تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833997202




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش فارس از رشد روز افزون فضای مجازی در بین خانواده‌ها فضای مجازی زندگی‌ را از حالت حقیقی خارج کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از رشد روز افزون فضای مجازی در بین خانواده‌ها
فضای مجازی زندگی‌ را از حالت حقیقی خارج کرده است
تهاجمات فرهنگی آن به شیوه‎های نوین در فضای مجازی مسئله مهمی است که امروز اخلاق و فرهنگ جوانان کشورمان را نشانه گرفته است.

خبرگزاری فارس: فضای مجازی زندگی‌ را از حالت حقیقی خارج کرده است



به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، امروز جامعه اسلامی ایران با پدیده جدیدی به نام فضای مجازی در حد گسترده‎تری مواجه شده است.
در سال‎های گذشته که استفاده صحیح از اینترنت و یا عدم استفاده از ماهواره مورد تاکید مسئولان فرهنگی کشور و خانواده‎ها بود، اما امروز با پدیده جدیدی مواجه شده‎ایم که پا را فراتر گذاشته و حتی تبعات آن گسترده‌‏تر نیز شده است.
پدیده‌‏ای که در زیر پرچم تکنولوژی وجهه زیبا، به‎روز و پیشرفته‏‌ای به خود می‎گیرد، اما غافل از آنکه استفاده ناصحیح از این پدیده همان می‎کند که پیش‎ترها فقط برای گروه اندکی خطر تلقی می‎شد.
این روزها دست هر کودک و نوجوانی گوشی‎هایی با سیستم عامل اندروید ملاحظه می‎شود، گوشی‎هایی که اگر استفاده از آن توسط خانواده‎ها کنترل نمی‌شود خطر بزرگی محسوب می‎شود.
البته کدام خانواده! پدر، مادر، خواهر یا برادر بزرگ‎تر نیز هر کدام گوشی به دست مشغول هستند، امروزه مادران هم از دست پیام‎هایی که در تلگرام، وایبر، لاین، تانگو و .... ارسال می‎شود در امان نیستند و البته از این موضوع استقبال می‎کنند.
پیشرفت تکنولوژی و رواج آن در کشور آن هم قبل از آموزش‌ مطمئنا تاثیر سوئی بر روی برخی کاربران خواهد گذاشت، تاثیری چون شب نخوابیدن‎های دختران و پسران جوان و نشستن تا صبح پای صحبت یکدیگر، آشنایی با افرادی که هرگز نمی‏شناختند و ....
استفاده‌کنندگان از چنین نرم‌افزارهایی به فکر راه‌اندازی و تشکیل گروه‌های مختلف در همین شبکه‌ها برآمدند طوری‌که استقبال از تشکیل چنین گروه‌هایی همانند استقبال از نصب و راه‌اندازی نرم‌افزارهای ارتباطی در گوشی‌های موبایل کاربران بود.
اگر چه پس از گذشت یک دوره زمانی چند ماهه از ورود این شبکه‌ها و تشکیل چنین گروه‌هایی، اغلب کاربران کم‌ کم به این باور رسیدند که ناچار هستند برخی از گروه‌ها را ترک کنند، اما متاسفانه هنوز هم عده زیادی با این توجیه که اینجا فضای مجازی است به ماندن در آن گروه‌ها و البته همرنگ شدن با آن ادامه می‌دهند.
حضور در گروه‏‌های مجازی که کمترین بویی از اخلاق برده‎اند و در این گروه‎ها، مردان متاهل، زنان متاهل و دختران و پسران مجرد حضور دارند.
نکته جالب اینکه در بسیاری از این گروه‌ها، پس از ورود عضو یا اعضای جدید، به آنان گفته می‌شود که اگر جنبه و ظرفیت ندارند گروه را ترک کنند و هر گونه رفتار و یا گفتار حیامدارانه در این گروه‎ها ممنوع است!
اما نکته قابل تامل این است که فعالیت این گروه‎ها فقط به روابط مجازی ختم نمی‎شود بلکه پس از مدتی، قرار و مدارها برای ملاقات‎های بیرون از وایبر، واتساپ، لاین و تلگرام گذاشته می‎شود و آنچه که نباید رخ بدهد، رخ می‏‌دهد.
افزایش تنوع طلبی، افزایش خیانت‎های متأهلین، از بین رفتن غیرت، رشد تفکرات ضد دینی، افزایش طلاق و سست شدن ستون‏‌های خیمه خانواده از پیامدهای حضور در چنین گروه‎های منحرفی است.
اگر ذره‏‌ای وجدان انسانی و غیرت در وجود یک فرد باشد هیچگاه وارد چنین گروه‎‌هایی نمی‎شود، حضور در این گروه‎ها که مصادیق شیطان گرایی هستند، با آموزه‎های دینی و اخلاقی جامعه اسلامی ما کاملا در تضاد است.
پیش‎ترها بیشتر جوانان از نمایش حتی عکس‎های پوشیده خود در بین عموم پرهیز کرده و امری زشت می‌‏دانستند اما امروزه وجود این نرم‎افزارها بسیاری از جوانان را به گونه‎ای تربیت می‏‌کند که بسیاری از آموزه‎ها و مفاهیم برایشان خنده‎دار و دور از کلاس و به قول خودشان عوامانه می‏‌شود!


*تاثیر شبکه‌های مجازی بر روابط زناشویی
متخصصان روان‌شناسی از جمله افرادی هستند که بر نقش منفی این شبکه‌ها بر روی روابط خانوادگی و زناشویی تاکید دارند و بسیاری از افراد پس از خوردن شکست‌های عاطفی ناشی از خیانت در اثر رابطه مجازی با دیگری، برای بهبود شرایط روحیشان نیاز به کمک روان‌شناسی دارند.
برخی از افراد معتقد هستند، یکی از دلایل عمده رجوع افراد به شبکه‌های مجازی مشکلات اقتصادی است، فرد کمبودهای مالی‌اش را با این شبکه‌های اجتماعی پر می‌کند و به‌جای اینکه خود، همسر و خانواده‌اش را با صرف هزینه به تفریح، گردش و… ببرد، خود را با این شبکه‌ها که هزینه‌ای نیز ندارند مشغول می‌کند. *تغییر سبک زندگی و شیوه پوشش
این موج تهاجم فرهنگی در حقیقت، به دنبال ایجاد نوع جدیدی از «بی تفاوتی» در جامعه به ویژه در اجتماع زنان است، بی‌تفاوتی نسبت به فرهنگ دینی، ملی و اخلاقی.
متاسفانه خیلی از بانوان و دختران تحت تاثیر فضاهای مجازی همچون تلگرام، لاین و .... با تبلیغ‎هایی مواجه می‏‌شوند و یا در گروه‎هایی عضو هستند که ناخودآگاه در سبک زندگی آنها به ویژه اعتقادات، نحوه پوشش و ...تاثیر گذاشته و به تدریج سبب تغییر این امور می‏‌شود.
*ترویج فرهنگ غربی در کشور مهم‏ترین برنامه دشمنان
فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در گفت‏‏وگو با خبرنگار فارس از تلاش دشمنان برای ترویج سبک زندگی غربی به جای زندگی ایرانی ـ اسلامی خبر داد و اظهار کرد: این تغییر با هدف جدایی خانواده‌ها از اصول اخلاقی و ارزشی صورت می‌گیرد.
جهانبخش کرمی با اشاره به اینکه تلاش‌های دشمنان در زمینه تغییر سبک زندگی چندان موثر نبوده است، تاکید کرد: در داخل تلاش‌های خوبی برای حفظ ارزش‌های دینی و اخلاقی صورت گرفته است.
این مسئول با اشاره به اینکه اهداف جامعه اسلامی به ویژه موضوع امر به معروف و نهی از منکر با اهداف دشمنان هم‌سویی ندارد، ادامه داد: همین موضوع موجب عصبانیت دشمنان اسلام از اقدامات فرهنگی در سطح کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر تنها به موضوع حجاب و عفاف منحصر نمی‌شود، تاکید کرد: این فریضه دینی در همه موضوعات قابل طرح و پیگیری است.
فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان تاکید کرد: با وجود جنبه‏های مختلف تهاجم فرهنگی دشمنان باید جوانان را نیز از آسیب‏های فضای مجازی آگاه کرد و آنها را به استفاده صحیح از این فضاها مطلع ساخت.
یکی از شهروندان زنجانی در گفت‎وگو با خبرنگار فارس در زمینه تاثیر نرم‏افزارهای جدید همچون تلگرام و وایبر بر زندگیشان اظهار داشت: متاسفانه دخترم بیشتر مواقع گوشی به دست است و روز به روز نیز بر تعداد دوستانش اضافه می‎شود در حالی که اطلاع چندانی از خانواده و پیشینه این دوستان جدید نداریم.
سارا محمدی با بیان اینکه وجود این نرم‎افزارها به نوعی سبب تسریع و تسهیل در ارتباطات نیز شده است، تصریح کرد: اما باید تلاش کرد که با آگاهی از آنها استفاده کرد.
وی ابراز داشت: امیدواریم مسئولان روش‎ها و طرح‎هایی ارائه دهند تا خانواده‎ها بدون مشکل و از راه‎های مسالمت آمیز فرزندان خود را در زمینه مضرات و تاثیرات مثبت برخی نرم‎افزارها آگاه سازی کنند. *جنبه‎های کاربردی فضای مجازی
اما فضای مجازی یکی از بهترین شیوه‏‌ها برای افزایش آگاهی افراد نیز به شمار می‏‌رود و دارای جنبه‎های کابردی زیادی نیز است که با تقویت آنها می‌‏توان این فضا را برای اجرای اهداف و برنامه‎های خوب و موثر سوق داد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با گفت‏‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه فضای مجازی فرصت مناسبی برای ارتقای سطح آگاهی است، گفت: باید از ظرفیت فضای مجازی بهتر استفاده شود.
حجت‌الاسلام مسعود صفی‌یاری اظهار کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید توجه به فضای مجازی به صورت جدی و اصولی باشد.
این مسئول با اشاره به نقش فضای مجازی در افزایش سرانه مطالعه تصریح کرد: فضای مجازی بهترین فرصت برای ارتقای آگاهی است.
وی با تاکید بر  بسترسازی مناسب برای استفاده صحیح از فضای مجازی در جامعه بیان کرد: در برخی از اوقات امکان استفاده از کتاب به صورت فیزیکی وجود ندارد، اما می‌توان نرم‌افزار کتاب‌ها را در گوشی همراه داشته و از آن استفاده کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تاکید بر مشخص کردن نقشه راه و استراتژی معین در انجام امور فرهنگی تصریح کرد: غفلت از توجه به مقوله فرهنگی آسیب‌های متعدد و مخربی را به همراه خواهد داشت.
 این مسئول اضافه کرد: ارتقای آگاهی در شبکه‌های مجازی بسیار است که باید از این فرصت استفاده لازم به عمل آید.


94/10/26 - 13:04





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن