تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846192964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توان سایبری ایران بعد از برجام، از منظر آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: توان سایبری ایران بعد از برجام، از منظر آمریکا
به‌تازگی نشریه امور خارجه‌ی آمریکا، مطلبی را در خصوص توان سایبری ایران در آینده، منتشر کرد و در آن به ایران هراسی سایبری پرداخت.


به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آمریکا بعد از مسئله‌ی هسته‌ای، این بار در تلاش است تا به دنیا القا کند، ایران در حوزه‌ی آفند سایبری در حال رشد است و اگر برجام اجرایی شود، سرمایه‌های خود را در این راستا به کار می‌گیرد. به همین دلیل نشریه‌ی امور خارجه آمریکا (Foreign Affaairs)، مقاله‌ای در این باره منتشر کرد که به شرح زیر است:

«جنگجویان سایبری ایران در صحنه‌ی فعالیت‌های این کشور، عمل می‌کنند. در اواخر پاییز سال گذشته، نیویورک‌تایمز نوشت هکرهای ایرانی، حمله‌ی سنگینی را علیه وزارت خارجه‌ی آمریکا راه انداختند. در میان کارمندان قربانی این حمله، دیپلمات‌هایی بودند که در خاورمیانه و خصوصاً ایران فعالیت داشتند. ایمیل‌ها و حساب کاربری شبکه‌های اجتماعی این اشخاص، مورد نفوذ هکرها واقع شدند. این حمله، از تلاش‌های ایران برای جمع‌آوری اطلاعات در خصوص سیاست‌های آمریکا، درباره‌ی توافق هسته‌ای بود.

جنگ سایبری ایران، چیز جدیدی نیست. چندین سال قبل نیز تعداد زیادی از توانایی‌های حملات سایبری ایران علیه منافع غرب و متحدان غرب را دیده‌ایم. چنین حملاتی از لحاظ شدت، بسامد و برجستگی، همزمان با سرعت گرفتن دیپلماسی هسته‌ای ایران، کاهش پیدا کرده است. در این میان، تهران، به‌صورت بی سر و صدا در حال تقویت توانایی و ظرفیت ارتش سایبری خود است.

همچنین هکرهای ایرانی در سال 2013، به شبکه‌های محرمانه‌ی رایانه‌ای نیروی دریایی آمریکا نفوذ کردند. آن‌ها در این حمله به شبکه‌ها دسترسی پیدا کرده و ایمیل‌ها و سایر ارتباطات امن این نیرو را در معرض خطر قرار دادند. سه ماه بعد از حمله به کازینوی سندز، شرکت جمع‌آوری اطلاعات سایبری آی سایت (iSighat) اعلام کرد ایرانی‌ها، عملیاتی برای فیشینگ به نام «Newscaster» دارند که برای ضربه زدن به اشخاص برجسته‌ی سیاسی مانند جان بولتن (John Bolton)، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل، استفاده کرده‌اند. همچنین گروه هکری ایرانی به نام «Ajax Security»، به شرکت‌های دفاعی آمریکا حمله کرده است. این حمله از طریق نرم‌افزار آلوده به بدافزار برای دسترسی به رایانه‌ها، بود به‌طورکلی ایرانی‌ها متوجه زیرساخت‌های آمریکا مانند شبکه‌های برق، قطار، پالایشگاه و خطوط هوایی هستند. آنچه متخصصان سایبری را نگران کرده، سناریوهای آینده‌ی ایران در مواقع کشمکش با آمریکا است.

ایران در زمان تلاش برای توافق هسته‌ای با آمریکا، حملات سایبری خود را کاهش داده بود اما اکنون در پی توافق امسال، در حال افزایش توانایی‌های آفندی سایبری است؛ هم به دلایل سیاسی هم به دلایل راهبردی. برداشتن گام‌هایی روبه‌جلو در فعالیت‌های سایبری، بخشی از فعالیت‌های اکتیویستی است. رهبران ایران، طرح توسعه‌ی توانایی سایبری ایران را به‌عنوان اولویت این کشور قرار داده‌اند. مقامات اطلاعاتی آمریکا می‌گویند، تهدید سایبری ایران، هنوز هم در حال ظهور است. توانایی سایبری این کشور کم‌تر از روسیه و چین است، اما حمله‌ی اخیر به وزارت خارجه نشان داد، مهارت‌های این کشور در آفند سایبری، در حال رشد است. اگر پول‌های ایران توسط آمریکا بازگردانده شود، آن‌ها این سرمایه را در تقویت ظرفیت‌های سایبری به کار می‌گیرند. این نکته را باید تأکید کرد رهبران ایران در جایگاه تخریب فضای سایبر هستند. تلاقی اولویت‌های سیاسی و این سرمایه‌ها، نشان می‌دهد ایران در راه تبدیل‌شدن به یک قدرت سایبری نیرومند در آینده‌ای نه‌چندان دور، است. در این فرآیند، جنگ سایبری ایران، مشکل بزرگ و فزاینده‌ی آمریکا است. سیاست‌مداران آمریکا باید به فکر این مسئله باشند.»

در این مقاله می‌بینیم آمریکا از هیچ‌یک از حملات و جاسوسی‌های سایبری خود علیه دیگر کشورها نامی به میان نیاورده است؛ مانند حمله‌ی استاکس‌نت به ایران، جاسوسی از شرکت هوآوی توسط سازمان امنیت ملی آمریکا.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


منبع: سایبربان




۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن