تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870017650




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصلاح تغذیه ۴۷ درصد بستری های بیمارستانی را کاهش می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:یزدرسا: رئیس مرکز بهداشت یزد: اصلاح تغذیه ۴۷ درصد بستری های بیمارستانی را کاهش می دهد رئیس مرکز بهداشت یزد گفت: اگر تغذیه مردم و همچنین سبک زندگی آنها اصلاح شود، میزان بستری های بیمارستانی تا ۴۷ درصد کاهش می یابد. رئیس مرکز بهداشت یزد گفت: اگر تغذیه مردم و همچنین سبک زندگی آنها اصلاح شود، میزان بستری های بیمارستانی تا ۴۷ درصد کاهش می یابد.به گزارش یزد رسا ، محمدحسین لطفی اظهار داشت: متاسفانه مردم به ویژه مردم استان یزد در زمینه مصرف قندها، چربی و نمک از حد استاندارد فراتر رفته اند و این امر بیماری هایی نظیر بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، چاقی را به دنبال داشته است. وی با بیان اینکه مردم یزد از کم تحرک ترین مردم ایران هستند، بیان کرد: این کم تحرکی در کنار تغذیه نامناسب، بروز بیماری هایی نظیر سرطان، سکته های قلبی و ... را افزایش داده و در نهایت شاهد مرگ زودرس و آمار بالای مرگ و میر در سنین ۳۰ تا ۷۰ سال هستیم در حالی که در کشور ما سن امید به زندگی ۷۳ سال اعلام شده است. اصلاح تغذیه مرگ های زودرس را کاهش می دهد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد عنوان کرد: اگر مردم روش های تغذیه خود را اصلاح کرده و ورزش و تحرک را در برنامه روزانه خود بگنجانند، نه تنها شاهد مرگ های زودرس نخواهیم بود بلکه ۴۷ درصد بستری های بیمارستانی و ۳۳ درصد مراجعه به متخصصان کاهش می یابد. وی عنوان کرد: مردم بهتر است به جای قندهای ساده نظیر قند و شکر معمولی و نبات از قندهای پلی ساکاریتی که قند خود را ناگهان افزایش نمی دهند و اثرات چاق کنندگی کمتری نیز دارند، استفاده کنند. نمکدان از سر سفره های غذا حذف شود لطفی ادامه داد: در زمینه نمک نیز باید دقت بیشتری در میزان مصرف شود و این میزان باید بین سه تا پنج گرم در روز باشد که البته این میزان هم فراتر از استانداردها است. وی بر لزوم استفاده از نمک ید دار تاکید کرد و افزود: بهتر است یا غذا هنگام طبخ بی نمک پخته شود یا نمکدان بر سر سفره ها حذف شود که با این اقدام ساده، بخشی از نمک مازاد مصرفی از برنامه روزانه غذایی حذف خواهد شد. هر فرد بالغ باید روزی ۳ کیلومتر راهپیمایی کند رئیس مرکز بهداشت یزد همچنین بر لزوم افزایش تحرک و وارد کردن ورزش در برنامه روزانه تاکید کرد و افزود: هر فرد باید هفته ای ۶۰۰ MET تحرک داشته باشد و هر چه این میزان بیشتر شود، مطلوبتر است. لطفی عنوان کرد: به عبارتی هر فرد بالغ باید روزی سه کیلومتر راهپیمایی کند یعنی روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ هزار گام راه برود تا انرژی های اضافه حاصل از غذای مصرفی در روز از بین برود.


پنجشنبه ، ۲۴دی۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: یزدرسا]
[مشاهده در: www.yazdrasa.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن