محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831619717
حمایت قاطعانه امریکا از غربگرایان در انتخابات ایران!
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حمایت قاطعانه امریکا از غربگرایان در انتخابات ایران!
هر روز كه به انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان نزديك ميشويم، تلاش امريكاييها براي تأثيرگذاري بر فضاي داخلي ايران افزايش مييابد و سيگنالهاي تازهاي در اين رابطه به داخل فضاي سياسي ايران ارسال ميشود.
نویسنده : مهدی پورصفا
هر روز كه به انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان نزديك ميشويم، تلاش امريكاييها براي تأثيرگذاري بر فضاي داخلي ايران افزايش مييابد و سيگنالهاي تازهاي در اين رابطه به داخل فضاي سياسي ايران ارسال ميشود.
شايد جديدترين اظهار نظر در اين رابطه اظهار نظر ديويد ايگناتيوس ستوننويس روزنامه امريكايي واشنگتن پست در اين رابطه جالب باشد كه طي آن در مطلبي براي پايگاه «دِ ليف كرنيكل» با ترسيم فضاي سياسي ايران به دو دسته مورد ادعاي غربيها، ادعاهايي درباره نامزدي نوه امام خميني در انتخابات پيش روي مجلس خبرگان مطرح كرد.
این تحليلگر ارشد امريكايي مدعي شد: «نزاع قدرت در تهران بين ميانهروها و تندروها در انتخابات ماه آينده، ميتواند توازن سياسي در ايران براي سالهاي پيش رو را ترسيم كند.»
ستوننويس واشنگتن پست همچنين نوشت: «۲۶ فوريه (هفتم اسفند) انتخابات براي انتخاب ۲۸۵ عضو پارلمان ايران يا مجلس و ۸۵ عضو مجلس خبرگان كه در نهايت جانشين رهبر عالي را برخواهند گزيد، انجام خواهد شد.»
در مطلب اين روزنامهنگار آمده است: «مقامات امريكايي انتظار دارند اگر تندروها با خارج كردن و كنار زدن نامزدها در نتيجه فريبكاري نكنند، نتيجه انتخابات «مزيت و برتري جزئي» اردوگاه ميانهرو اطراف رئيسجمهور حسن روحاني و «ادامه تحرك و حركت» او در جهت بازگشايي به سمت غرب باشد. اين اظهار نظر شايد لب كلام تمام آرزوهايي باشد كه مقامات سياسي امريكا درباره انتخابات ايران دارند، البته پيش از آن در مقاطع مختلف مقامات امريكايي به اين نكته اشاره كردند كه امريكا به دنبال جهتدهي خاص به فضاي سياسي انتخابات ايران هستند. در اين ميان حتي عجله امريكا براي برداشتن برجام به عنوان تلاشي در اين مسير تفسير شده است.
روزنامه هافينگتن پست نيز طي مطلبي در همين رابطه به اين مسئله اشاره ميكند كه عجله امريكاييها براي اجراي برجام در حقيقت در راستاي ايجاد فضاسازيهاي لازم براي رسيدن به يك نتيجه خاص در انتخابات ايران است اما اين بار اول نيست كه امريكاييها در اين مسير گام برميدارند.
10 سال پيش، در بحبوحه نهمين انتخابات رياستجمهوري، «مايكل لدين» نومحافظهكار ارشد امريكايي و مسئول پرونده سياستداخلي ايران در بنياد دفاع از دموكراسيها، در مقالهاي با عنوان «سريعتر لطفاً» بهصراحت به ايجاد «انقلاب رنگي» در ايران اشاره کرده و گفته بود: «غرب متحد ميتواند كاري را با ايران انجام دهد كه قبلاً براي اوكراين انجام داد؛ همان انقلاب گل سرخ كه در گرجستان راه انداختيم، همان رفراندومي كه در اين تابستان عليه چاوز در ونزوئلا انجام داديم و قبلتر در هائيتي و باز هم قبلتر از آن در نيكاراگوئه و شيلي انجام داده بوديم.»
لدين تأكيد كرده بود: «ميخواهم بيان كنم تغيير رژيم [در ايران] بايد خط مشي ما باشد. ميخواهم از گروههاي طرفدار دموكراسي در جامعه ايراني، حمايت كنم. ميخواهم از آنها حمايت سياسي و مالي كنم. ميخواهم اخبار و تبليغات آنها پخش شود. همانطور كه ما در زمان جنگ سرد با شوروي انجام داديم.» در انتخابات ۸۴ كه با مشاركت بالاي مردم برگزار شد، نقشههاي مايكل لدين و ساير مقامات امريكايي براي «تغيير رژيم» در ايران با شكست مواجه شد اما گويا از همان زمان براي انتخابات چهار سال بعد نقشه كشيدند.
شايد يكي از نشانههاي ديگري كه بتوان به آن استناد كرد مطالبي است در كتاب «سايه عقابها» (طرح سري حمله امريكا به ايران) با استناد به منابع اطلاعاتي مختلف، برآوردي جامع از احتمال حمله امريكا به ايران كه مورد بررسي قرار گرفته است.
در فصل بيستوپنجم اين كتاب، سناتور جان مككين بهوضوح حتي به رنگ انقلاب مخملي بعدي ايران، يعني «رنگ سبز» نيز اشاره كرده بود. فتنه ۸۸ محصول چنين طراحي بود كه گرچه خسارتهاي زيادي به بار آورد، اما با درايت و تدبير رهبر انقلاب و هوشياري و بصيرت مردم، راه به جايي نبرد.
در عوض، دشمن حالا ديگر فهميده بود كه انقلاب اسلامي را بهدليل برخورداري از پايگاه گسترده مردمي نميتواند از طريق «انقلاب رنگي» از پاي دربياورد. پس تاكتيك خود را بايد تغيير ميداد اگرچه هدف همان هدف بود: تغيير نظام.
فشار بر ايران و طرفداري جناح غرب
در اين ميان برجام هم به عنوان يكي از نقاط اميدي است كه امريكاييها براي تغيير در ساختار داخلي نظام به آن دل بستهاند.
توماس فريدمن، تحليلگر مطرح روزنامه نيويوركتايمز، اسفندماه سال گذشته (پيش از توافق ميان ايران و غرب) اذعان كرده بود: «به نظر من با توافقي كه اوباما با ايران بر سر مسئله هستهاي انجام ميدهد امكان اين تغيير در داخل ايران فراهم ميشود.» نشانه اين تغيير تاكتيك امريكاييها نيز همان است كه رهبر انقلاب در ماههاي اخير از آن به «پروژه نفوذ» تعبير كردهاند. هدف از پروژه نفوذ، «استحاله جمهوري اسلامي» و «تغيير باطن و سيرت، با حفظ صورت و ظاهر» آن است اما آنچنانكه آدام ارلي، سفير امريكا در بحرين در جلسهاي كه با برخي مسئولان كشورهاي عربي در منامه در سال ۲۰۰۹ گفته است، هيچ فشاري به دولت ايران بدون تقويت «جريانهاي طرفدار غرب» كارساز نيست.
امريكاييها قاطعانه وارد عمل شدهاند
فضاي انتخابات همواره بهترين فضا براي اجرايي كردن پروژههاي سياسي و اجتماعي است، كمااينكه تجربه ثابت كرده است امريكا هميشه از اين ايام براي عملياتي كردن طرحها و نقشههاي خود استفاده كرده است.
انتخابات اسفند ۹۴ نيز همين ويژگي را دارد و روشن است كه «امريكاييها به اين انتخابات چشم طمع دوختهاند.» «اين خيلي مسئله عجيب و مهمي است. كساني كه در مسائل گوناگون دسترسي به اطلاعات دارند، خوب ميدانند كه چه دامي براي كشور گستردهاند يا ميخواهند بگسترانند براي نفوذ كردن در حصن و حصار اراده و فكر و تصميم ملت ايران، با انحاي مختلفِ تدابير و سياستها و توطئهها، اين الان در جريان است، مردم در باب انتخابات بايد خيلي متوجه اين باشند.»
بر اين نكته بارها و بارها به طرق مختلف از سوي مقامات امريكايي از جمله سناتورهاي امريكايي تأكيد شده است. باب كوركر، سناتور جمهوريخواه صراحتاً اعلام كرد: «هرچه ميگذرد بيشتر مطمئن ميشوم كه عدم انجام اقدام مقتضي از جانب كاخ سفيد عليه فعاليتهاي موشكي ايران فقط يك دليل دارد و آن هم تمركز ما بر انتخابات آتي ايران است.»
فارين پاليسي، مهمترين نشريه امريكا در حوزه سياستخارجي، در تحليل خود از سخنان كوركر نوشت: «بدين ترتيب مشخص است انتخابات آينده ايران تا چه حد براي امريكا حائز اهميت است.»
جي سالمون، خبرنگار متخصص امور ايران در روزنامه وال استريت ژورنال نيز چند روز پيش نوشت كه مقامات امريكايي و اروپايي در محافل خصوصي اعلام كردهاند اميدوارند كاهش تحريمها بتواند سبب حمايت از يك جريان خاص سياسي در انتخابات سراسري اسفندماه بشود؛ انتخاباتي كه به تعبير مؤسسه امريكن اينترپرايز، «تأثير بالقوه عظيمي در جهتگيري آينده اين كشور [ايران] دارد.»
رهبري در رابطه با بحث انتخابات چه ميگويند
اهميت انتخابات پيشرو از آن جهت است كه امريكا درصدد نفوذ به «مراكز تصميمگير و تصميمساز» با تقويت جريانهاي طرفدار غرب در كشور عليه خط انقلاب اسلامي است. شايد از همين رو باشد كه مقام معظم رهبري بر سياست قاطع نظام تأكيد كردهاند.
حال در برابر اين طرح و نقشه دشمن چه بايد كرد؟ نقش مردم و مسئولان در اين برهه چيست؟ با اين مقدمه مفصل ميتوان نگاه روشنتر و دقيقتري به بيانات رهبر انقلاب در ديدار با ائمه جمعه سراسر كشور داشت: [نهادهاي مسئول وظيفه دارند كه اگر نامزد انتخابات] «آدم صالحي است، ما او را رد نكنيم، ميدان بدهيم به اينكه او بيايد. نقطه مقابلش هم همينجور است، اگرچنانچه آدم ناصالحي است، راهش ندهيم، اگر چنانچه در اين مجلس. . . آدمي باشد كه صلاحيت قانوني ورود در اينجا را نداشته باشد و ما از اين اغماض كنيم، صرفنظر كنيم، رعايت نكنيم، دقت نكنيم و او وارد بشود، اين هم باطل كردن حق مردم است، خراب كردن حق مردم است، اين هم ضد حقالناس است.»
نقش مردم نيز بهطور طبيعي مشخص ميشود كه اولا مانند هميشه حضور حداكثري در انتخابات خواهند داشت. ثانياً به ليستهاي انتخاباتي توجه كنند و فقط به آنها كه قابل اعتمادند رأي دهند. ثالثاً اينكه «حركت خود را - چه در اين انتخابات و چه در هر مسئله مهم ديگر اجتماعي- درست ضد خواست دشمن انجام بدهد» و نهايتاً اينكه مراقب ورود عنصر نفوذي به مجلس باشند كه «اگر فرض كنيم عنصر نفوذي به شكلي وارد مجلس شوراي اسلامي بشود يا وارد مجلس خبرگان بشود يا در اركان ديگر نظام نفوذ بكند، مثل موريانه از داخل ميجَود و پايهها را سست ميكند و فرو ميريزد.»
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
از«عدم حمایت هاشمی از تسخیر سفارت امریکا» تا «همکاری تلگرام با ایران»
از عدم حمایت هاشمی از تسخیر سفارت امریکا تا همکاری تلگرام با ایران تصاویر با شما سخن می گویند تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر می خواهیم با بخش خبری فوتو نیوز مقامات با شما بی روتوش از همیشه و رو در رو سخن بگویند از این پس عصرگاه هر روز فوتونیوز حرف و سخن مقاماتعضوجامعه روحانیت مبارز: یکبار برای حمایت از هاشمی رفسنجانی در انتخابات خبرگان رای گرفتیم و تایید شد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب Entekhab ir ایرنا نوشت عضو جامعه روحانیت مبارزگفت جامعه روحانیت در حال بررسی فهرست نامزدهای مجلس خبرگان رهبری است و اعلام اسامی این فهرست به زمان پس از تائید صلاحیت شورای نگهبان موکول می شود حجت الاسلام سیدرضا اکرمی ظهار کرد یکی از مهم ترین دلایلحتی کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند/کارهایی که سال 88 کردند ابتکارات امریکایی ها و انقلاب ر
رهبر انقلاب با تاکید بر اینکه همه در انتخابات شرکت کنند حتی کسانی که نظام را قبول ندارند گفتند انتخابات مال رهبری نیست مال ایران اسلامی و جمهوری اسلامی است و این موجب تقویت نظام و بالا رفتن اعتبار و ابهت ملت است به گزارش سراج24 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبکسانی که نامه جام زهر می نویسند و از اصحاب فتنه حمایت می کنند در انتخابات راهی ندارند
خطیب جمعه سربیشه در موضوع انتخابات نیز به حفظ امانت داری در رای مردم اشاره ای داشت و با اشاره به پذیرش داوطلب صالح افزود کسانی که نامه جام زهر می نویسند و از اصحاب فتنه حمایت می کنند در انتخابات راهی ندارندو تمام کسانی که کاندید انتخابات شده اند باید موضع خود را نسبت به فتنه 88 مرئیس اتاق اصناف همدان: اصناف در انتخابات از هیچ جناحی حمایت نخواهد کرد
رئیس اتاق اصناف همدان اصناف در انتخابات از هیچ جناحی حمایت نخواهد کردرئیس اتاق اصناف همدان گفت اصناف در انتخابات از هیچ جناحی حمایت نخواهد کرد چراکه برخی از اصناف استفاده ابزاری کردهاند به گزارش خبرگزاری فارس از همدان حمیدرضا فرساییوحید شامگاه سهشنبه در اجلاس ماهامعیار سنجش سیاسی آمریکا برای انتخابات ایران!
شهیدخبر شهیدنیوز تحلیلگر ارشد آمریکایی در یادداشتی نوشت که مقامات آمریکایی از نزدیک در حال دنبال کردن نامزدی حسن خمینی در انتخابات هستند در ادامه ادعاهای آمریکایی ها و دخالت های آنها در انتخابات آتی ایران یک تحلیلگر ارشد غربی اظهاراتی درباره نامزدی رئیس تولیت آستان امام خمینیامام جمعه زنجان :حمایت از حضور نمایندگان تمامی سلایق سیاسی در انتخابات
امام جمعه زنجان حمایت از حضور نمایندگان تمامی سلایق سیاسی در انتخابات استانها > زنجان - امام جمعه زنجان گفت با بی طرفی کامل از حضور نمایندگان تمامی سلایق سیاسی در انتخابات حمایت می نماییم آیت الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان اقامه نمازجب بوش: امریکا باید از عربستان در برابر ایران حمایت کند
خبرگزاری آریا-نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت واشنگتن باید از سعودی ها در برابر ایران حمایت کند به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از واحد برونمرزی جب بوش نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا در مصاحبه با جوییش ژورنال افزود واشنگتن در تنش به وجواخراج استاد امریکایی به خاطر حمایت از مسلمانان
یک کالج مسیحی در شهر شیکاگو امریکا قصد دارد یکی از اساتید خود را به دلیل دیدگاه او درباره حمایت از مسلمانان و پوشش حجاب اخراج کند به گزارش ایران اسلامی لاریسیا هاوکینز که خود یک مسیحی است پس از آن که دیدگاه خود را درباره حجاب در فیس بوک اعلام کرد مقامات کالج از ماه دسامبر او رانسخه رئیس جمهور فراری برای انتخابات ایران!
ابوالحسن بنی صدر رییس جمهور اسبق و فراری از کشور در مقاله ای تحت عنوان چرا باید انتخابات را تحریم کرد خواهان تحریم انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان در اسفند ماه شد به گزارش افکارخبر ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهور اسبق و فراری از کشور در یکی از سایت های ضد انقلاب یادداشتی-
گوناگون
پربازدیدترینها