تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833997202
گزارش فارس از رشد روز افزون فضای مجازی در بین خانوادهها فضای مجازی زندگی را از حالت حقیقی خارج کرده است
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از رشد روز افزون فضای مجازی در بین خانوادهها
فضای مجازی زندگی را از حالت حقیقی خارج کرده است
تهاجمات فرهنگی آن به شیوههای نوین در فضای مجازی مسئله مهمی است که امروز اخلاق و فرهنگ جوانان کشورمان را نشانه گرفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، امروز جامعه اسلامی ایران با پدیده جدیدی به نام فضای مجازی در حد گستردهتری مواجه شده است.
در سالهای گذشته که استفاده صحیح از اینترنت و یا عدم استفاده از ماهواره مورد تاکید مسئولان فرهنگی کشور و خانوادهها بود، اما امروز با پدیده جدیدی مواجه شدهایم که پا را فراتر گذاشته و حتی تبعات آن گستردهتر نیز شده است.
پدیدهای که در زیر پرچم تکنولوژی وجهه زیبا، بهروز و پیشرفتهای به خود میگیرد، اما غافل از آنکه استفاده ناصحیح از این پدیده همان میکند که پیشترها فقط برای گروه اندکی خطر تلقی میشد.
این روزها دست هر کودک و نوجوانی گوشیهایی با سیستم عامل اندروید ملاحظه میشود، گوشیهایی که اگر استفاده از آن توسط خانوادهها کنترل نمیشود خطر بزرگی محسوب میشود.
البته کدام خانواده! پدر، مادر، خواهر یا برادر بزرگتر نیز هر کدام گوشی به دست مشغول هستند، امروزه مادران هم از دست پیامهایی که در تلگرام، وایبر، لاین، تانگو و .... ارسال میشود در امان نیستند و البته از این موضوع استقبال میکنند.
پیشرفت تکنولوژی و رواج آن در کشور آن هم قبل از آموزش مطمئنا تاثیر سوئی بر روی برخی کاربران خواهد گذاشت، تاثیری چون شب نخوابیدنهای دختران و پسران جوان و نشستن تا صبح پای صحبت یکدیگر، آشنایی با افرادی که هرگز نمیشناختند و ....
استفادهکنندگان از چنین نرمافزارهایی به فکر راهاندازی و تشکیل گروههای مختلف در همین شبکهها برآمدند طوریکه استقبال از تشکیل چنین گروههایی همانند استقبال از نصب و راهاندازی نرمافزارهای ارتباطی در گوشیهای موبایل کاربران بود.
اگر چه پس از گذشت یک دوره زمانی چند ماهه از ورود این شبکهها و تشکیل چنین گروههایی، اغلب کاربران کم کم به این باور رسیدند که ناچار هستند برخی از گروهها را ترک کنند، اما متاسفانه هنوز هم عده زیادی با این توجیه که اینجا فضای مجازی است به ماندن در آن گروهها و البته همرنگ شدن با آن ادامه میدهند.
حضور در گروههای مجازی که کمترین بویی از اخلاق بردهاند و در این گروهها، مردان متاهل، زنان متاهل و دختران و پسران مجرد حضور دارند.
نکته جالب اینکه در بسیاری از این گروهها، پس از ورود عضو یا اعضای جدید، به آنان گفته میشود که اگر جنبه و ظرفیت ندارند گروه را ترک کنند و هر گونه رفتار و یا گفتار حیامدارانه در این گروهها ممنوع است!
اما نکته قابل تامل این است که فعالیت این گروهها فقط به روابط مجازی ختم نمیشود بلکه پس از مدتی، قرار و مدارها برای ملاقاتهای بیرون از وایبر، واتساپ، لاین و تلگرام گذاشته میشود و آنچه که نباید رخ بدهد، رخ میدهد.
افزایش تنوع طلبی، افزایش خیانتهای متأهلین، از بین رفتن غیرت، رشد تفکرات ضد دینی، افزایش طلاق و سست شدن ستونهای خیمه خانواده از پیامدهای حضور در چنین گروههای منحرفی است.
اگر ذرهای وجدان انسانی و غیرت در وجود یک فرد باشد هیچگاه وارد چنین گروههایی نمیشود، حضور در این گروهها که مصادیق شیطان گرایی هستند، با آموزههای دینی و اخلاقی جامعه اسلامی ما کاملا در تضاد است.
پیشترها بیشتر جوانان از نمایش حتی عکسهای پوشیده خود در بین عموم پرهیز کرده و امری زشت میدانستند اما امروزه وجود این نرمافزارها بسیاری از جوانان را به گونهای تربیت میکند که بسیاری از آموزهها و مفاهیم برایشان خندهدار و دور از کلاس و به قول خودشان عوامانه میشود!
*تاثیر شبکههای مجازی بر روابط زناشویی
متخصصان روانشناسی از جمله افرادی هستند که بر نقش منفی این شبکهها بر روی روابط خانوادگی و زناشویی تاکید دارند و بسیاری از افراد پس از خوردن شکستهای عاطفی ناشی از خیانت در اثر رابطه مجازی با دیگری، برای بهبود شرایط روحیشان نیاز به کمک روانشناسی دارند.
برخی از افراد معتقد هستند، یکی از دلایل عمده رجوع افراد به شبکههای مجازی مشکلات اقتصادی است، فرد کمبودهای مالیاش را با این شبکههای اجتماعی پر میکند و بهجای اینکه خود، همسر و خانوادهاش را با صرف هزینه به تفریح، گردش و… ببرد، خود را با این شبکهها که هزینهای نیز ندارند مشغول میکند. *تغییر سبک زندگی و شیوه پوشش
این موج تهاجم فرهنگی در حقیقت، به دنبال ایجاد نوع جدیدی از «بی تفاوتی» در جامعه به ویژه در اجتماع زنان است، بیتفاوتی نسبت به فرهنگ دینی، ملی و اخلاقی.
متاسفانه خیلی از بانوان و دختران تحت تاثیر فضاهای مجازی همچون تلگرام، لاین و .... با تبلیغهایی مواجه میشوند و یا در گروههایی عضو هستند که ناخودآگاه در سبک زندگی آنها به ویژه اعتقادات، نحوه پوشش و ...تاثیر گذاشته و به تدریج سبب تغییر این امور میشود.
*ترویج فرهنگ غربی در کشور مهمترین برنامه دشمنان
فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در گفتوگو با خبرنگار فارس از تلاش دشمنان برای ترویج سبک زندگی غربی به جای زندگی ایرانی ـ اسلامی خبر داد و اظهار کرد: این تغییر با هدف جدایی خانوادهها از اصول اخلاقی و ارزشی صورت میگیرد.
جهانبخش کرمی با اشاره به اینکه تلاشهای دشمنان در زمینه تغییر سبک زندگی چندان موثر نبوده است، تاکید کرد: در داخل تلاشهای خوبی برای حفظ ارزشهای دینی و اخلاقی صورت گرفته است.
این مسئول با اشاره به اینکه اهداف جامعه اسلامی به ویژه موضوع امر به معروف و نهی از منکر با اهداف دشمنان همسویی ندارد، ادامه داد: همین موضوع موجب عصبانیت دشمنان اسلام از اقدامات فرهنگی در سطح کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر تنها به موضوع حجاب و عفاف منحصر نمیشود، تاکید کرد: این فریضه دینی در همه موضوعات قابل طرح و پیگیری است.
فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان تاکید کرد: با وجود جنبههای مختلف تهاجم فرهنگی دشمنان باید جوانان را نیز از آسیبهای فضای مجازی آگاه کرد و آنها را به استفاده صحیح از این فضاها مطلع ساخت.
یکی از شهروندان زنجانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در زمینه تاثیر نرمافزارهای جدید همچون تلگرام و وایبر بر زندگیشان اظهار داشت: متاسفانه دخترم بیشتر مواقع گوشی به دست است و روز به روز نیز بر تعداد دوستانش اضافه میشود در حالی که اطلاع چندانی از خانواده و پیشینه این دوستان جدید نداریم.
سارا محمدی با بیان اینکه وجود این نرمافزارها به نوعی سبب تسریع و تسهیل در ارتباطات نیز شده است، تصریح کرد: اما باید تلاش کرد که با آگاهی از آنها استفاده کرد.
وی ابراز داشت: امیدواریم مسئولان روشها و طرحهایی ارائه دهند تا خانوادهها بدون مشکل و از راههای مسالمت آمیز فرزندان خود را در زمینه مضرات و تاثیرات مثبت برخی نرمافزارها آگاه سازی کنند. *جنبههای کاربردی فضای مجازی
اما فضای مجازی یکی از بهترین شیوهها برای افزایش آگاهی افراد نیز به شمار میرود و دارای جنبههای کابردی زیادی نیز است که با تقویت آنها میتوان این فضا را برای اجرای اهداف و برنامههای خوب و موثر سوق داد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه فضای مجازی فرصت مناسبی برای ارتقای سطح آگاهی است، گفت: باید از ظرفیت فضای مجازی بهتر استفاده شود.
حجتالاسلام مسعود صفییاری اظهار کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید توجه به فضای مجازی به صورت جدی و اصولی باشد.
این مسئول با اشاره به نقش فضای مجازی در افزایش سرانه مطالعه تصریح کرد: فضای مجازی بهترین فرصت برای ارتقای آگاهی است.
وی با تاکید بر بسترسازی مناسب برای استفاده صحیح از فضای مجازی در جامعه بیان کرد: در برخی از اوقات امکان استفاده از کتاب به صورت فیزیکی وجود ندارد، اما میتوان نرمافزار کتابها را در گوشی همراه داشته و از آن استفاده کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تاکید بر مشخص کردن نقشه راه و استراتژی معین در انجام امور فرهنگی تصریح کرد: غفلت از توجه به مقوله فرهنگی آسیبهای متعدد و مخربی را به همراه خواهد داشت.
این مسئول اضافه کرد: ارتقای آگاهی در شبکههای مجازی بسیار است که باید از این فرصت استفاده لازم به عمل آید.
94/10/26 - 13:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش میدهد فضای مجازی سرگرمی یا پاتوق فرصتسوزی
فارس گزارش میدهدفضای مجازی سرگرمی یا پاتوق فرصتسوزیگستردگی فضای مجازی و مراجعه میلیونی به این فضا به زعم عدهای سرگرمی این روزهای بسیاری از مخاطبان بوده اما بالاتر از آن عدهای با سرگرم شدن در این فضا آن را به پاتوق فرصتسوزی تبدیل کردند به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل در هیفضای واقعی و مجازی پدیده نوین در خانوادههای امروزی
فضای واقعی و مجازی پدیده نوین در خانوادههای امروزی اعتیاد و طلاق را میتوان به عنوان یکی از آسیبهای نگران کننده احتمالی در حوزه زنان و خانواده بر شمرد به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان در حال حاضر اعتیاد و طلاق به عنوان دو پدیده شوم اجتماعی محسوب میشوند کهفارس در پرونده خبری بررسی میکند تأثیر فضای مجازی بر روند انتخابات آتی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه
فارس در پرونده خبری بررسی میکندتأثیر فضای مجازی بر روند انتخابات آتی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوهتأثیر فضای مجازی به ویژه شبکههای اجتماعی بر روند انتخاباتی آتی در حوزه انتخابیه شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در پرونده خبری مورد بررسی قرار میگیرد به گزارش فارس از شرق استابرگزاری اولین نشست بین المللی سبک زندگی و سلامت با موضوع فضای مجازی
به گزارش پایگاه خبری فضای مجازی ایران فیمنا اولین نشست بین المللی سبک زندگی و سلامت با موضوع فرهنگ و فضای مجازی به همت دبیرخانه پیشبرد علم و فناوری در جهان اسلام و به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود دبیر نشست بین المللی سبک زندگی و سلامت فرهنگ و فضای مجازی اظهار … بوقتی این همه خشونتکلامی در فضایمجازی میبینم متاسف میشوم
وقتی این همه خشونتکلامی در فضایمجازی میبینم متاسف میشوم در دهه 60 گلچینها سه تا بودند نادیا منیژه و مرجانه منیژه و مرجانه خواهر هستند و مرحوم نادیا دختر عموی آنها بود آفتاب جام جم نوشت در دهه 60 گلچینها سه تا بودند نادیا منیژه و مرجانه منیژه و مرجانه خواهر هیک مقام مسئول: تشکیل اولین پرونده تخلف انتخاباتی در استان فارس / فعالیت نامزدهای انتخابات در فضایی مجازی پایش
باید تلاش کنیم با به کارگیری اقدامات پیشگیرانه از هتک حرمت و حیثیت افراد و مخدوش کردن امنیت روانی مردم در جریان فعالیت های انتخاباتی ممانعت شود…به گزارش سرویس سیاسی عصرکازرون رئیس کل دادگستری فارس از باز شدن اولین پرونده تخلف انتخاباتی در این استان خبر داد علی القاصی مهر گفتآیا روزنامه ها می توانند با فضای مجازی رقابت کنند؟
یک روزنامه نگار گفت فضای مجازی اطمینان لازم را برای همه مردم ایجاد نمی کند و روزنامه ها یکی از کانال های رسمی اند کورش شجاعی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا -منطقه خراسان به مناسبت سالروز انتشار روزنامه فارسی زبان ایران با نام وقایع اتفاقیه به دستور میرزاگزارشی از جرایم غیراخلاقی در فضای مجازی
گزارشی از جرایم غیراخلاقی در فضای مجازی کد خبر ۵۶۱۰۷۱ تاریخ انتشار ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۷ ۵۰ - 16 January 2016 امروز با گسترش فن آوری های نوین ارتباطی و به ویژه شبکه های اجتماعی بسیاری از جرایم در اشکال پیچیده و جدید خودنمایی می کنند به طوری که در یک چشم بر هم زدن جرایم هولناکی در فضمرجانه گلچین: وقتی این همه خشونت کلامی در فضای مجازی میبینم متاسف میشوم
مرجانه گلچین وقتی این همه خشونت کلامی در فضای مجازی میبینم متاسف میشوم فرهنگ > ادبیات - جام جم نوشت در دهه 60 گلچینها سه تا بودند نادیا منیژه و مرجانه منیژه و مرجانه خواهر هستند و مرحوم نادیا دختر عموی آنها بود در دهه 60 گلچینها سه تا بودند نادیا منیعضو شورای عالی فضای مجازی: عدم پاسخ به نیازهای روز در فضای مجازی موجب چالش دین شده است
عضو شورای عالی فضای مجازی عدم پاسخ به نیازهای روز در فضای مجازی موجب چالش دین شده استعضو شورای عالی فضای مجازی گفت باید بتوانیم از فضای مجازی بهترین استفاده را داشته باشیم و اگر نتوانیم در این فضا پاسخ نیازهای امروزی را بدهیم افراد و جامعه دچار چالش معنویت و مذهب خواهند شد به-
گوناگون
پربازدیدترینها