تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803193519




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بایدها و نبایدهای تغذیه ای در مبتلایان به بیش فعالی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بایدها و نبایدهای تغذیه ای در مبتلایان به بیش فعالی
تا به حال هیچ شاهد علمی قطعی در مورد نقش رژیم غذایی و یا مشکلات تغذیه ای بر اختلال بیش فعالی وجود نداشته است اما تحقیقات نشان می دهد که برخی غذاها ممکن است بر روی برخی علائم بیش فعالی تاثیر بگذارند.
به گزارش نامه نیوز، کارشناسان بر این باورند که خوراکی هایی که از نظر مواد مغذی فقیر هستند و همچنین خوراکی های کافئین دار، ممکن است روی برخی رفتارهای کودکان مبتلا به بیش فعالی موثر باشد.
 
آب نبات: آب نبات همراه با قند و رنگ های مصنوعی است و نشان داده شده هر دوی این مواد منجر به ترویج علائم بیش فعالی می شوند.
 
نوشیدنی های شیرین: این نوشیدنی ها همراه با قند و شیرین کننده یک ایده بد برای کودکان بیش فعال هستند. نوشیدنی های همراه با فروکتوز بالا و کافئین نیز هر دو باعث تشدید حواس پرتی در کودکان می شوند، پرخاشگری و گوشه گیری را نیز در این کودکان تشدید می کنند.
 
میوه ها و سبزیجات منجمد: اگرچه میوه و سبزی گزینه های سالمی برای رژیم غذایی کودکان بیش فعال هستند اما گزینه های یخ زده این خوراکی ها حاوی رنگ های مصنوعی است و باید هنگام خرید به برچسب آنها دقت کرد. برخی از این محصولات حاوی ارگانوفسفره برای مقابله با حشرات هستند و منجر به تشدید مشکلات رفتاری در کودکان می شوند.
 
کیک و شیرینی های آماده: مصرف مفرط کیک و شیرینی ها از آنجا که حاوی خامه، قند و رنگ های مصنوعی هستند، برای کودکان بیش فعال توصیه نمی شود.
 
نوشابه های انرژی زا: اگرچه این نوشابه ها محبوبیت زیادی در بین کودکان بیش فعال دارند، اما اینها نیز حاوی شکر، شیرین کننده های مصنوعی، رنگ های مصنوعی، کافئین و سایر محرک ها هستند که می تواند منجر به بدتر شدن علائم بیش فعالی شود.
 
دیگر حساسیت های غذایی: برخی کودکان بیش فعال ممکن است به غذاهای رایج مانند شیر، شکلات، سویا، گندم، تخم مرغ، لوبیا، ذرت، گوجه فرنگی، انگور و پرتقال حساسیت داشته باشند. اگر شما مشکوک به حساسیت کودکان تان به این خوراکی ها هستید، با پزشک در مورد مصرف آنها صحبت کنید.
 
بایدهای تغذیه ای
 
یک رژیم غذایی با پروتئین بالا مانند لوبیا، پنیر، گوشت، تخم مرغ و آجیل در صبح و یا به عنوان تنقلات و میان وعده چه در مدرسه و چه در خانه، منجر به افزایش تمرکز و بهبود دیگر علائم بیش فعالی می شود.
 
کربوهیدرات های پیچیده مفیدترند، از قبیل سبزیجات و برخی از میوه ها ( شامل پرتقال، نارنگی، گلابی، گریپ فروت، سیب و کیوی). اگر کودک شما بیش فعال است، با خوردن کربوهیدرات های پیچیده در هنگام شب خواب بهتری را تجربه خواهد کرد. سبزیجاتی از قبیل اسفناج و کلم حاوی فولات فراوان و ویتامین ها هستند، که می توانند بخشی از رژیم غذایی کودکان را شامل شوند.
 
به اسیدهای چرب امگا 3 توجه کنید، این قبیل اسیدهای چرب که در انواع ماهی های چرب از قبیل سالمون، ساردین و نیز تخم کتان یافت می شوند، می تواند موجب بهبود علایم بیش فعالی در کودکان گردد. به علاوه، ماهی ها منبع خوبی برای ویتامین دی نیز هستند که در کنار اسیدهای چرب امگا 3 به بهبود حافظه و عملکرد شناختی مغز کمک می کنند.
 
غلات سبوس دار را فراموش نکنید، فیبر موجود در غلات سبوس دار به پاک سازی عروق مغز و قلب کمک می کند. سعی کنید نان های سبوس دار در رژیم غذایی کودکان بگنجانید.
 
دارچین و زرچوبه نیز مفیدند، این دو ادویه به رشد سلول های مغزی کمک می کنند و در حفاظت از آن ها نقش دارند. فراموش نکنید که هر ماده غذایی که برای مغز مفید است می تواند علایم بیش فعالی را بهبود بخشد.


منبع: سلامت نیوز


۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن