دنیا را کوچکتر کرد؟



فیس بوک در یک سال گذشته با به اشتراک گذاشتن اخبار مربوط به جنگ زدگان توانست حمایت های جهانی بیشتری را برای آنها به همراه آورد و با برخی فعالیت های مردم دوستانه فرهنگ سازی کند. با همه این اتفاقات، بزرگترین شبکه اجتماعی همچنان راه طولانی را پیش روی خود می بیند و معتقد است که باید تلاش بیشتری انجام دهد.

افزایش دسترسی به اینترنت

به جز شبکه اجتماعی فیس بوک، مراکز دیگری زیرمجموعه این شرکت قرار دارند که از مهمترین آنها می توان به اینستاگرام، واتس آپ و ابزار ارتباطی مسنجر اشاره کرد. فیس بوک علاوه بر ارتقای این خدمات طی یک سال گذشته در طرح Internet.org برای دسترسی رایگان همه مردم جهان به اینترنت پر سرعت سرمایه گذاری های فراوانی انجام داد. این طرح نخستین بار در سال 2013 میلادی آغاز به کار کرد و مارک زاکربرگ سال گذشته اعلام کرد که با گسترش هر چه بیشتر آن می کوشد پنج میلیارد کاربر آفلاین جهانی را اینترنت دار کند.

فیس بوک برای اجرای هر چه بهتر این طرح با بسیاری از شرکت های بزرگ فناوری از جمله سامسونگ، اریکسون، مایکروسافت، کولکام و ... همکاری هایی را انجام داد. اوائل سال 2015 شرکت فیس بوک به این نتیجه رسید که برای همه گیر شدن طرح اینترنت رایگان و افزایش محبوبیت آن، باید نام طرح را به Free Basic تغییر دهد.


فیس بوک چگونه در سال 2015 دنیا را کوچکتر کرد؟



شرکت فیس بوک ادعا می کند که در این طرح هم اکنون بیش از 15 میلیون کاربر را تحت پوشش قرار داده و به آنها اینترنت پرسرعت رایگان می دهد. این رقم کمتر از دو درصد مجموع افرادی است که باید در طرح بزرگ فیس بوک به اینترنت رایگان مجهز شوند. در سال 2015 میلادی فیس بوک تمرکز زیادی برای افزایش دسترسی مردم هند و دیگر کشورهای نوظهور به اینترنت رایگان داشت.

هند بزرگترین قطب دموکراسی جهان محسوب می شود و به دلیل جمعیت بالایی که دارد، پتانسیل های فراوانی را در خود جا داده است. نارندرا مودی، نخست وزیر هند چندی پیش ملاقاتی را در دفتر مرکزی فیس بوک با زاکربرگ انجام داد؛ پس از آن هم مدیرعامل فیس بوک به کشور هند سفر کرد.

در حال حاضر بیش از 130 میلیون کاربر هندی در شبکه اجتماعی فیس بوک عضو هستند و البته باید توجه داشت که این کشور جمعیتی بالغ بر 25/1 میلیارد نفر را در خود جای داده است. چنان که مرکز تحقیقاتی KPMG و اتحادیه موبایل داران هند پیش بینی کرده اند، در سال 2017 میلادی تعداد کاربران اینترنتی این کشور از مرز 503 میلیون نفر هم فراتر می رود. فیس بوک برای موفقیت هر چه بیشتر در طرح خود طی سال 2015 میلادی همکاری های گسترده ای را با شرکت مخابراتی هندی Reliance Communications آغاز کرد تا از این طریق همه مردم این کشور بتوانند به خدمات Free Basic دسترسی داشته باشند.

البته این طرح مشکلاتی را هم به همراه داشت و از مدتی قبل منتقدان فراوانی در مقابل فعالیت های Reliance اقدام کردند و توضیح دادند که این حرکت با قانون بی طرفی اینترنت در تناقض است و می تواند مشکلاتی را برای مردم به همراه داشته باشد. در این مخالفت ها مرکز تنظیم قوانین مخابراتی و ارتباطی هند (TRA) همراه شد و پایان سال 2015 یک پرونده قضایی علیه طرح Free Basic در کشور هند تهیه شد.

گسترش واقعیت مجازی

مایک شروفر، مدیر فناوری فیس بوک اواخر 2015 میلادی در کنفرانس F8 شرکت کرد و توضیح داد استراتژی اصلی بزرگترین شبکه اجتماعی جهان بر سه اصل استوار است: ایجاد ارتباط گسترده در سطح کره زمین، ارائه رابط های کاربری طبیعی و ساخت تجربیات همه جانبه برای کاربران. بخش بزرگ این استراتژی را یکی از زیرمجموعه های فیس بوک موسوم به Oculus Rift محقق می کند.


فیس بوک چگونه در سال 2015 دنیا را کوچکتر کرد؟



فیس بوک مدتی قبل این شرکت را به عنوان یکی از بزرگترین توسعه دهندگان سیستم های واقعیت مجازی به قیمت دو میلیارد دلار خریداری کرد و زاکربرگ در این زمینه توضیح داد: «موبایل پلتفرم اصلی امروز است و ما از هم اکنون خود را برای پلتفرم فردا آماده می کنیم. شرکت Oculus این فرصت را در اختیار دارد تا عمومی ترین پلتفرم تاریخ را ارائه دهد و نحوه کار کردن، ارتباط برقرار کردن و به طور کلی زندگی کردن ما را برای همیشه عوض کند.»

دنیای واقعیت مجازی (VR) از بخش های نوظهور در عرصه فناوری محسوب می شود و این روزها بسیار مورد توجه شرکت های بزرگی چون گوگل، مایکروسافت و فیس بوک قرار گرفته است ولی فیس بوک ادعا می کند که بیشترین سرمایه گذاری ها را در این زمینه انجام داده است و در آینده می تواند مسیر زندگی همه مردم جهان را از این طریق عوض کند.

به گفته فیس بوک، واقعیت مجازی می تواند در عرصه روزمره زندگی، موسیقی، سرگرمی، فعالیت های ورزشی، طراحی، پزشکی، نظامی و ... مورد استفاده قرار گیرد. به هر حال، حقیقت مجازی آینده ای است که فیس بوک برای خود می بیند. البته این شرکت همه موفقیت خود را محدود به Oculus نمی داند و زاکربرگ طی یک سال گذشته چند شرکت کوچکتر را هم خریداری کرده است تا خود را برای یک تحول بزرگ آماده کند.

تریبون بزرگ برای شرکت های کوچک

شرکت فیس بوک طی یک سال گذشته برخی به روزرسانی های بزرگ را برای شبکه اجتماعی خود انجام داد تا به کسب و کارهای کوچک کمک کند و از طریق دستگاه های موبایلی، همه نیازهای تخصصی خود را پاسخ دهند. سازمان ها تاکنون به این صورت فیس بوک را مورد استفاده قرار می دادند که آخرین محصولات و دستاوردهای خود را روی آن تبلیغ می کردند ولی فیس بوک تصمیم گرفته با استفاده از هوش مصنوعی خدمات تخصصی تری را در اختیار آنها قرار دهد و به عبارت دیگر یک پلتفرم سازمانی ویژه در اختیار آنها بگذارد.


فیس بوک چگونه در سال 2015 دنیا را کوچکتر کرد؟



سال 2015 میلادی شبکه اجتماعی فیس بوک امکان انتشار تصاویر ویدیویی 360 درجه را فراهم کرد. ابزارهای تبلیغاتی جدید ارائه کرد و محصولات خبری را به صورت گسترده تر در اختیار مشترکان خود گذاشت تا برندها و مراکز بازاریابی، گسترده تر از قبل بتوانند به بازارهای نوظهور دسترسی داشته باشند و محصولات خود را معرفی کنند. مشتریان از طریق فیس بوک می توانند توصیه های جامع و کامل در مورد نیازهای خود دریافت کنند.

نسل جدید خریدهای اینترنتی می تواند بر مبانی لایک های بیشتر اطرافیان در مورد یک کالای خاص یا انتشار هر چه بیشتر بازبینی های کاربردی در مورد محصولات فروخته شده صورت گیرد. در این فرآیند کسب و کارها می توانند به صورت گسترده تر با مشتریان جهانی در ارتباط باشند و محصول خود را به بهترین شکل معرفی کنند.

فرآیند فروش مبتنی بر ابزارهای جدید فیس بوک به صورت غیرمستقیم از فرمول های تبلیغاتی بهره می برد و به دلیل خدمات تعاملی، ارتباط نزدیک میان مشتری و تولیدکننده برقرار می شود. به طور خلاصه می توان گفت فیس بوک ابزارهایی را در سال 2015 میلادی ارائه کرده تا شرکت ها و سازمان های کوچک جهانی بتوانند یک تریبون بزرگ در اختیار داشته باشند و به بهترین شکل از آن استفاده کنند.

دستیار دیجیتالی M

شرکت فیس بوک طی سال 2015 در کنفرانس جهانی F8 برای نخستین بار پلتفرم ارتباطی مجرای خود را معرفی کرد و به شرکت های توسعه دهنده نرم افزار امکان داد خدمات ویژه خود را مبتنی بر قابلیت های گفتگوی اینترنتی در اختیار کاربران قرار دهند. چند ماه پس از این اتفاق، فیس بوک از یک شگفتی بزرگ رونمایی کرد و آن هم دستیار دیجیتالی هوشمند این شرکت موسوم به M بود که به عنوان بخشی از ابزار ارتباطی Messenger در اختیار کاربران قرار گرفت.


فیس بوک چگونه در سال 2015 دنیا را کوچکتر کرد؟



این دستیار دیجیتالی همچنان برای گروه محدودی از کاربران ساکن کالیفرنیا ارائه شده تا آزمایش های لازم روی آن انجام شود. فناوری جدید فیس بوک از سیستم هوش مصنوعی بهره می برد و البته مبتنی بر عادات و رفتارهای اینترنتی کاربر، خدمات ویژه خود را در اختیار او می گذارد.

این سرویس قابلیت ها و کاربردهای بسیار زیادی را در خود جا داده است و فیس بوک می گوید زمانی که نسخه نهایی آن در اختیار کاربران جهانی قرار گیرد، نحوه برقراری ارتباط میان مردم به طور کامل تغییر می کند.

ارتقای مالی

سال 2015 میلادی برای فیس بوک بسیار پررونق بود. این شرت نوپا در سال گذشته توانست رکورد قیمت 100 دلار برای هر سهام خود در تالار بورس را برای نخستین بار بشکند تا با این اتفاق ارزش مجموع سرمایه های شرکت فیس بوک از 300 میلیارد دلار هم فراتر رود. با این روند، بسیار جالب خواهد بود که فیس بوک از نظر مالی طی 12 ماه پیش رو چگونه گام برمی دارد.

شرکت Oculus Rift از زیرمجموعه های فیسی بوک تنها یک فصل از سال گذشته فعالیت مالی انجام داد و با توجه به اینکه قرار است در سال 2016 به صورت گسترده فعالیت های خود را دنبال کند، می توان گسترش هر چه بیشتر کسب و کار فیس بوک را پیش بینی کرد.

شرکت فیس بوک همچنان تلاش می کند هسته مرکزی فعالیت های خود را گسترش دهد و در هیچ مرحله ای دست از فعالیت نمی کشد. سال 2016 میلادی می تواند برای فیس بوک عرصه ای برای توسعه هر چه بیشتر ابزار ارتباطی Messenger و دستیار دیجیتالی M باشد. فیس بوک پیش بینی کرده که در این سال تعداد مشترکان واتس آپ از مرز یک میلیارد نفر هم فراتر می رود. اینستاگرام که بزرگترین شبکه اجتماعی تصویری جهان محسوب می شود، در سال سال جدید پس از فیس بوک بیشترین تعداد مشترکان را در خود جا می دهد و فناوری های حقیقت مجازی نیز به عنوان یک سرویس جدید از سوی فیس بوک در اختیار کاربران جهانی قرار می گیرد. باید دید در این فرصت 12 ماهه بزرگترین شبکه اجتماعی جهان چگونه اهداف را محقق می کند.







تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن