تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815048447




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

6 گیاه دارویی برای درمان آکنه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
6 گیاه دارویی برای درمان آکنه




گیاهان دارویی که برای درمان آکنه توصیه می شود در کنار رعایت بهداشت پوست و درمان دارویی توصیه شده توسط پزشک کاربرد دارد و لازم است تا قبل از اقدام با پزشک مشورت شود.





جام جم سرا: گیاهان دارویی که برای درمان آکنه توصیه می شود در کنار رعایت بهداشت پوست و درمان دارویی توصیه شده توسط پزشک کاربرد دارد و لازم است تا قبل از اقدام با پزشک مشورت شود.

در صورتی که آکنه ها تشدید شد حتما باید به متخصص پوست مراجعه کرد.

بابا آدم

این گیاه تصفیه کننده، ضدعفونی کننده و از بین برنده میکروب هاست که مانع از ترشح سبوم شده و ایجاد دانه های سیاه را کاهش می دهد. طعم بسیار تلخی دارد و به شکل کپسول یا جوشانده همراه با گل قاصدک استفاده می شود. همچنین کمپرس مرطوب آن نیز کاردبرد داردکه برای تهیه آن کافی است 1 تا 2 گرم پودر خشک گیاه را در 250 میلی لیتر آب بریزید.

بنفشه فرنگی

این گیاه از خانواده بنفشه هاست و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین E است. خواص قابض و پاک کنندگی دارد و به صورت جوشانده یا لوسیون استفاده می شود. البته کپسول های نیز در بازار وجود دارد.

آویشن

آویشن دارای خواص ضدباکتریایی، بهبود دهنده جای زخم و ضدالتهاب است. از این جوشانده این گیاه می توان برای درمان آکنه استفاده کرد. 20 گرم آویشن تازه را در 25 سانتی لیتر آب بریزید و بگذارید 15 دقیقه دم بکشد.

گزنه

گزنه سرشار از روی است و خواص ضدالتهابی دارد که به عنوان گیاهی مؤثر در درمان آکنه توصیه می شود. می توان از برگ های تازه استفاده کرد اما کپسول برگ های خشک آن نیز کاربرد دارد.

گل مغربی ( علف خر)

روغن این گیاه دارای اسید چرب ضروری با خواص ضدالتهابی است. برای درمان آکنه بهتر است کپسول های آن استفاده شود.

گیاه چای

این گیاه ضدباکتری است و خواصی شبیه به پراکسید بنزول؛ داروی درمان آکنه دارد که البته عوارض جانبی کمتری نیز خواهد داشت. روغن، کرم و پماد این گیاه مورد استفاده است. بهتر است انواعی با غلظت بین 5 تا 15% انتخاب شود و روغن خالص نیز استفاده نشود.







تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن