واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وزیر بهداشت کلنگ ساخت بیمارستان را به زمین نزد
وزیر بهداشت در مراسم آغاز به کار این بیمارستان در خصوص مخالفت و اعتراض تعدادی از ساکنان منطقه به احداث این بیمارستان گفت: ما کاری را با زور انجام نمی دهیم بلکه رضایت مردم در چهارچوب قانون برای ما شرط است، چرا که هدف ما خدمت به مردم و دردمندان است.
به گزارش نامه نیوز، سیدحسن هاشمی در مراسم آغاز به کار ساخت بیمارستان فوق تخصصی سوانح و سوختگی عمیدیه با بیان این مطلب گفت: به هیچ عنوان نباید دولت، شهرداری و سازمان اوقاف و امور خیریه تصمیمی بگیرند که باعث آسیب به افراد جامعه شود.
او گفت: سردار طلایی عضو شورای شهر تهران که در شورای حمایت از بیمارستان سوختگی نیز مسولیت دارند قبول کردند که مسائل قانونی، رضایت ساکنان و خیر و صلاح مربوط به احداث این بیمارستان را بررسی کند.
هاشمی با بیان این که اگر می دانستم و چنین فضایی در این مراسم حکم فرماست از جلسه هیات دولت به این جا نمی آمدم، گفت: من برای حدود یک ساعت از جلسه هیات دولت که به بررسی برنامه ششم توسعه می پرداخت اجازه گرفتم تا در این محل حاضر شوم و از ساکنان منطقه عذر خواهی می کنیم و آنها اطمینان داشته باشند که هیچ تصمیمی بر خلاف قانون و مقررات کشور گرفته نخواهد شد.
وزیر بهداشت با اشاره به کمبود جدی تخت های بیمارستانی مخصوص بیماران سوختگی گفت: در کشور برای 25 هزار بیمار سوختگی نیاز به ایجاد 2 هزار تخت بیمارستانی و حداقل 400 تخت ICU سوختگی داریم.
هاشمی گفت: در حال حاضر کمتر از 50 درصد تعداد تخت مورد نیاز یعنی حدود 870 تخت و 100 تخت ICU سوختگی در کشور وجود دارد که اکثر آنها در دو سال گذشته ایجاد شده است.
وزیر بهداشت بیماران سوختگی را جزء طبقات محروم و مظلوم ترین بیماران دانست و گفت: هزینه اداره این بیماران بسیار زیاد است و لازم است با بیمه ها در خصوص سرمایه گذاری ، ساخت و اداره مراکز درمانی برای آنها توجه ویژه داشته باشند.
هاشمی گفت: متاسفانه بخش خصوصی رغبتی به سرمایه گذاری در این بخش ندارد و بخش دولتی نیز که از 25 سال پیش خودگردان شده به دلیل عدم حمایت مالی و بیمه ای از این بیماران این حوزه را فراموش کرده و سایر بخش ها را گسترش داده است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بیماران سوختگی نیاز به اعمال جراحی متعددی دارند گفت: در حادثه شین آباد برای برخی از این دانش آموزان شاهد بیستمین عمل جراحی هستیم و آثار سوختگی تا آخر عمر برای آنها باقی خواهد ماند.
هاشمی با انتقاد از کم توجهی و عدم وجود عزم ملی و جدی نزد سیاست گذاران برای برطرف کردن مشکلات حوزه سلامت یادآور شد: ای کاش برای یک بار هم که شده پس از 35سال مشکل سلامت مردم را حل کنیم که حداقل آنها خیالشان از بابت این حوزه راحت شود.
وزیر بهداشت گفت: دولت اقدامات بسیار ارزنده و مجلس نیز حمایت های خوبی در حوزه سلامت داشته اند اما این مقدار کافی نیست و آنچه اهمیت دارد استمرار برنامه های دولت و وزارت بهداشت جهت کاهش مشکلات مردم و رسیدن به نظام کارآمد سلامت است.
دکتر هاشمی ضمن قدردانی از سازمان اوقاف و امور خیریه و سایر نهادها به دلیل مشارکت و حمایت از حوزه سلامت گفت: در موضوع سلامت دولت به تنهایی نمی تواند تمام مشکلات را برطرف کند بلکه در این راه کمک مردم و خیرین ضروری است و امیدوارم همکاری ها همچنان ادامه داشته باشد تا آنچه خیر و صلاح مردم است انجام شود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه لازم است تا توجه به بیماران سوختگی در صدر برنامه ها قرار گیرد گفت: در برخی از استان ها در این حوزه مشکلات بسیار جدی وجود دارد که علی رغم وجود نیروی تخصصی مجرب اما با کمبود فضا و تخت های بیمارستانی روبرو هستیم و متاسفانه افراد با سوختگی های 30 تا 40 درصد جان خود را از دست می دهند در حالی که در برخی از کشورها بیماران سوختگی شدید را زنده نگه می دارند.
دکتر هاشمی همچنین بر ضرورت مشارکت خیرین در حوزه سلامت و به ویژه بیماران سوختگی تاکید کرد و گفت: همانگونه که خیرین در ساخت مدارس و مراکز آموزشی کمک های زیادی کرده اند لازم است در حوزه سلامت نیز به دولت کمک کنند تا کمبودها برطرف شود.
وزیر بهداشت تأکید کرد: قرار است سردار طلایی جلساتی را داشته باشند و بررسی کنند که قانون چه چیزی را حکم می کند.
دکتر هاشمی در پایان گفت: متاسفانه از زمانی که حادثه مسجد ارگ در تهران رخ داد شاهد اقداماتی مقطعی برای بیماران سوختگی بودیم. بنابراین لازم است تا هر سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران کمک کنند تا از رنج این بیماران کاسته شود.
شایان ذکر است در پایان این مراسم وزیر بهداشت با حضور در جمع اهالی این منطقه، به آنان اطمینان داد که هیچ اقدامی بدون جلب رضایت مردم و ساکنان این منطقه انجام نخواهد شد.
منبع: خبرآنلاین
۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]