تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867947419




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفیر جدید اندونزی در ایران تعیین شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سفیر جدید اندونزی در ایران تعیین شد
سفیر جدید اندونزی در تهران که مدیرکل امور حقوقی، سیاسی، امنیت سرزمینی و توافقنامه های بین المللی وزارت امور خارجه بوده پس از این دیدار، گفت که آماده است به اقدامات دولت اندونزی برای پایان تنش بین ایران و عربستان سعودی کمک کند.
"اوکتاویان علیم الدین" سفیر جدید فوق العاده و تام الاختیار اندونزی در جمهوری اسلامی ایران تعیین و با "جوکو ویدودو" رئیس جمهور این کشور دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، اندونزی سفیران خود در 13 کشور را تعیین کرد و این سفیران که شش نفر از آن ها از سیاستمداران ائتلاف حاکم هستند روز گذشته پیش از عزیمت به محل ماموریت خود با رئیس جمهور این کشور گفت وگو کردند.

"جوکو ویدودو" پس از روی کار آمدن در مهر ماه سال گذشته اقتصاد را در اولویت برنامه های دولتش قرار داد و از سفیران این کشور در جهان خواست با اولویت اقتصادی برای رشد اندونزی به برنامه ریزی برای توسعه مناسبات با کشورهای جهان بپردازند.

در دیدار روز گذشته این سیاستمداران، "اوکتاویان علیم الدین" سفیر جدید فوق العاده و تام الاختیار اندونزی در جمهوری اسلامی ایران که برنامه ریزی برای توسعه مناسبات با ترکمنستان را نیز بر عهده دارد، حضور داشت.

سفیر جدید اندونزی در تهران که مدیرکل امور حقوقی، سیاسی، امنیت سرزمینی و توافقنامه های بین المللی وزارت امور خارجه بوده پس از این دیدار، گفت که آماده است به اقدامات دولت اندونزی برای پایان تنش بین ایران و عربستان سعودی کمک کند.

به نوشته روز پنجشنبه "تریبیون نیوز"، وی با اشاره به مذاکرات روز گذشته "رتنو مرسودی" وزیر امور خارجه این کشور با "محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه و دکتر "حسن روحانی" رئیس جمهور کشورمان، گفت که این مساله توسط رئیس جمهور و وزیر امور خارجه اندونزی در حال پیگیری است.

"اوکتاویان علیم الدین" عضویت اندونزی، ایران و عربستان در سازمان همکاری اسلامی را مورد اشاره قرار داد و گفت که سرمایه ما عضویت در سازمان های بین المللی و مناسبات دو جانبه است که از آن برای کمک به کشورهای دوست استفاده می کنیم.

در حال حاضر "دیان ویون جوریت" به عنوان سفیر اندونزی در کشورمان فعالیت می کند.

اندونزی به عنوان بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا همکاری با ایران در بخش انرژی را طلب کرده است و طی چند ماه گذشته هیات های مختلفی از این کشور برای رایزنی به کشورمان سفر کرده اند.

از فروردین ماه سال جاری تاکنون با سفر رئیس جمهوری ایران به اندونزی و مذاکره با همتایش و رایزنی های وزیران امور خارجه دو کشور روابط دو جانبه سیاسی و اقتصادی روند رو به توسعه ای داشته است.

آمار نشان می دهد ارزش روابط تجاری دو جانبه بین ایران و اندونزی در سال های 2013 و 2014 به ترتیب 568 و 430 میلیون دلار بوده است و با توجه به ظرفیت بالای دو کشور، تهران و جاکارتا درپی توسعه مناسبات در دوران پساتحریم هستند.

تاریخ انتشار: ۰۷:۵۷ - ۲۴ دی ۱۳۹۴ - 14 January 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن