تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس سه خصلت داشته باشد، دنيا و آخرتش سالم مى‏ماند: به خوبى فرمان دهد و خود به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867462320




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند مورد درباره توان نظامی ایران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چند مورد درباره توان نظامی ایران
وبگاه انگلیسی فعال در امور نظامی در گزارشی ضمن اشاره به توانایی‌های دفاعی ـ تهاجمی نیروهای مسلح ایران به طور ضمنی به برخی کشورهای منطقه هشدار داد.
فارس: وبگاه «بریتیش فورسز نیوز» در گزارشی تحت عنوان «ده موردی که باید درباره توان نظامی ایران دانسته شود» نوشت: ایران در سال 2015 به توافق برجسته‌ای با قدرت‌های غربی رسید و به یکی از پرتنش‌ترین بن‌بست‌های دیپلماتیک خاتمه داد. اما روابط دیپلماتیک این کشور با عربستان سعودی، رقیب منطقه‌ای خود بابت اعدام یک روحانی برجسته شیعه رو به وخامت گذاشته است .

این وبگاه انگلیسی در ادامه با طرح سئوالی پیرامون احتمال بالقوه درگیری نظامی ایران و عربستان سعودی و بیان نگاه به ایران به عنوان «یکی از بزرگترین بازیگران عرصه خاورمیانه» نکات برجسته نظامی ایران را چنین برشمرد: نیروهای نظامی فعال ایران 523 هزار نفر هستند که این رقم شامل نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز می‌شود. همچنین بودجه دفاعی ایران در سال 2013 برابر با 23.9 میلیارد دلار بود.


از دیدگاه این وبگاه انگلیسی عربستان سعودی البته از این حیث برتری 5 به 1 بر ایران دارد و هزینه بیشتری در بودجه نظامی خود می‌کند.


از دیگر نکات برجسته موجود در توان نظامی ایران  وجود زیر دریایی کلاس غدیر و موشک‌های سجیل است به طوری‌که در ادامه این گزارش آمده است: زیر دریایی کلاس غدیر تهدید مهم علیه تنگه هرمز که 20درصد سوخت جهان از این نقطه به بازارهای جهانی  انتقال می‌یابد،است. ایران همچنین ذخایری عظیم از موشک‌های بالستیک «سجیل» با برد بین 2000 تا 2500 کیلومتر دارد.




بریتیش فورسز نیوز با اشاره به توانمندی نیروی سپاه قدس ایران نوشت: نیروی قدس سپاه ایران، نیروی مخصوص برون مرزی قادر به انجام عملیات  بسیار مهم برون مرزی، عملیات اطلاعاتی و موارد دیگر است.


وبگاه انگلیسی در جایی دیگر البته مدعی شد که آمریکا می‌تواند در یک درگیری تمام توان نظامی  ایران را در چند هفته نابود کند و نوشت: اگر واشنگتن از حمایت همسایه‌های ایران برخوردار بود، در چند روز تلفات سنگین بر ایران تحمیل می‌کرد. ایران البته توانست در چند سال گذاشته پهپاد آمریکایی شرکت لاکهید مارتین به نام «آر کیو 170» را در نبرد سایبری به تصرف خود درآورد.


این وبگاه فعال در امور نظامی در خاتمه به نگرش مقام‌های عالی ایران در مورد سلاح هسته‌ای پرداخته و نوشت: «آیت‌الله خامنه‌ای» فرمانده کل قوای ایران اعلام کرده که در اختیار داشتن جنگ افزار هسته‌ای گناه کبیره است . رییس جمهور ایران نیز گفته است که هرگز کشورش در پی ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود.


یک وبگاه تحلیلی آمریکایی نیز به تازگی در مطلبی آشکارا نوشت: ماجرای جزیره فارسی نشان داد اگر سپاه ایران بخواهد خطوط قرمز را در برابر واشنگتن به پیش ببرد و اقدام‌های تحریک کننده علیه آمریکا را انجام دهد بدون این‌که عواقبی را از جانب واشنگتن ببیند، آن‌‌ها را ادامه می‌دهد. چنین حرکتی هم برای ایران و هم آمریکا خطرناک است و به یاد می‌آورد که خلیج فارس هنوز منطقه‌ای خطرناک است و تنها نیاز به یک جرقه دارد.


«معصومه ابتکار» معاون اول رییس جمهور ایران نیز دوشنبه هفته جاری در گفت‌وگو با نشریه «گاردین»  ضمن اشاره صریح به توانایی ایران در دفاع از خود در برابر هر تهدید، در زمینه روابط تهران، ریاض گفت: «فکر می‌کنم ایران نشان داده که نیات خوبی به همه همسایگان دارد و در پی پیشبرد صلح و امنیت است. البته تلاش‌هایی برای ایجاد حس ایران هراسی مشاهده می‌شود. ولی دلیلی برای ترس از ایران که کشوری مستقل در منطقه است، وجود ندارد.ایران به طور کامل آماده دفاع از خود است در عین حال آماده همکاری کامل با همسایگان جهت صلح و رفاه و بهبود روابط است.»






تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن