تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):خوش اخلاقى عبادت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868173171




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحریم بابک زنجانی و شرکت‌هایش لغو شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تحریم بابک زنجانی و شرکت‌هایش لغو شد




وکیل مدافع شرکت ملی نفت ایران می‌گوید اطلاعات و شنیده‌هایشان حاکی از این است که بابک زنجانی و شرکت‌هایش از لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا خارج شدند و وی برای بازگرداندن طلب مجموعه نفت، بهانه‌ای ندارد.





خبرگزاری تسنیم: وکیل مدافع شرکت ملی نفت ایران می‌گوید اطلاعات و شنیده‌هایشان حاکی از این است که بابک زنجانی و شرکت‌هایش از لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا خارج شدند و وی برای بازگرداندن طلب مجموعه نفت، بهانه‌ای ندارد.

غلامرضا مهدوی با اعلام این خبر گفته است که اگر زنجانی تا الان در اظهاراتش صادق می‌بود باید می‌گفت پول وجود دارد اما تحریم‌ها اجازه انتقال را نمی دهد در حالی که او همیشه آدرس‌های غلط می‌داد.

وکیل مدافع شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: البته برای اولین بار در جلسه اخیری که در شعبه 15 دادگاه انقلاب داشتیم، زنجانی اعلام کرد در یک بانک چینی پول دارد و ما این مسئله را برای نخستین بار در سه سال گذشته شنیدیم. او از ما هم درخواست کرد یک شماره حساب به دادگاه اعلام کنیم که با کمک بانک مرکزی دنبال موضوع هستیم و این کار امروز یا فردا انجام می‌شود.

مهدوی افزود: امیدواریم زنجانی این بار صادق باشد و با معرفی شماره حسابی که از طریق بانک مرکزی انجام می‌شود این پول به کشور بازگردد اما سابقه‌ای که از وی سراغ داریم عدم صداقت است. امیدواریم زنجانی این بار در گفتار و کردارش صادق باشد ضمن اینکه دیگر نمی‌تواند بهانه‌ای را به عنوان تحریم مطرح کند.

وکیل مدافع شرکت ملی نفت ایران گفت: البته ما معتقدیم از آن زمانی که پول‌های دولت از طریق بانک مرکزی در اختیار زنجانی قرار گرفت تا زمانی که وی در دی ماه سال 91 تحریم شد، 5 ماه زمان وجود داشت و مرتب دستور پرداخت داده می‌شد. زنجانی اگر می‌خواست پول‌ها را برگرداند همان زمان که تحریم نبود به دستور پرداخت‌ها ترتیب اثر می‌داد. خوشبختانه تحریم‌ها از دیروز برداشته شد و بهانه تحریم برای مردم و دادگاه قابل قبول نیست.

مهدوی در پاسخ به این سئوال که آیا شرکت نفت و شرکت HK از فهرست تحریم‌ها خارح شدند یا خیر و اینکه می‌توانند در صورت اقدام زنجانی، پول را دریافت کنند یا خیر؟ گفت: بله. ما برای دریافت پول‌ها مشکلی نداریم.

وکیل مدافع شرکت ملی نفت ایران همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا زنجانی و شرکت‌هایش نیز از فهرست تحریم خارج شدند یا خیر افزود: تا جایی که اطلاع داریم زنجانی و شرکت‌های وابسته به وی از لیست تحریم خارج شدند.البته اطلاعات ما شاید خیلی دقیق نباشد اما شنیده‌هایمان حاکی از این است که وی و شرکت‌هایش از لیست تحریم اتحادیه اروپا خارج شدند.

مهدوی همچنین درباره میزان فعلی بدهی زنجانی به مجموعه نفت با احتساب ضرر و زیان ناشی از تاخیر در تادیه گفت: محاسبات شرکت نفت ملی بر مبنای یورو است و آخرین محاسباتی که انجام دادیم و به دادگاه اعلام شده نزدیک سه میلیارد یورو است.

مهلت زنجانی برای پرداخت بدهی نفت یک ماه دیکر تمدید شده است.






تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن