محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840656997
صنعت بازی های ویدئویی در ایران قسمت اول
واضح آرشیو وب فارسی:پردیس گیم:
چالش های صنعت بازی های ویدئویی در ایران
"ترجمه شده از وبسایت Polygon" پیشگفتار : رهبر ایران (آیت الله خامنه ای) اعلام می کند که "با توجه به تهدیدهای نظامی از سوی دولتهای مخالف چون اسرائیل ، حتماً همه می دانند یا اگر هم نمی دانند بدانند که اگر کوچکترین تعرضی به خاک ایران شود ما آنجا را با خاک یکسان خواهیم کرد." سپس مدتی کوتاه بعد از یک صفحه لودینگ یا بارگذاری ، موشکهای هوابردی آماده است که بازیباز باید آنها را آماده و به سمت بندر حیفا اسرائیل روانه کند و جت های جنگی دشمن را از پای در آورده و مانع شتابگیری دشمن از طریق شتابدهنده های نیتروژنی شود. زمانی هم که این برنامه به پایان رسید نوبت به برجی عظیم است که روی آن علامت ستاره ی داوود حک شده ( اشاره به برج قانون واشنگتون دارد ). آیا قرار است آن هم منفجر شود؟ توسعه دهندگان به این موضوع اشاره کردند که تنها این بازی پاسخی بود به دولتهایی چون آمریکا و رژیم اسرائیل که ایران را از جنبه های سیاسی زیاد تحریک و تهدید خواهند کرد. همینطور آقای "مهدی آتش جام" توسعه دهنده ی عنوان Missile Strike در طی مصاحبه ای با خبرگذاری ایرانی Farsnews دلیل رویکرد نظامی این بازی را چنین می شمارد که: "ما در این بازی علناً و بطور آشکارا حمله به اسرائیل را به تصویر کشیدیم زیرا آنها به عنوان مثال در بازی Battlefield همینکار را با ما انجام دادند. در عنوان Battlefield 3 که توسط استودیوی DICE توسعه و از سوی شرکت Electronic Arts منتشر شد حمله ی زمینی به پایتخت ایران شبیه سازی گردید."
اکثر بازیهایی که در ایران تولید می شود با بخشی از سیاست و ایدئولوژی های دولت مثل برنامه ی هسته ای ، درگیریهای منطقه ی خاورمیانه و انقلاب اسلامی سال 1979 درگیر است. در آن سال یعنی 1979 ، انقلابی بزرگ در ایران برای سرنگونی حکومت سلطنتی و جایگزینی آن با جمهوری اسلامی صورت گرفت و در همان دوران انقلابیون بنا به دلایلی 52 آمریکایی مربوط به سفارتخانه را برای یکسری مسائل دیپلماتیک به گروگان گرفتند که این سرآغازی بود برای تحریم های آمریکا علیه ایران. تحریم ها مانع دریافت مجوز یا لایسنس موتورهای بازی سازی چون Unity یا Unreal برای توسعه دهندگان شد همچنین بازارهای بزرگ دیجیتالی محصولات آنها را رد و توسعه دهندگان ایرانی را مجبور به استفاده از ابزاری برای تغییر هویت خود برای دسترسی به این مارکت ها کردند. با تحریم بانکهای بزرگ علناً مردم ایران نمی توانند از کارتهای اعتباری جهانی بهره مند و در مارکت های بزرگ بازی مثل Steam و PlayStation Network بصورت مستقیم خریدی داشته باشند. برهمین اساس ناشران عناوین بزرگ در دنیا هم حتی با وجود مخاطب زیادی که در ایران وجود دارد مجبور به تحریم عناوین پرسود خود مثل Call of Duty و Pro Evolution Soccer شدند. البته تمام این مشکلات می تواند تغییر کند ولی رابطه ی آرام قدرت های بزرگ دنیا با دولت ایران فعلاً تنها به مسائل هسته ای این کشورد وابسته است. از طرفی ایران انتظار دارد در قبال توافقات و لغو اکثر تحریم ها دوباره خود را در بازار جهانی و روابط مسالمت آمیز با غرب ببیند. برای توسعه دهندگان و علاقهمندان به بازیهای کامپیوتری در ایران این مسئله می تواند نقطه ی عطفی باشد. سکانس اول : بازار گیم ایران - The Iranian market آقای احمد احمدی مدیر بخش بازرگانی بنیاد بازیهای ویدئوی و کامپیوتری ایران با توجه به نقش پرنگش در برقراری ارتباط با بازار جهانی حکم سفیر صنعت بازیهای ویدئویی ایران را دارد. احمدی یک هفته قبل از توافقات هسته ای جولای 2015 در رابطه با برقراری ارتباط تجاری با دنیا هیجان زده بوده و اینطور می گوید که: "تا دیروز ایران به چشم نمی آمد و مردم می گفتند احساس خاصی نسبت به ایران نداریم پس بهتر است دررابطه با آن فکر نکنیم و در نتیجه با این اوصاف قرارداد تجاری وضع نمی شود ، اما اگر مشارکت ها و روابط تجاری محقق شود ایران مانند جزیره ی گنجیست که از ناکجا آباد به یکباره سبز خواهد شد. با توجه به آمار و ارقامی که بنیاد بازیهای ویدئویی تخمین زده ایران در حدود 18 میلیون گیمر بین سنین سه تا چهل سال دارد که بواقع یعنی تقریباً یک چهارم جمعیت کشور بازیهای ویدئویی انجام می دهند."
احمدی ابتدا در صنعت هوانوردی فعال بوده و به گفته ی خودش بعد از پیدایش بنیاد بازیهای ویدئویی ایران با معرفی یکی از دوستان وارد این سازمان شده. وی خیلی قبل تر از آنکه اصلاً موضوعی به نام صنعت گیم ایران پدید آید برای تحلیل در سال 1996 به نمایشگاه بازیهای ویدئویی توکیو اعزام شد همچنین در دوران بعد از انقلاب هم که گرفتن ویزای آمریکا برای ایرانیان دشوار بود در نمایشگاه های E3 شهر لس آنجلس ایالات متحده دیده شده است. احمدی همانند خیلی از مردم نسل های اولیه ی گیمینگ در ابتدا از بازی Pong یاد می کند و بعد از آن در رابطه با تجربه ی بازی با کامپیوتر قدیمیCommodore 64 می گوید که دوران آن مصادف با جنگ ایران و عراق ، خونینترین جنگ تاریخ در نیم قرن گذشته می باشد. او معتقد است که گیمینگ در ایران همراه با جنگ آغاز شد "دوران جنگ تحمیلی بود که وقتی صدای آژیر خطر حمله ی هوایی موشک های صدام به صدا در می آمد می بایست کنسول ها و کامپیوترها را خاموش کرده و همراه پدرانمان به پناهگاه می رفتیم." در سالهای گذشته ، احمدی سعی کرده تا بازار گیم ایران را با راه اندازی غرفه های ایرانی در نمایشگاه های بزرگی چون نمایشگاه gamescom به رخ شرکتهای مطرحی چون EA و Blizzard بکشد. او همچنین گزارشاتی از توسعه دهندگان مشتاق و فعال ایران دریافت کرده که از آمار باورنکردی مخاطب گیم در ایران برای شرکت های ناشر خارجی حکایت دارد. وی همینطور در این رابطه چنین می گوید : "با توجه به وجود بازار سیاه و غیر رسمی بازیهای خارجی در ایران و طبق آمار بنیاد ، من در رابطه با فروش 5 میلیون نسخه ای عنوان PES 2013 با یکی از مدیران فروش و بازاریابی شرکت EA در نمایشگاه GamesCom صحبت کردم و او به من گفت که این باورنکردنی است. شاید فکر کنید این دزدی یا بازارسیاه است اما چنین آماری از طرفی حاکی از این است که در ایران سبک های ورزشی یکی از پرطرفدارترین سبک های مورد علاقه ی گیمرهاست."
اما در ادامه وی وارد مسئله ی بازاریابی و جنبه ی اقتصادی قضیه شد و چنین گفت که: "درست است نمی توان سود این فروش را با یک نسخه ی 99 دلاری FIFA در ایالات متحده مقایسه کرد اما اگر تحریم ها برداشته شود و یک شرکت مثل EA وارد ایران شده و با توجه به وضعیت اقتصادی کشور بگوید که هر نسخه ی FIFA را با قیمت 10 دلار در ایران بفروش می رسانم و آنگاه چهار میلیون نسخه از این عنوان به فروش برسد چقدر سودمند است؟... شاید با سود فروش 10000 نسخه ی 99 دلاری برابری کند ، درست است؟..." "این سیاست من است. حتی با وجود اینکه قانون کپی رایتی در ایران وجود ندارد اما من می خواهم با این ناشران صحبت کرده و به آنها بگویم که اگر عناوین خود را با قیمت محلی ( مناسب با وضع اقتصاد جامعه ) در ایران بفروش برسانید رقابتی در بازار ایجاد خواهد شد و بازیبازان بجای خرید نسخه ی غیرقانونی نسخه ی اصلی را تهیه می کنند و از مزایایی چون مثلاً دسترسی به لیگ برتر فوتبال ایران بصورت قانونی ، خرید های درون برنامه ای با قیمت مناسب و .... بهره مند می شوند و دیگر خبری از شکستن قفل بازی ، دزدی ف دانلود غیر قانونی نخواهد بود که توسعه دهندگان را ناراحت کند." سکانس دوم : بنیاد - Bonyad یکی از توسعه دهندگان در رویدادی مربوط به تکنولوژی در مرکز تهران چنین بیان داشت که "اگر درباره ی بازی گرشاسپ چیزی تاکنون نشنیده اید ، پس مطمئناً چیزی در رابطه با صنعت بازیهای ویدئویی ایران نمی دانید." با توجه به اینکه گرشاسپ اولین شاهکار صنعت گیم ایران به حساب می آید پس کاملاً آشکار است که اکثر توسعه دهندگان ایرانی از این عنوان به مراتب یادکنند. عنوان گرشاسپ – Garshasp توسط استودیوی فن افزار شریف با بودجه ای 400 هزار دلاری توسعه و ساخته شد و داستان آن ریشه در فرهنگ و تاریخ فارسی دارد. این بازی موفق به فروش 300 هزار کپی در داخل ایران شد و با قرار گرفتن در شبکه ی Steam حتی فروش خود را از این میزان افزایش داد. منتقدان خارجی این عنوان را یک نسخه ی نیمه تقلیدی از عنوان God of War دانستند اما برای کاربران داخل ایران این بازی مسیری جدید برای صنعت بازیهای ویدئویی بود.
هرچند صنعت بازیهای ویدئویی ایران هنوز یک صنعت نوپا است اما پروژه های زیادی همچون گرشاسپ با چرخه ی توسعه ی پیچیده وجود دارد که متاسفانه هنوز به سرانجام نرسیده اند بنابراین استودیوهایی مثل فن افزار شریف نیازمند سرمایه و راهنمایی برای قرار گرفتن در مسیر درست هستند که خوشبختانه ایده ی گرشاسپ در همان اوایل کار بنیاد توجهات را بخودش جلب و از سرمایه گذاری مشترک بنیاد و توسعه دهندگان برای توسعه ی بازی بهرهمند شد. آقای مهرداد آشتیانی نایب رئیس بخش تولیدات بنیاد بازیهای ویدئویی ایران در رابطه با کار بنیاد خاطر نشان می کند که بنیاد مکانی برای بیرون آمدن ایده های نو نیست ، بلکه بنیاد همانند ناشران به ایده های شما نگاه خواهد کرد و اگر ایده مورد قبول و پذیرش واقع شد از حمایت مالی برخوردار می شود. وی همینطور ازعان داشت که "بنیاد یک سازمان غیر دولتی است که زیر نظر وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی ایران در سال 2007 تاسیس شد و کار آن آموزش و راهنمایی توسعه دهندگان و از طرف دیگر نظارت بر بازار فروش بازیهاست همچنین تعیین رتبه و درجه سنی مخاطبین محصولات سرگرمی مثل سازمان ESRB آمریکا و برگزاری نشست های آموزشی برای تربیت توسعه دهندگان نسل آینده و برگزاری جشواره هایی برای تجلیل از افراد برتر در این صنعت از دیگر اقداماتی است که این سازمان در آن فعالیت خواهد کرد البته اخیراً بدلیل کمبود بودجه برگزاری جشواره ها لغو شده است." همینطور احمدی در کتاب "Video Games Around the World" در فصل اول آن اینطور می نویسد که "تمامی عناوین باکیفیتی که بعد از سال 2008 معرفی شدند از حمایت مالی و فکری بنیاد بهره مند شدند". حمایت مالی از عناوینی چون گرشاسپ عامل تشویق و تحریکی برای توسعه دهندگان ایرانی بوده بطوریکه طبق گفته ی احمدی هم اکنون 95 استودیوی بازیسازی در ایران وجود دارد بنابراین یکی از دلایل رشد صنعت گیم ایران بعد از سال 2008 را می توان همین موضوع بنیاد و حمایت های آن دانست.
آشتیانی مشکلات صنعت گیم ایران را اینطور بیان می کند که: "از زمان تاسیس بنیاد تا کنون بروی پروژه های زیادی کار کرده ایم که بعضی از آنها موفق و بعضی از آنها هم ناموفق بوده اند. اما توسعه دهندگان داخلی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند. به عنوان مثال نبود قانون کپی رایت یا این موضوع که بازیهای داخلی در فروشگاها در کنار بازیهای مشهور خارجی قرار میگیرند و از طرفی از قیمت گذاری مناسب هم برخوردار نیستند. مثلاً قیمت یک نسخه ی کپی و غیرقانونی Call of Duty: Black Ops 2 در حدود 1.60 دلار است و این یک قیمت استاندارد برای محصولات فیزیکی دیجیتال در ایران است و این بزرگترین مشکل برای کاهش فروش بازیهای داخلی است و امیدوارم روزی ایران تنها برای محافظت از محصولات داخلی اش قانون کپی رایت را اجرا کند. درواقع زمانی که شما دو نوع محصول دارید که یکی عنوانی AAA خارجی و توسعه یافته توسط یک تیم 200 نفره و دیگری محصولی توسعه یافته در داخل ایران توسط تیمی 15 نفره با اما قیمت دو محصول باهم برابر است ، این رقابت عملاً ناعادلانه می شود." بنیاد هم در پاسخ به این مشکلات سعی کرده تا سیاستی را پیش بگیرد تا بنوعی به نفع توسعه دهندگان داخلی شود بطوریکه بازیهای خارجی کپی شده هم ابتدا باید توسط ناشران داخلی نظارت و تایید شوند که این خودش نوعی سانسور محصولات است (برای جداسازی محصولات غیر اخلاقی و اسلامی ) و تحت هولوگرام این ناشران به بازار عرضه شوند.
طبق اظهارات آشتیانی به دلیل نبود قانون کپی رایت ، قبلاً هر فروشنده ای می توانست سود فروش از بازیهای کپی شده و غیرقانونی خارجی را بطور کامل ازآن خود کند اما اگر هم اکنون از ناشران داخلی بازیهای کپی شده خارجی بپرسید می گویند باید حق فروش را به ما بپردازید. در ادامه احمدی هم اینطور می افزاید که بنیاد سیستمی را ترتیب داده تا به واسطه ی آن ناشران قبل از توزیع عناوین کپی شده ی خارجی می بایست برای هر کپی یک هولوگرام مخصوص با سریالی مخصوص تهیه کنند و برهمین اساس میزان فروش عناوین خارجی کنترل خواهد شد و اگر این میزان از حد معمول بیشتر شود ، شرکت ناشر موظف به خرید عناوین داخلی بیشتر است که با این روش می توان توازن فروش بازیهای داخلی و خارجی را به نوعی کنترل کرد. البته برخی منابع از وجود بازارسیاه برای هولوگرام های ناشران خبر می دهند که احمدی در این رابطه هم افزود که بنیاد تاحدودی جلوی بازارسیاه را با نظارت های بهتر و شدیدتر گرفته است و فروشگاهایی که بازیهایی با هولوگرامهای غیرقانونی عرضه می کنند به محض شناسایی توسط بنیاد تعطیل و جریمه خواهند شد و در برخی موارد حتی حکم دستگیری فروشنده و زندان هم در پی دارند. سکانس سوم : توزیع و انتشار - DISTRIBUTION امیر علی آبادی مدیر فروش شرکت ناشر ایرانی عصربازی در رابطه با نحوه توزیع و مشکلات آن در ایران چنین می گوید: "اختلاف فروش بازیهای خارجی با بازیهای داخلی در ایران زیاد است. بطوریکه بازیهای داخلی درکنار بازیهای خارجی با یک قیمت مشابه قرار میگیرند ولی توان رقابت ندارند همینطور بازیبازان به دنبال بازیهای چون شبیه سازی فوتبال و چیزهایی مثل Call of Duty هستند که برهمین اساس به بازیهای داخلی حتی نگاه هم نمی اندازند." در ایران پلتفرمی بیشتر از همه محبوب می باشد که قابلیت کپی کردن غیر قانونی محتوای آن راحت و آسوده باشد مثل CD-DVD . درواقع مبحث هک سیستم های کامپیوتری و محتوای آنها در ایران به خیلی ها این امکان را داده تا براحتی بازیها را بصورت غیرقانونی بروی رسانه هایی چون CD یا DVD کپی کرده و در بازاری غیر رسمی توزیع کنند اما با این تفاوت که این موضوع تنها به فروشندگی محصول مربوط نمی شود بلکه بسیاری از فعالان این سیستم توزیع غیر رسمی خود را بعنوان یک ناشر معرفی و با نام یا برند خود بازیهای کپی شده را عرضه می کند.
شرکت عصربازی هم یکی از این توزیع کنندگان است و هرچند زمان زیادی از وجود بازار گیم در ایران می گذرد اما همچنان این بازار درقبال محصولات خارجی بصورت غیر رسمی فعالیت می کند و وابسطه به محتوای کپی و غیرقانونی عناوین است. وقتی به انبارهای بزرگ محصولات بازی در مرکز تهران نگاهی بی اندازید می توانید هرنوع محصول بازی از یک ماد FIFA 2015 بهینه شده برای PlayStation 1 تا یک عنوان بهینه شده برای کینکت xbox360 را مشاهده کنید. محصولات بطرز خیلی حرفه ای و شکیلی توسط شرکتهای ناشر بسته بندی شده و حتی طبق گفته ی علی آبادی در برخی مواقع سرمایه گذاری برای دوبله ی فارسی غیر رسمی عناوین خارجی هم صورت می گیرد. البته علی آبادی متذکر شد که این روزها حتی فروش برخی از عناوین مطرح هم مثل Call of Duty می تواند با شکست مواجه شود ( منظور فروش در ایران است ) چون علاوه بر اینکه سرعت اینترنت در حال افزایش است و دسترسی به محتوا از طریق اینترنت ساده تر شده ، تقریباً نیمی از جمعیت ایران به گوشی های هوشمند دسترسی دارند و با رونده رو به رشدی اکثر کاربران در حال روی آوردن به بازی های موبایل و همراه می باشند. علی آبادی همچنین معتقد است که با توجه به بازیهای آنلاین مربوط به پلتفرم های همراه ، بیشتر توجهات درحال معطوف شدن به موبایل و تبلت ها می باشد و در دو تا سه سال آینده دیگر محتوای فیزیکی وجود نخواهد داشت که به فروش برسد و برای جلوگیری از متضرر شدن شرکت های ناشری چون عصر بازی می بایست یا با شرکت های ناشر خارجی رابطه برقرار کرد و یا شرکت ها بروی عناوین موبایل و همراه سرمایه گذاری کنند.
جالب است که بدانید در صدر بازار بازیهای موبایل ایران شبکه ی کافه بازار "Cafe Bazaar" قرار دارد ، کافه بازار یک بازار فروش برنامه های اندرویدی ایرانی است که در سال 2010 تاسیس شده و هم اکنون بیش از 27 میلیون کاربر ، 55000 برنامه و 8000 بازی را در خود برای عرضه جای داده است و به جرعت فعلاً می توان آن را بزرگترین پلتفرم توزیع کننده ی محصولات دیجیتال در ایران دانست. سیستم اعتباری و پرداخت درون برنامه ای کافه بازار شبیه به سیستم Microsoft Points است یعنی یک سیستم پرداخت از طریق کارت اعتباری دستی که کاربر برای هر تراکنش درون برنامه ای می بایست اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کند. دو عنوان بزرگ و مشهور کافه بازار یکی بازی Fruitcraft با بیش از 100 هزار دانلود و دیگری Rooster Wars با بیش از 800 هزار کاربر می باشد که با کافه بازار قرارداد دارند همچنین آقای معلمی از کافه بازار می گوید: "با افزایش 114 درصدی درآمد از بازیها ما به دنبال عناوینی دیگر برای رشد این صنعت هستیم. هم اکنون چندین ناشر اروپایی وجود دارند که می خواهند بازیهای اندرویدی خود را بروی کافه بازار برای کاربران عرضه کنند. خیلی سخت بود تا با آنهاقرارداد ببندیم ، به مدت 6 ماه طی تماس هایی از طریق Skype ، ایمیل ها با آنها مذاکره می کردیم و سرانجام زمانی که آنها متوجه ی آمار سودهی و شرایط پشتیبانی شدند برایشان این موضوع باورنکردنی بود." در حال حاضر تنها نسخه ی کپی و غیر رسمی clash of clans در کافه بازار تاکنون بیش از چهار میلیون دانلود داشته حالا اگر بصورت رسمی عناوین خارجی بروی آن عرضه شوند حساب کنید! در ادامه طی اطلاعات تکمیلی که از مسئولین کافه بازار گرفته شد شرکت های Gameloft و Supercell هم به تازگی با این شرکت قرارداد بسته و برخی از عناوین آنها بروی این بازار بصورت رسمی ارائه می شود. سکانس چهارم : بحران تحت تحریم - CRUNCH TIME UNDER SANCTIONS مصطفی کیوانیان مدیر استودیوی Anu Game در رابطه با مشکلات و بحرانی که به علت تحریم ها علیه ایران برسر آنها آمده اینطور می گوید که آنها نمی توانند هیچگاه بطور مستقیم به بخش توسعه دهندگان شبکه هایی چون Google Play Store متصل شوند و عناوین خود را عرضه کنند زیرا گوگل و شرکت های دیگر آی پی های ایران را بروی خود مسدود کرده و به کاربران ایرانی اجازه ی دسترسی به بیشتر سرویس ها را نمی دهد از این رو آنها مجبور به استفاده از ابزار تغییر آی پی مثل VPN و سرویس های پروکسی هستند که ریسک بالایی هم دارد و هر لحظه ممکن است حساب های آنها بسته و مسدود شود. یکی از عناوین این استودیو که یک بازی فکری در رابطه با فیزیک بود متاسفانه به علت مشکلات مطرح شده قادر به عرضه نشد.
تمامی توسعه دهندگان ایرانی مثل کیوانیان درحال حاضر نمی توانند بطور مستقیم و رسمی از مارکت هایی چون Google Play Store استفاده کنند و اگر هم حتی به شکلی قادر به عرضه ی عناوین خود بروی این مارکت ها باشند نمی توانند در آمد حاصل از فروش خود را بصورت مستقیم دریافت کنند زیرا ایران از نظر بانکی هم با تحریم مواجه است و می بایست از طریق شرکتهایی خارجی و سیستمی پیچیده این کار را به شکلی عملی ساخت. برخی از توسعه دهندگان هم ممکن است بخاطر شرایط و قوانین تحریم حق توزیع و خیلی مزایای دیگر را به ناشران خارجی واگذار کنند و این برای تولیدکنندگان داخل ایران از نظر اقتصادی آسیب رسان است. البته این نوع مشکلات برای کیوانیان دیگر تازگی ندارد زیرا به گفته ی خودش حتی او برای شرکت کردن در سومین نمایشگاه بازیهای ویدئویی تهران از طرف استودیوی خودش با مسئول به مشکل برخورد و مسئولین او را به دلیل نداشتن سابقه ای کافی و مناسب نپذیرفتند. لازم به ذکر است تیم کیوانیان به مدت سه سال به عنوان یک استودیوی برونسپاری کوچک مدل های سه بعدی عناوین مطرحی چون Murder in the Streets of Tehran را طراحی می کردند که متاسفانه نام آنها زیاد به چشم نمی آمد.
اما در آن دوران کیوانیان به چیز دیگری فکر می کرد و در نهایت آنها اولین عنوان رسمی استودیوی Anu را که یک بازی ماجراجویانه به سبک point-and-click بود را طراحی و بعد از نمایش اولین تریلر به جشواره فراخوانده شدند و از آن پس Anu Game نام خود را به عنوان یکی از استودیوهای برتر به نمایش در آورد. کیوانیان اظهار داشت که بعد از دریافت جوایز بخاطر اولین عنوان رسمی ما ، پروژه های زیادی از طرف ناشرانی مربوط به کشورهای فرانسه ، انگلیس ، فنلاند و لهستان بدستمان رسید که به 11 پروژه می رسید و ما در آستانه ی یک شکوفایی بزرگ بودیم که ناگهان همه چیز خراب شد. اوباما بخش جدیدی از تحریم ها را بر علیه ایران به تصویب رساند و در حالی که استودیوی کیوانیان در حال مذاکره با ناشران بود ولی هیچ کدام از مذاکرات به نتیجه نرسید زیرا هیچ یک از شرکتهای اروپایی نمی خواستند قوانینی که دولت هایشان بر مبنایه تحریم آمریکا بنا نهاده بودند را دور بزنند. کیوانیان امیدوارست تا با توافقات هسته ای و لغو تحریم ها دیگر چنین اتفاقی برای استودیویش پیش نیاید. آخرین پروژه ی آنها یعنی عنوان خاله قزی " Khaleh Ghezi" که یک بازی در سبک پلتفرمری دو بعدی است به موفقیت چشم گیری در جشنواره ی بازیهای تهران دست یافته و این موفقیت دلیل پوستری است که بروی دیوار استودیو چسبانده شده که طراحان استودیوی Anu شانه به شانه ی هم با در دست داشتن لوح های زرین توانایی و پشتکار خود را به رخ می کشند. ............................................ در اینجا به پایان قسمت اول مقاله رسیدیم . توجه داشته باشید این مقاله ، ترجمه شده از وبسایت خارجی Polygon است و در قسمت دوم به بررسی دیگر چالش های صنعت بازی و البته دوران پساتحریم خواهیم پرداخت . ترجمه : علی کاملی
28 دي 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پردیس گیم]
[مشاهده در: www.pardisgame.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
سهمیه اولیهای ورزش معلولان ایران در بازی های پارالمپیک ریو
سهمیه اولیهای ورزش معلولان ایران در بازی های پارالمپیک ریو شناسهٔ خبر 3021477 - یکشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۸ ورزش > سایر ورزشها کمتر از یک سال دیگر بازی های پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو برگزار می شود و کشورهای شرکت کننده برای کسب بیشترین سهمیه ها و شرکت دادن حداکثری رشته های ورزشی خود تلپایان نیمه اول بازی امیدهای ایران و قطر/امان از آفسایدگیری خطرناک
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین شاگردان محمد خاکپور در دومین بازی شان در قهرمانی آسیا به مصاف تیم قطر میزبان بازی ها رفتند امیدها که در دیدار اول موفق شدند سوریه را با دو گل شکست دهند در این مسابقه مقابل قوی ترین تیم مرحله گروهی خود قرار گرفتند در حالی که از همان ابتدای بازی تیامیدهای ایران؛پیش به سوی اولین بازی(عکس)
امیدهای ایران پیش به سوی اولین بازی عکس تیم ملی فوتبال امید ساعت 14 30 به وقت محلی از هتل میلینیوم عازم ورزشگاه السد شد به گزارش "ورزش سه" امیدهای ایران که از ساعت 17 در اولین بازی خود در مقابل سوریه به میدان می روند از ساعت 14 30 به وقت محلی عازم ورزشگاه السد قطر شداولین فراخوان بازیگری در «به روایت یک شاهد عینی 2»/ بازنمایی وقایع تاریخ ایران
خبرگزاری میزان- پروژه عکاسی به روایت یک شاهد عینی 2 به بازنمایی وقایع تاریخِ ایران می پردازد و بازیگران براساس شباهت چهره با اشخاص تاریخِ صد سال گذشته ایران انتخاب خواهند شد به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پروژه به روایت یک شاهد عینی دومین مجموعه با این عنوان است که به کاولین لپ تاپ ویژه بازی های ویدئویی با صفحه نمایش OLED
نصر شرکت Alienware از اولین لپ تاپ ویژه بازی های ویدئویی مجهز به صفحه نمایش OLED رونمایی کرد همان طور که می دانید تکنولوژی OLED در مقایسه با پنل های LCD مورد استفاده در نوت بوک ها و نمایشگرها از مزایایی مانند رنگ سیاه عمیق تر با توجه به عدم نیاز به نور پس زمینه و البته تاخیرواکنش روزنامه جامجم به مهاجرت بازیگران ایرانی/ سبک زندگی ایرانی،اسلامی اولویت سریالهای رسانه ملی
واکنش روزنامه جامجم به مهاجرت بازیگران ایرانی سبک زندگی ایرانی اسلامی اولویت سریالهای رسانه ملی فرهنگ > تلویزیون - تا دیروز سریالهای کلمبیایی کرهای و آمریکایی در شبکههای فارسیزبان ماهوارهای دوبله میشد و در دسترس مخاطب ایرانی قرار میگرفت اما حالا این شبکهعمان گزینه AFC برای بازی ایران و عربستان
یکی از مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا گزینه مورد نظر AFC برای محل برگزاری بازی تیم های ایرانی و عربستانی را اعلام کرد به گزارش افکارخبر بعد از صحبت های مسئولان فدراسیون عربستان مبنی بر این که تیم های باشگاهی این کشور در ایران به میدان نمی روند درخواست رسمی خود را به کنفدراسیوعمان میزبان بازی هـای نمایندگان ایران و عربستان شـد
کنفدراسیون فوتبال آسیا عمان را به عنوان میزبان بازی های تیم های ایرانی و عربستانی انتخاب کرد به گزارش ایسنا و به نقل از یورو اسپورت پس از اتفاقات اخیر و سیاه نمایی های سران فوتبال عربستان کنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست های دو کشور برای تعیین کشور میزبان را نپذیرفت و عمان را بهبازی مضحک عربستان در حمله موشکی به سفارت ایران را برنمی تابیم/ لزومی به اعلام برد موشکهایمان نیست
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با اشاره به حمله موشکی عربستان به سفارت ایران در یمن گفت جمهوری اسلامی ایران این گونه خطاها و بازی های مضحک را به هیچ وجه برنمی تابد به گزارش قدس آنلاین سردار مسعود جزایری سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم در خصوص ححادثه برای کامبیز دیرباز بازیگر سینما و تلویزیون ایران+عکس
کامبیز دیرباز تازه ترین پست اینستاگرام خود را به پاره شدن پرده خوش خود اختصاص داد کامبیز دیربازکامبیز دیرباز بازیگر سینما و تلویزیون ایران امروز حین تصویربرداری سریال "پشت بام تهران" پرده گوش چپش پاره شد این بازیگر در صفحه شخصی خود برای مخاطبانش نوشت امروز سر صحنه فی-
علم و فناوری
پربازدیدترینها