تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816151562




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یادداشت/حسن هانی‌زاده قطب‌نمای تروریسم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یادداشت/حسن هانی‌زاده
قطب‌نمای تروریسم
به دستور آمریکا و عربستان بیش از یک‌صد هزار تن از گروهک‌های تروریستی از ۸۰ کشور مختلف در قالب گروهک‌های داعش، جبهه النصره، جیش الاسلام، لواء التوحید، احرار الشام و انصار الشام سازماندهی شدند.

خبرگزاری فارس: قطب‌نمای تروریسم



به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه «حمایت» در یادداشتی از«حسن هانی‌زاده»نوشت: نگاه دو گانه غرب به پدیده تروریسم و استفاده ابزاری آمریکا از گروهک‌های‌ تروریستی به گسترش موج تروریسم از خاورمیانه به اروپا، افریقا وشرق آسیا منجر شده است. اساساً تروریسم آمریکایی – عربی از اوایل دهه 80 میلادی از قرن گذشته و با هدف تقابل با کشورهای مخالف سیاست‌های آمریکا در منطقه شکل گرفته است. شکل‌گیری القاعده که با نقشه راه آمریکا و کمک مالی عربستان صورت گرفت، صرفاً در راستای تقابل با اشغال افغانستان توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق قابل تجزیه وتحلیل است.
القاعده که نوعاً پدیده کنترل شده آمریکا و عربستان است،  در میانه راه با این دو کشور دچار گسست راهبردی شد و مسیر تقابل با سیاست‌های تحمیلی آمریکا را در پیش گرفت. در حقیقت القاعده که قدرتمند‌ترین سازمان تروریستی دست پرورده آمریکا و عربستان به شمار می‌رود، مسیری مخالف سیاست‌های غرب وآمریکا انتخاب کرد که حادثه 11 سپتامبر 2001 برآیند این اختلاف بود. جنگ 33 روزه 2006 لبنان که منجر به پیروزی درخشان حزب الله بر ارتش اسطوره‌ای رژیم صهیونیستی گردید، آمریکا و عربستان را به اتخاذ ساز و کارهای جدیدی برای سازماندهی گروهک‌های تروریستی وادار ساخت.
در سال 2006 جرج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا، ملک عبدالله پادشاه وقت عربستان را به یک نشست فوری درآمریکا فرا خواند. این نشست در مزرعه خصوصی جرج بوش در تگزاس تشکیل شد که درآن وزیران خارجه وقت آمریکا و مسئولان امنیتی دو کشورشرکت داشتند. جرج بوش در این نشست طی سخنانی نسبت به پیروزی حزب الله و شکست ارتش رژیم صهیونیستی وافزایش محبوبیت حزب الله در میان ملت‌های اسلامی ابراز نگرانی کرد و از شاه عربستان خواست تا راهکارهای عربستان را در این خصوص ارائه دهد. پادشاه عربستان با اشاره به یک ضرب‌المثل قدیمی عربی که می‌گوید «آهن تن‌ها با آهن بریده می‌شود» ضرورت شکل گیری مجموعه‌هایی از تروریست‌هایی در قالب شعارهای تند اسلامی را پیشنهاد کرد. از این رو پادشاه عربستان و رئیس جمهوری آمریکا ماموریت سازماندهی یک گروهک تروریستی را برای تقابل با جریان‌های مقاومت اسلامی و ایجاد امنیت پایدار برای رژیم صهیونیستی به عهده شاهزاده بندربن‌سلطان سفیر سابق عربستان در آمریکا واگذار کردند. بندر بن سلطان که به مدت 22 سال سفیر رژیم عربستان در واشنگتن بود به پدر القاعده معروف است و در سازماندهی این گروهک تروریستی نقش فعالی دارد. وی  بلافاصله از سوی ملک عبدالله بن عبدالعزیز به عنوان رئیس سازمان اطلاعات عربستان منصوب وکار سازماندهی گروهک تروریستی داعش را به عهده گرفت. بن‌ سلطان یک‌صد هزار تن از تروریست‌ها را که قبلاً به جرم ارتکاب جرائم مختلف در زندان‌های آمریکا، اروپا وکشورهای عربی به سر می‌بردند جمع آوری و آنان را سازماندهی کرد.
با شروع بحران سوریه در 15 مارس 2011 میلادی به دستور آمریکا و عربستان بیش از یک‌صد هزار تن از گروهک‌های تروریستی از 80 کشور مختلف در قالب گروهک‌های داعش، جبهه النصره، جیش الاسلام، لواء التوحید، احرار الشام و انصار الشام سازماندهی شدند.  هدف آمریکا، غرب و عربستان از سازماندهی این گروهک‌های تکفیری سرنگونی دولت سوریه، تشکیل یک دولت دست نشانده در دمشق، قطع محور تهران- دمشق –بیروت و حذف مقاومت اسلامی از عرصه مبارزه با رژیم صهیونیستی بود.  اما حضور قدرتمندانه حزب الله ونیروهای مردمی سوریه ولبنان برای تقابل با این گروهک‌ها که آموزش‌های نظامی را در اردن زیر نظر افسران موساد و سازمان سیا طی کرده بودند به شکست طرح‌های عربستان و غرب منجر شد. عربستان و قطر طی 5 سال اخیر بیش از 36 میلیارد دلار کمک مالی در اختیار داعش، جبهه النصره و جیش الاسلام قرار دادند که این بالا‌ترین رقم کمک مالی به گروهک‌های تروریستی منطقه تلقی می‌شود. پس از گذشت 5 سال از بحران سوریه و نیز ورود نیروهای روسیه برای مقابله با این گروهک‌ها شرایط میدانی به سود دولت و ملت سوریه تغییر کرد و اغلب شهرهای سوریه طی یک سال اخیر از وجود این گروهک‌ها پاکسازی شد. از آنجایی که آمریکا و غرب و نیز برخی کشورهای عربی به دلیل کمک به این گروهک‌ها تحت فشار افکار عمومی قرار گرفتند لذا آمریکا با تشکیل یک ائتلاف ظاهری و شکلی، شیوه کمک به گروهک‌های تروریستی را تغییر داد. این ائتلاف در سپتامبر 2014 تشکیل شد اما عملاً به جای مقابله با گروهک‌های تروریستی به کمک این گروهک‌ها شتافت زیرا آثار شکست طی دو سال اخیر کاملا در میان گروهک‌های داعش، جبهه النصره و جیش الاسلام در سوریه آشکار شد. آمریکا همواره با کمک عربستان، قطر و ترکیه در حفظ بدنه گروهک‌های تروریستی تلاش کرد و ازآنجایی که بیشترین فشار بر داعش در جبهه سوریه بود لذا این گروهک، تاکتیک عملیات تروریستی در کشورهای مختلف را در پیش گرفت. لذا داعش و القاعده با قطب‌نمای آمریکا و عربستان به سمت کشورهای آفریقایی و شرق آسیا متوجه شدند زیرا برخی کشور‌ها حاضر نشدند در ائتلاف اخیر عربستان علیه گروه‌های تروریستی مشارکت کنند.عربستان که در جنگ یمن با بن بست مواجه شده اخیر اعلام کرد که یک ائتلاف علیه تروریست‌ها را تشکیل داده و نام 35 کشور اسلامی را بدون آگاهی این کشور‌ها در لیست ائتلاف ظاهری و شکلی خود قرار داد. از این رو داعش و القاعده به عنوان دو گروهک تروریستی دست پرورده آمریکا، غرب و عربستان عملیات تروریستی خطرناکی را در کشورهای آفریقایی و شرق آسیا انجام دادند.انفجارهای اخیر اندونزی و ترکیه نشان می‌دهد که داعش به تدریج حوزه عملیاتی خود را از غرب آسیا به شرق آسیا تغییر داده و تلاش دارد تا به مرزهای روسیه و چین نیز نزدیک شود. لذا پیش بینی می‌شود داعش و القاعده در آینده کشورهایی مانند تایلند، فیلیپین، روسیه و چین را هدف قرار دهند و در چنین صورتی جهان با پدیده تروریسم سازمان یافته آمریکایی – عربی – غربی مواجه خواهد شد.از این رو آمریکا وغرب همواره پدیده تروریسم را به تروریسم خوب و تروریسم بد تقسیم کرده و با کمک عربستان قصد دارند تغییرات سیاسی را با استفاده از گروهک‌های تروریستی و به شیوه‌های تهاجمی، اعمال کنند.

94/10/27 - 04:24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن