تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867682803




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عارف: شورای نگهبان تجدید نظر کند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
عارف: شورای نگهبان تجدید نظر کند




رئیس شورای سیاست‌گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان ضمن انتقاد از بررسی صلاحیت‌ها در هیات نظارت اظهار کرد: امیدوارم شورای نگهبان تجدید نظر اساسی در بررسی صلاحیت‌ها داشته باشند.





خبرگزاری ایسنا: رئیس شورای سیاست‌گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان ضمن انتقاد از بررسی صلاحیت‌ها در هیات نظارت اظهار کرد: امیدوارم شورای نگهبان تجدید نظر اساسی در بررسی صلاحیت‌ها داشته باشند.

محمد رضا عارف که در کنگره سراسری حزب ندای ایرانیان سخنرانی می‌کرد ضمن تبریک آغاز اجرایی شدن برجام و لغو تحریم‌ها اظهار کرد‌: اکنون که در آستانه انتخابات سرنوشت ساز اسفند ماه سال 94 قرار داریم انتظار می‌رفت شیرینی و حلاوت آغاز اجرایی شدن برجام با اعلام نظر هیات نظارت در بررسی صلاحیت‌ها دو چندان شود که این اتفاق رخ نداد و کام بسیاری از اصلاح طلبان و اعتدالیون و نخبگان کشور تلخ شد.

وی با بیان این که انتظار بود هیات نظارت با توجه به ویژگی حق‌الناس و حضور حداکثری مردم در راستای فرماشیات رهبری وظیفه‌ی بررسی صلاحیت‌ها را دنبال کند گفت: از ابتدا راهبردی برای حضور جدی در انتخابات داشتیم و به طور طبیعی این حق کسانی است که رد یا عدم احراز صلاحیت شده‌اند اعتراض و تقاضای تجدید نظر داشته باشند.

اهم اظهارات وی را در ادامه می خوانید:

*این شورا از طریق مجاری قانونی و ذیربط و شخصیت‌های ذی نفوذ بحث رسیدگی به صلاحیت‌ها رابه طور جدی دنبال کرده و در یک نگاه کلی باید بگویم مذاکراتی که هم کمیته تعامل این شورا و هم شخصیت‌های برجسته‌ی عضو شورای عالی سیاست‌گذاری و بنده با بزرگان داشتیم رضایت بخش است.

*با توجه به این که تعداد زیادی از کاندیداها یا رد و یا عدم احراز صلاحیت شده‌اند درخواست می‌کنم که این افراد هر چه سریعتر رزومه کاری و توانایی خود را در عرصه‌های مختلف در اختیار شورای نگهبان قرار دهند. البته در مورد رد صلاحیت‌ها نیز به طور جدی پیگیری می‌شود که بتوانیم راحت‌تر لیست نهایی کسانی را که می‌خواهند خدمتگزار نظام در مجلس باشند ببندیم.

* ما انتخابات خرداد 92 را با پیروزی تفکر انتخابات پشت سر گذاشتیم و امروز شرایط خیلی بهتر از سالهای 91 و 92 است؛ ما در این آن شرایط توانستیم پیروز شویم و از فردای 24 خرداد به این نتیجه رسیدیم که این مسیر باید ادامه پیدا کند. خوشبختانه انتخابات اسفند 94 در دستور کار همه تشکل‌ها و گروه‌های اصلاح طلب قرار گرفت.

*به دنبال ارتقاء جایگاه مجلس باید باشیم، جایگاهی که مجلس در راس امور باشد. مجلسی که همراه با دولت باشد و خود را در توسعه و پیشرفت کشور رفیق دولت بداند نه رقیب دولت.

*ما مسائل را که پیش بینی می‌کردیم به این نتیجه رسیدیم که تحت هر شرایطی باید با امید و آرامش انتخابات را برگزار کنیم. به همین منظور برای انتخابات اسفند 94 هم باید نه تنها با همان انگیزه بلکه با انگیزه‌ای بیشتر حضور به هم رسانیم.

*در تلاش هستیم که در پنج هفته باقی مانده تا انتخابات عملا وارد مراحل اجرایی شویم و با همان انگیزه دوسال گذشته کار را دنبال کنیم. در آن شرایط که می‌دانستیم امکانات در اختیار رقیب است اما ما می‌توانستیم در این زمینه طراحی شده پیروز شویم.

*اگر کمبود اطلاعاتی وجود دارد ما آمادگی داریم در مورد کسانی که صلاحیتشان احرازنشده این اطلاعات را در اختیار بگذاریم و حتی درمورد رد صلاحیت‌ها نیز توضیحات لازم ارائه شود.

* به ثمر رسیده مذاکرات قطعا بیش از هر چیز حاصل پایمردی ملت و تلاش دانشمندان هسته‌ای به ویژه شهدای هسته‌ای و همچنین رهنمودها و هدایت‌های رهبری از تیم مذاکره کننده از تلاش و پشتکار دولت بوده است.

*برای این که بتوانیم اولویت رونق اقتصادی را با جدیت دنبال کنیم راهی جز همبستگی ملی و همکاری همه ارکان نظام از جمله دولت و مجلس وجود ندارد؛ البته باید بازنگری در قوانین و مقرراتی که در دهه گذشته ناشی از تحریم‌ها وجود داشته مورد تجدید نظر قرار گیرد.






تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن