واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: چهارشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳
سرمربی ایتالیایی تیمملی دوچرخهسواری پیست ایران گفت: باید سعی کنیم خودمان را با امکانات وفق دهیم و با کمترین امکانات بهترین آمادگی و عملکرد را در مسابقات قهرمانی آسیا داشته باشیم. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، اردوی آمادهسازی تیمملی دوچرخهسواری مردان ایران در بخش پیست پس از 20 روز، بعد از ظهر یکشنبه در اهواز به پایان رسید و ملیپوشان انتخابشده، خود را آماده اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن میکنند. در آخرین روز تمرینات، خبرنگار ایسنا به پیست دوچرخهسواری شهدای خوزستان و محل تمرین ملیپوشان رفت و گفتوگویی را با "وینچنزو چچی" سرمربی ایتالیایی تیم ترتیب داد که این گفتوگو را در ادامه میخوانید. از شرایط اردو و آمادگی ملیپوشان بگویید. سطح اردو مقداری از اردوی قبلی که پیش از کاپ آسیایی هندوستان برگزار کردیم، بهتر است ولی تفاوت آن فاحش نیست، چرا که این شهر، شهر خوبی است ولی پیست آن سنگین است. آمادگی ملیپوشان نیز نسبت به کاپ آسیایی هند بهتر شده اما به آن حد نصابی که مدنظر من بوده هنوز نرسیده اند و لازمه تحقق این امر نیز این است که پیست چوبی و سرپوشیده وجود داشت تا بتوانیم سطح تمرینات را به حد مورد نظر برسانیم. زمانی که هدایت تیمملی ایران را بر عهده گرفتید از برخی شرایط و امکانات گلهمند بودید؛ آیا امکانات مد نظر شما فراهم شده یا این که تصمیم گرفتید با امکانات موجود به کارتان ادامه دهید؟ زمانی که برای اولین بار به ایران آمدم اطلاع چندانی از سیاست این کشور و فدراسیون نداشتم و فکر میکردم اگر برای اردو مشکلاتی باشد و پیست چوبی سرپوشیده موجود نباشد، تیمملی را به کشور دیگری برای آمادهسازی میفرستند، ولی این اتفاق رخ نداد. در حال حاضر و با گذشت زمان، سیاست فدراسیون را درک کردهام و امیدوارم در اردوهای آتی فدراسیون شرایط بهتری برای من، رکابزنان و تیم فراهم آورند چرا که محل مناسب برای اردو برای بدن و ذهن رکابزنان بسیار میتواند مفید باشد. آیا فدراسیون قولهایی هم در این راستا به شما داده است؟ بله. صحبتهایی با فدراسیون داشتهام و قرار است بعد از مسابقات ژاپن که به تهران برگشتم جلسهای را با رییس فدراسیون در مورد آینده داشته باشیم، چرا که مهمترین رویداد و هدف برای ما حدود دو سال دیگر است که آن هم بازی های آسیایی است و بخت مناسب و بلندی برای آن تورنمنت داریم و میتوانیم تا آن زمان، ایرادات موجود را برطرف کنیم.
وینچنزو چچی
برای قهرمانی در آسیا قولی به فدراسیون دادهاید؟ هیچگاه نمیشود قولی به کسی داد. طبعاً ما در درون خودمان با هدف کسب مدال به مسابقات میرویم ولی رنگ آن مشخص نیست. ما میرویم که بهترین عملکرد را از خود نشان دهیم و امیدواریم که در عین این که قولی به کسی نمیدهیم، بتوانیم مدالهای خوبی کسب کنیم. با توجه به شرایط این اردو و وضعیت آبوهوایی چند وقت اخیر شهر اهواز که مدام بارندگی بود، مقداری رکابزنان ما دچار سرماخوردگی و ویروس آنفلوآنزا شدند و میتوان گفت مقداری از آن هدفی که داشتیم جا ماندیم ولی تلاش میکنیم که بتوانیم نتایج خوبی را در مسابقات قهرمانی آسیا کسب کنیم. آیا در قراردادتان بندی آمده است که در صورت عدم کسب نتیجه قراردادتان فسخ خواهد شد؟ چنین بندی در قرارداد من نیست. من و فدراسیون تعامل خوبی با هم داریم و تلاش میکنیم تا با همکاری هم بهترین عملکرد را از خود نشان دهیم و بهترین نتیجه را در رقابتها کسب کنیم. من مطمئن هستم فدراسیون نیز مشکلات را درک میکند و کمک میکند تا بتوانیم عملکرد بهتری داشته باشیم. چه شد که هدایت تیمملی ایران را پذیرفتید، آیا شناخت قبلی از دوچرخهسواری ایران داشتید؟ بله. من ردهبندی جهانی دوچرخهسواران ایرانی بهخصوص محمد دانشور را از طریق سایت فدراسیون بینالمللی دوچرخهسواری دنبال کرده بودم و متوجه شدم دانشور یکی از رکابزنان توانمند ایرانی است که شانس انتخاب شدن دارد ولی با این حال سایر رکابزنان وضعیت مطلوبی در رنکینگ نداشتند و ما سعی کردیم که بتوانیم این وضعیت را تغییر دهیم. امیدوارم که در آینده بتوانم به این رکابزنان کمک کنم چرا که رکابزنان ایرانی نیاز به بهتر شدن دارند و من نیز با این هدف، هدایت این تیم را پذیرفتم.
وینچنزو چچی
به محمد دانشور اشاره کردید؛ وضعیت او چگونه است و با توجه به این که شانس حضور در المپیک را تا حد زیادی از دست داده، انگیزهای برای مسابقات ژاپن دارد؟ دانشور واقعا یکی از رکابزنان قدرتمند و پرامید ما جهت کسب مدال در هر یک از بخشها است و شانس بسیاری برای کسب موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا دارد ولی با کمال تاسف باید بگویم که المپیک برای او تمام شده است، زیرا بر اساس قانون UCI شرکت در کاپ های جهانی، دروازه ورود به المپیک است و اگر شما نتوانید در کاپهای جهانی شرکت کنید، حضور در المپیک تقریبا غیرممکن است. بنابراین دانشور نیز این شانس را از دست داده است؛ تمام تلاش ما این است که خودمان را برای مسابقات آسیایی و همچنین المپیک بعدی آماده کنیم. در ابتدای صحبتهایتان اشاره به پیست چوبی ژاپن و عدم وجود چنین پیستی در ایران داشتید، این موضوع تا چه اندازه روی کار ملیپوشان تاثیرگذار خواهد بود؟ مطمئناً تمرین در پیست چوبی بسیار بهتر و مفیدتر خواهد بود ولی امکانات ما همین است و باید سعی کنیم خودمان را با آن وفق دهیم و بتوانیم با کمترین امکانات، بهترین آمادگی را برای خودمان بدست آوریم. رکابزنان نیز از شرایط اردو و آمادگی خودشان به نسبت راضی هستند و همه آنها متفقالقول میگویند "ما به ژاپن میرویم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم." چنانچه مدال بگیریم، من خوشحالترین فرد خواهم بود زیرا میدانم این تیم در آینده حرفهای بسیاری برای گفتن خواهد داشت. چه برنامههای برونمرزی برای تیمملی دارید؟ برنامه من این است که در تمام کاپهای جهانی و جایزه بزرگها شرکت کنم اما این امر مستلزم فراهم شدن زمینههایی است که در همین راستا قرار است جلسهای با رییس فدراسیون داشته باشم و طبق آن جلسه مشخص خواهد شد که برنامه ما به چه صورت خواهد بود و اردوهای ما نیز کجا برگزار خواهند شد. شناختی از حریفان در مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن دارید؟ شناخت نسبتا خوبی از تیمها داریم و این را میدانیم که تمام کشورها با بهترین نفرات در این مسابقات شرکت خواهند کرد. کشورهایی نظیر ژاپن، کره، چین و مالزی همگی شانس قهرمانی در مسابقات را دارند و همگی نیز دنبال کسب سهمیه المپیک هستند و از آنجایی که آخرین مسابقه کاپ جهانی نیز هفته آینده برگزار میشود، تمام این کشورها با نهایت توان خود در این مسابقات شرکت خواهند کرد و مطمئنا نیز پس از آن با تمام آمادگی در مسابقات قهرمانی آسیا ظاهر میشوند.
وینچنزو چچی
ظاهرا احسان خادمی، دوچرخهسوار خوزستانی از لیست ملیپوشان اعزامی به مسابقات خط خورد، دلیل آن چه بود؟ مطمئنا مشکل وجود داشته که خط خورده است. وضعیت او در حال حاضر و در این مقطع به هیچوجه مطلوب نبود. شاید در آینده وضعیت آمادگی او بهبود یابد ولی در حال حاضر من نفراتم را بر اساس آمادگی آنها در این مقطع انتخاب کردم و این نفرات نیز به من ضمانت دادهاند. در رشته تیماسپیرینت نیز احتیاج به شروعی خوب داریم. در تستی که روز آخر از دانشور و خادمی به عمل آوردیم، احسان خادمی رکورد یک دقیقه و 9 ثانیه را در رشته یک کیلومتر بر جای گذاشت و محمد دانشور رکورد یک دقیقه و 6 ثانیه؛ که طبعا رکورد دانشور بهتر بود و در دوچرخهسواری نیز سه ثانیه، تفاوت قابل توجهی است. من نمیدانم او با این رکورد چگونه میتوانست در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کند. او با این رکورد نه شانسی برای مسابقات قهرمانی آسیا دارد و نه امکان حضور در آن را دارد و کل داستان خط خوردن او از تیم نیز همین بود. سوال پایانی؛ شهر اهواز و مردم آن را در این یک ماه چطور دیدید؟ نمیدانم چطور احساسم را بیان کنم ولی در این یک ماه بسیار احساس گرمی نسبت به مردم این شهر داشتم و مردم در خیابان وقتی متوجه میشدند من خارجی هستم، برخورد گرمی با من داشتند. من نیز احساس خوبی به آنها داشتم. آنها خیلی صمیمی و خونگرم هستند و اهواز واقعا یکی از بهترین شهرهای ایران است؛ باوجود این، در این مقطع اهواز برای شرایط اردویی ما در بهترین شرایط نبود زیرا در بیشتر روزهایی که ما اینجا بودیم بارندگی بود و ما مشکلاتی در رفت و آمد داشتیم ولی به هر حال این دوره هم گذشت و تمرین ما هم در اینجا تمام شد و از این لحظه به بعد فقط به رقابتهای قهرمانی آسیا در ژاپن فکر میکنیم و امیدوارم موفق باشیم. گفتوگو از سیدجواد خراسانی، خبرنگار ایسنا منطقه خوزستان انتهای پیام
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]