تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868108148




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکر ویژه روحانی از رهبر معظم انقلاب


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تشکر ویژه روحانی از رهبر معظم انقلاب




رئیس جمهور با تشکر از حمایت‌ها و پشتیبانی رهبرمعظم انقلاب، نمایندگان مجلس، هیات رئیسه مجلس و به ویژه رئیس مجلس گفت:رهبری معظم انقلاب در تمام مراحل مذاکرات راهنما، حامی و هادی ما بودند و چارچوب های مذاکرات را مشخص کرده و همواره ناظر دقیقی بر این حرکت مهم تاریخی بودند.





خبرگزاری ایسنا: حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز در جلسه علنی مجلس با اشاره به به اینکه اگر نیروهای مسلح ما ثبات و امنیت را در کشور حفظ نمی‌کردند و کشور ما آرام نبود ، امکان موفقیت در مذاکرات به وجود نمی‌آمد اظهار کرد: برجام حرکت ملی و منافع آن برای ملت و کشور است. و در این راه همه حتی نقادان به ما کمک کردند تا با دقت بیشتری راه را ادامه دهیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:‌امیدوارم در ادامه راه هم همه با هم باشیم. برجام فقط یک فضا و یک شرایط نوین است و باید از این فضا به نفع رشد ، توسعه کشور و رفاه مردم پیشرفت کشور و پیشرفت و ثبات وامنیت منطقه استفاده کنیم. این امکان پذیر نیست مگر این که همه با هم باشیم.

رئیس دولت تدبیر و امید در ادامه با بیان اینکه در برجام جناحی بر جناحی پیروز نشد بلکه ملت ایران است که پیروز شده است تصریح کرد: در برجام کسی شکست نخورد؛ نه در داخل کشور ونه کشورهایی که با ما مذاکره می‌کردند. از برجام همه خوشحالند جز صهیونیست‌ها، آتش افروزان، تفرقه افکنان میان امت اسلامی و افراطیون آمریکا، بقیه همه خوشحالند، برجام راه توسعه و پیشرفت و تعامل با جهان را به وجود می‌آورد.

روحانی همچنین افزود: من خوشحالم که بعد از پیروزی بزرگ ملت ایران در پیچیده‌ترین پرونده سیاسی تاریخ معاصر ، برای اولین بار از خانه ملت به مردم عزیزمان تبریک می‌گویم.مردم بزرگ ایران با صبر، و مقاومت و ایستادگی و فدای جان و خونشان درراه تثبیت حقوق و آرمانهای انقلاب اسلامی ایستادند و بهترین دیپلماتهای خود را به صحنه رویارویی با قدرت‌های بزرگ فرستادند و با حمایت از آنها و متانت و بردباری به موفقیت و پیروزی رسیدند.

رئیس جمهور با تشکر از حمایت‌ها و پشتیبانی رهبرمعظم انقلاب، نمایندگان مجلس، هیات رئیسه مجلس و به ویژه رئیس مجلس گفت:رهبری معظم انقلاب در تمام مراحل مذاکرات راهنما، حامی و هادی ما بودند و چارچوب های مذاکرات را مشخص کرده و همواره ناظر دقیقی بر این حرکت مهم تاریخی بودند، همچنین رئیس مجلس هم در شورای عالی امنیت ملی و هم در جلسات عالی هسته‌ای همواره بهترین حمایت ها و کمک‌ها را از مسیر توفیق ملت انجام داده است . لازم می‌دانم از همه ارکان و قوای نظام تشکر و سپاسگزاری کنم.

رئیس جمهوری که برای ارائه لوایح برنامه ششم و بودجه 95 به مجلس رفته است لحظاتی پیش این لوایح را تقدیم مجلس کرد.

رئیس جمهوری را حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری، محمدباقر نوبخت و محمد جواد ظریف و جمعی از وزرا و معاونین دولت یازدهم همراهی می‌کنند.






تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن