واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: مقامات حضرت زهرا (س) مربوط به صبر و عبادتش است
امام جمعه موقت تهران با بيان اينكه حضرت زهرا (س) مقامي را طي مي كرد كه غير از خود، پدر، همسر و فرزندانش كسي نمي دانست كه چه مي كند، گفت: فاطمه (س) همه سختي ها را تحمل كرد؛ اما رحلت پدرش را نتوانست تحمل كند و اين مصيبت ايشان را از پاي در آورد و مصيبت هاي جسماني كه بر ايشان وارد شد نيز سرآمد مصيبت هاي روحاني وارده شد.
به گزارش خبرنگار سياسي برنا، آيت الله احمد جنتي طي سخناني در خطبه اول نماز جمعه اين هفته تهران، ضمن توصيه خود و نمازگزاران به تقوي الهي و پرهيزگاري و عرض تسليت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و بزرگداشت خاطره 15 خرداد به عنوان ايام پرخاطره شيرين و تلخ، به ذكر سخناني درباره زندگي حضرت زهرا (س) پرداخت.
وي در اين باره گفت: اين بي بي جوان كه در سن جواني از دنيا رحلت فرمود و جهان اسلام را داغدار كرد، عمري را در سختي و مشقت و محنت گذراند. چرا كه از زمانيكه چشم به اين دنيا گشود، پدرش تحت فشار دشمنان اسلام، مشركين و كساني بودند كه نمي خواستند كلمه توحيد اعتلا پيدا كند و لذا دائماً با توهين ها مواجه مي شد.
دبير شوراي نگهبان ادامه داد: از طرفي اين مصيبت ها در آن زمان بود و از طرف ديگر پيامبر اكرم (ص) شب ها آيات قران مجيد را تلاوت مي كرد و خانه و قلب زهرا را روشن مي كرد و ايشان همه سختي ها را از ياد مي برد. چرا كه ياد خدا و تقوي الهي مصيبت ها را بر انسان آسان مي كند.
وي اظهار داشت: بعد از مهاجرت از مكه به مدينه و در دوران تشكيل حكومت اسلامي چند صباحي آسايش داشتند و از هر طرف از پيامبر و حضرت زهرا استقبال مي شد، منتهي طولي نكشيد كه جنگ ها شروع شد و سختي ها و مصيبت ها آغاز شدند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اينكه حضرت زهرا در همه اين موارد سير الهي خود را داشت و ياد خدا بود كه انيس و مونس شبانه روزي او بود، گفت: ايشان مقامي را طي مي كرد كه غير از خود، پدر، همسر و فرزندانش كسي نمي دانست كه چه مي كند، تا اينكه به لقب سيده زنان عالم رسيد و با اينكه حضرت مريم در زمان خودش سيدة النساء بود، حضرت زهرا برتري فوق العاده اي بر حضرت مريم پيدا كرد كه البته اين مقام براي ايشان قابل تصور بود؛ كسي كه پدري چون رسول الله و همسري چون علي ابن ابيطالب دارد و فرزنداني دارد كه يكي از آن ها حضرت مهدي (عج) است، مقامش پيداست.
وي با بيان اينكه مقامات حضرت زهرا (س) عمدتاً مربوط به صبر و عبادتش است، به ذكر حديثي از ايشان پرداخت كه مي فرمايد: من در اين دنيا به سه چيز علاقه مندم؛ انفاق في سبيل الله ، تلاوت آيات خدا و نگاه كردن به صورت پدرم محمد (ص).
آيت الله جنتي با اشاره به مقام صبر حضرت زهرا (س)، گفت: فاطمه (س) همه سختي ها را تحمل كرد؛ اما رحلت پدرش را نتوانست تحمل كند و اين مصيبت ايشان را از پاي در آورد و مصيبت هاي جسماني كه بر ايشان وارد شد نيز سرآمد مصيبت هاي روحاني وارده شد.
وي در ادامه با بيان اينكه بعد از فوت حضرت زهرا خانواده علي بن ابيطالب وضعيت سختي پيدا كرد، فرازهايي از وصيت نامه حضرت فاطمه (س) را قرائت كرد.
جمعه 17 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 374]