واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون آموزش و ترویج سازمان تات خبر داد
اجرای طرح عملیاتی کردن نظام نوین ترویج کشاورزی در 4 استان پایلوت کشور
معاون آموزش و ترویج سازمان تات با اشاره به اجرای طرح عملیاتی کردن نظام نوین ترویج کشاورزی گفت: این طرح به صورت آزمایشی در 9 ماه در 4 استان پایلوت و 6 استان داوطلب در قالب بررسی و آسیبشناسی مختلف بخش ترویج کشاورزی صورت میگیرد.
![خبرگزاری فارس: اجرای طرح عملیاتی کردن نظام نوین ترویج کشاورزی در 4 استان پایلوت کشور خبرگزاری فارس: اجرای طرح عملیاتی کردن نظام نوین ترویج کشاورزی در 4 استان پایلوت کشور](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1389/03/04/155652_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، کاظم خاوازی بعد از ظهر امروز در همایش عملیاتی کردن نظام نوین ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: با تعداد نیروهایی که در مراکز خدمات جهاد کشاورزی وجود دارد، حداکثر 10 هزار پهنه در بخش کشاورزی داریم. وی با اشاره به نقش ترویج بخش کشاورزی و وجود پهنه در آن، افزود: مدیریت بهتر عرصههای تولیدی، در اختیار قرار دادن سریعتر و صحیحتر اطلاعات در اختیار مدیران سطح کلان کشور برای برنامهریزی، انتقال سریعتر پیامها از سوی وزارتخانه متبوع به بخشهای تولیدی و نظارت آن بخشها از اهداف وجود پهنهها و ترویج بخش کشاورزی است. معاون معاون آموزش و ترویج سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه جذب تعداد نیروی کافی در سالهای گذشته در زمینه ترویج بخش کشاورزی صورت گرفته است، ادامه داد: به روزرسانی، آموزش و تربیت تخصصی این نیروها از مهمترین رویکردهای این سازمان برای سالهای آینده است. خاوازی به بیان وجود تقریبی 10 هزار مروج در بخش کشاورزی در کشور پرداخت و عنوان کرد: انتقال دانش به مروجان، کشاورزان و بهرهبرداران از اقداماتی است که در راستای ترویج بخش کشاورزی انجام میدهیم که بسیاری از استانهای کشور از جمله استان قزوین در این زمینه ظرفیتهای مناسب و مطلوبی را به خود اختصاص میدهد. وی بیان کرد: تعامل مناسب و بسیار نزدیکی بین مرکز تحقیقات کشاورزی و منبع طبیعی استان قزوین با سازمان جهاد کشاورزی وجود دارد که با ورود و نقشآفرینی محققان به عرصههای کشاورزی، رشد علمی و دانش مروجان و انتقال دانش فنی به عرصههای تولیدی سریعتر محقق میشود. این مسئول گفت: سرمایهگذاری در بخش کشاورزی و انتقال دانش از موضوعات مهم بخش تولید است که انتقال دانش به کشاورزان در این راستا نتایج و عملکردهای مناسب و ویژهای از جمله حل بسیاری از مشکلات و خسارات بخش کشاورزی را به دنبال دارد. معاون آموزش و ترویج سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اجرای طرح آزمایشی طرح «عملیاتی کردن نظام نوین ترویج کشاورزی» در برخی از استانهای کشور، عنوان کرد: این طرح به صورت آزمایشی در 9 ماه در چهار استان پایلوت به ویژه استانهای اردبیل، آذربایجان غربی، کرمانشاه و گلستان و 6 استان به ویژه استان قزوین داوطلب در قالب بررسی و آسیب شناسی مختلف بخش ترویج کشاورزی صورت میگیرد. خاوازی در خصوص اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح عملیاتی کردن نظام نوین ترویج کشاورزی مطرح کرد: اعتبارات مورد نیاز این طرح از اعتبارات جاری تأمین میشود که میزان این اعتبارات قابل توجه نیست و رؤسای سازمانهای جهاد کشاورزی استانها در حمایتها از بودجه و اعتبارات این بخش نقش دارند. وی به بیان مدت زمان اجرای طرح عملیاتی کردن نظام نوین ترویج کشاورزی پرداخت و یادآور شد: این طرح تا اواخر تیر ماه سال آینده است که ابعاد مختلف طرح مورد بررسی تمام کارشناسان و مسئولان قرار میگیرد و وزیر سازمان جهاد کشاورزی مسیر آینده آن را مشخص میکنند. معاون آموزش و ترویج سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی خاطر نشان کرد: جایگاه ترویج در بخش کشاورزی در حوزه های زراعی، باغی، دامی، طیور، شیلات، منابع طبیعی و آب و خاک کاملاً مشهود است.
94/10/19 - 17:14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]