تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2- نگاه به چهره ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816652431




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روستاهای ایران اینترنت دار می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روستاهای ایران اینترنت دار می شوند




وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نخستین نشست بین المللی «سبک زندگی و سلامت: فرهنگ و فضای مجازی» اظهار کرد: در ادامه ایجاد عدالت ارتباطی در کشور تا کنون 15 هزار روستا از اینترنت بهره مند شده اند.





خبرآنلاین: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نخستین نشست بین المللی «سبک زندگی و سلامت: فرهنگ و فضای مجازی» اظهار کرد: در ادامه ایجاد عدالت ارتباطی در کشور تا کنون 15 هزار روستا از اینترنت بهره مند شده اند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ دکتر محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اولین نشست بین المللی "سبک زندگی و سلامت: فرهنگ و فضای مجازی" با بیان اینکه جای بحث فرهنگی در فضای مجازی امروزه بسیار خالی است عنوان کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات پدیده ای است که به زودی رشد کرد و این رشد باعث شد تا افراد کمتر این پدیده را انتخاب کنند و بیش از این، ارتباطات بود که افراد را مورد انتخاب برای همراهی قرار داد.

دکتر واعظی همچنین بیان کرد: چنین پدیده ای که می تواند به سرعت در تمام جوامع نفوذ پیدا کند، توسط کارشناسان باید مورد بررسی دقیق تر قرار بگیرد، زیرا هر اتفاقی از طرف این پدیده به وجود آورنده آثاری در زندگی افراد هر جامعه است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در کشور ما هر پدیده ای نو که به وجود می آید ابتدا حالت دفاعی در مقابل آن می گیریم و این موضوع سبب می شود تا فرصت هایی را که باید از آن ها در مقابل آن پدیده استفاده کنیم از دست بدهیم.

دکتر واعظی با اشاره به وجود افکار متفاوت در ارتباط با فضای مجازی بیان کرد: در این پدیده فرصت و تهدید به تعداد بیشماری وجود دارد و باید با آموزش صحیح این امکان را برای افراد و سنین مختلف فراهم کنیم تا شخص آن ها بتوانند این محیط را از هم تفکیک کنند و از فرصت ها به نحو احسن استفاده کنند.

وی تأکید کرد: اعتقاد دولت و مسئولین این است که نمی توان از توسعه و پیش روی فضای مجازی جلوگیری کرد، زیرا جامعه فضای مجازی مانند یک جامعه حقیقی است که حق انتخاب توسط افراد جامعه انجام می گیرد.

دکتر واعظی با اشاره به گستردگی فضای مجازی عنوان کرد: در حال حاضر شاهد هستیم که فضای تبلیغ و رسانه تغییر زیادی کرده است و فضای مجازی این موارد را در خود جای داده است، به نحوی که امروزه در یک شبکه اجتماعی شاهد حضور تعداد جمعیتی هستیم که در پرجمعیت ترین کشور جهان این جمعیت را نخواهیم دید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر وجود دسترسی آزاد به اطلاعات توسط عموم افراد جامعه گفت: افراد نیازی به مراقبت در استفاده از فضای مجازی ندارند و باید با استفاده از نخبگان و رسانه ها آگاهی لازم را برای بالا بردن سطح دانش استفاده از فضای مجازی به جامعه داد.

وی با اشاره بر توسعه زیرساخت های ارتباطی نسبت به دوره های قبلی عنوان کرد: آماده این موضوع هستیم تا پهنای باند موجود در کشور را به 4000 گیکابیت بر ثانیه برسانیم به صورتی که استفاده از کل ظرفیت ایجاد شده برای پهنای باند داخلی 80 درصد و برای اینترنت بین الملل به 20 درصد می رسد.

دکتر واعظی افزود: البته تمام این توسعه باز هم برای استفاده کاربران داخلی بسیار ناچیز است و امیدواریم با سرمایه گذاری بیشتر شاهد توسعه سریع تر در جهت ایجاد زیرساخت های ارتباطی کشور باشیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تولید محتوا در حال حاضر از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: تولید محتوا تنها به عهده یک دستگاه خاص در کشور نیست و تمام بخش ها و ارگان ها باید برای ایجاد تولید محتوای داخلی برای فضای مجازی تلاش کنند و مواردی که می تواند در فضای مجازی مورد استفاده عموم ققرار بگیرد را به این فضا انتقال دهند.

وی با اشاره به تولید محتوای ارزشی خاطرنشان کرد: در داخل کشور اطلاعات افتخار آمیز زیادی وجود دارد که می تواند به صورت تولید محتوا در دست مردم قرار بگیرد و در مواقعی با ترجمع آن باید این فرهنگ را به جامعه خارجی ، از طریق فضای مجازی انتقال دهیم.

دکتر واعظی در بحث گسترش عدالت اجتماعی در حوزه ارتباطی کشور بیان کرد: هر آن چیزی که در این حوزه به وجود می آید نباید به یک قشر خاص از جامعه تعلق بگیرد و باید مردم روستا های دورافتاده نیز همانند شهری ها از امکانات ارتباطی استفاده کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان خاطرنشان کرد: در ابتدای دولت تعداد روستاهایی که به اینترنت دسترسی داشتند 200 روستا بود، اما اکنون این روستاها به 15 هزار روستا رسیده است و این میزان در پایان سال به 25 هزار روستا خواهد رسید.






تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن