تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831160766




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش جريمه‌ مسكّن موقت است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: افزايش جريمه‌ مسكّن موقت است
کد خبر: ۵۶۱۴۰۵
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴ - 17 January 2016


رييس كانون وكلا در خصوص مصوبه اخير دولت مبني بر افزايش مبلغ جرايم رانندگي گفت: تخلفات رانندگي همانند همه جرايم، ناشي از عوامل بيروني و دروني مشخص است كه عوامل بيروني مربوط به فرهنگ حاكم بر جامعه، نظم ‌گريزي، مشكلات اقتصادي و معضلات فرهنگي حاكم بر محيط اجتماعي است و عوامل دروني مربوط به وسليه نقلیه، سن و سال راننده، عصبیت ها و عصبانیت‌ هاي فردي، تربیت خانوادگي و عوارضي مانند انواع اعتياد است.

به گزارش تابناک احتماعی، دكتر علي نجفي توانا افزود: اين عوامل موجب شده آمار حوادث رانندگي ما داراي معدل قابل قبولي در جهان نباشد و اين نوع ناهنجاري ها، نبايد صرفاً به دليل پايين بودن واكنش هاي انتظامي، كيفري و قانوني تلقي شود، زيرا تجربه نشان داده تشديد مجازات و كيفر براي جرايم به طور عام و تخلفات رانندگي به طور خاص، ممکن است به عنوان يك عامل مسكّن موجب مهار موقت تخلفات شود اما بعد از مدتي، رفتارهاي نابه هنجار اعاده مي شود.

وي در پاسخ به اين پرسش كه در چنين حالتي بايد كماكان بر طبل كيفرگرايي بكوبيم و مجازات ها را افزايش دهيم؟ گفت: بايد از طریق آسيب شناسي، عوامل و علل اين ناهنجاري ها و رفتارها را مورد شناسايي قرار داده و با اقدامات كنشي و پيشگيرانه، نسبت به مبارزه با پديده قانون گريزي در رانندگي اقدام كنيم.

رييس كانون وكلا با اشاره به اين كه تجربه اول یعنی کوبیدن بر طبل کیفرگرایی، نه تنها در خصوص تخلفات رانندگي،  بلكه در رابطه با بسياري از جرايم دیگر مانند استفاده از ماهواره و مصرف مواد مخدر نیز كارآمدي نداشته، اظهار كرد: البته چاره اي نداريم جز آن كه با روش هاي منطقي و علمي، ضمن حفظ تعادل در اِعمال واكنش ها، رويكرد كنشي نيز داشته باشيم و تعادل در عملکردمان جهت مبارزه با تخلفات رانندگي را در پيش بگيريم.نجفي توانا با بيان اين كه راهكار ديگري نداريم، جز آن كه قانون تعرض به نظم ترافيكي و گريز از قوانين را شناسايي كنيم و متناسب با آن از ساز و كارهاي سخت افزاري و نرم افزاري يا حتي روش هاي پيشگيرانه استفاده کنیم،

تصريح كرد: در اين ميان، اصلاح هندسي جاده ها و راه‌ ها، تقويت تجهيزات مرتبط با علائم رانندگي و تابلوهای ترافیکی، آموزش رانندگان، دقت در صدور گواهينامه رانندگي، آموزش و فرهنگ سازی از طريق صدا و سيما و همچنين حضور بيشتر از پليس در هدايت شهروندان، مؤثر خواهد بود.

وي با اعلام اين كه با رويكرد ارشادي و آموزشي و نه با رويكرد واكنشي و مجازات، مي توان بهره بيشتري برد و استفاده از تدابیري مانند اجبار به گذراندن دوره هاي آموزشي يا محروميت موقت از رانندگي را جايگزين جريمه و اِعمال كيفر نمود، تأكيد كرد: واقعيت اين است كه اغلب رانندگان داراي رفتار شرطي شده ‌اند، يعني با حضور پليس، رفتار خود را با مقررات وفق مي‌ دهند در صورتی که در غياب پليس، قانون را رعايت نمي كنند.

رييس كانون وكلا در پايان با تأكيد بر اين كه در چند سال اخير، بر تعداد رانندگاني كه به قوانين احترام مي گذارند افزوده شده، خاطرنشان كرد: جهت گيري به سوي ايجاد نظم ترافيكي از بُعد فرهنگ سازي بسیار مهم است، هر چند پيچيدگي های روابط اجتماعي، ايجاب مي كند كه سياست اجرايي و انتظامي ما به سوي رويكردهاي علمي‌ تر و كارآمدتر تغيير يابد و به اين منظور، استفاده از تجربیات كشورهايی كه ضمن فرهنگ سازي، اقدامات پيشگيرانه را افزايش داده اند، مي تواند ياري رسان ما باشد.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن