تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز زمين باقى نمى ماند مگر آن كه در آن دانشمندى وجود دارد كه حق را از باطل مى شن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835113983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رافا بنیتز و شرنگ واقعیت رئالی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
رافا بنیتز و شرنگ واقعیت رئالی




خیلی ها اعتقاد دارند رافا بنیتز در سانتیاگو برنابئو پا در راهی گذاشته که کارلو آنچلوتی در فصل پیش گذاشته بود و کنار گذاشته خواهد شد، ولی چرا؟





طرفداری - حمیدرضا صدر: این که نتایج رئال مادرید در نیم فصل اول خوب بوده یا بد نیازمند مجادله است و تفسیر. جدول لالیگا نشان می دهد مردان برنابئو با 45 گل زده در 17 دیدار بهترین خط حمله را معرفی کرده اند و فقط 2 امتیاز  با آتلتیکو مادرید و بارسلونا فاصله دارند و در لیگ قهرمانان هم بدون شکست بالاتر از پاری سن ژرمن و شاختار و مالمو صدرنشین گروه شان شده اند و با زدن 19 گل کنار مونیخی ها بهترین خط حمله را هم به نمایش گذاشته اند. رئال در دو دیدار پیاپی آخرش در برنابئو 18 گل زده – بله 18 گل شامل 8 گل به مالمو و 10 گل به رایو وایکانو -  که رکوردی حیرت آور است. آنها هم می توانند به قهرمانی 33 لیگ بیندیشند و هم رویای " Undecima " - یازدهمین قهرمانی اروپا – را در سر بپرورانند. با این وصف طرفداران رئال، نتایج کسب شده را نومید کننده می خوانند.

ولی چرا؟ چرا رافا بنیتز در حال پیمودن همان مسیری است که کارلو آنچلوتی فصل پیش در برنابئو پیمود؟ چرا طرفداران رئال، رافا را همان جوری هو می کنند که طرفداران چلسی هو می کردند؟ آیا به قول رسانه های انگلیسی این همان " Real Reality / واقعیت رئالی" است؟ واقعیتی که اصولش را بر قربانی کردن بنا نهاده تا سازندگی، بر بی قراری تا شکیبایی.

اکنون که به نیمه دوم سال 2015 رئال، به آنچلوتی – به ارمغان آورنده دسیما - فکر می کنیم حذف از جام حذفی در همان اواسط ژانویه برابر آتلتیکو مادرید را به یاد می آوریم. همان دیداری که فرناندو تورس نمک بر زخم های کهنه پاشید و در برنابئو دو گل زد. سپس شکست دوباره از آتلتیکو در آغاز فوریه با نتیجه 0-4 در ویسنته کالدرون را. سپس شکست از آتلتیک بیلبائو و بارسلونا را و کمی بعدتر شکست از یوونتوس در لیگ قهرمانان را. رئال در آن دوران گرانادا را 1-9 خرد کرد و ختافه را 3-7. آمارها نشان می دادند سپید پوش ها تا دقیقه شصت بازی ها آهنگ خوبی دارند و سپس نزول می کنند. چیزی که در دو شکست 1-2 از بارسا و یووه عیان بود. ال کلاسیکو 1-1 جلو می رفت که لوییز سوارز در دقیقه 56 ضربه نهایی را درون دروازه کاسیاس جای داد و دیدار برگشت مقابل یوونتوس تا دقیقه 57 با نتیجه 1-1 جاری بود که کارلوس توز سنگر کاسیاس را گشود.

آن زمان خیلی ها رفتن ژابی آلونسو را مترادف با نزول خط میانی رئال خواندند. این که آنچلوتی نتوانست بدون او در میانه میدان به ترکیب موزونی دست پیدا کند. چنان که او در دیدار برابر بارسا ترکیب مودریچ – کروس – ایسکو در میدان بودند و او لوکاس سیلوا و خسه را جای مودریچ و ایسکو راهی میدان کرد و به جایی نرسید. کارلو برابر یووه به سیستم 2-4-4 روی آورد از چهار هافبک پشت سر رونالدو و گرت بیل استفاده کرد، از رودریگز، راموس، کروس و ایسکو و از دقیقه 64  با آوردن چیچاریتو جای ایسکو به سیستم 3-3-4 متوسل شد، ولی معمای خط میانی اش در نبردهای بزرگ حل نشد.

نتایج آغازین این فصل هم پس از تساوی مقابل اسپورتینگ خیخون خوش بینانه بودند: پیروزی با 5 گل برابر رئال بتیس، با 6 گل برابر اسپانیول، با 4 گل برابر شاختار دونتسک... ولی آن صلابت تدریجا رنگ باخت و رافا با این پرسش روبرو شد چرا تیمت حریفان کوچک را له می کنند – مثل پیروزی 2-10 برابر رایو وایکانو – ولی مقابل تیم های بزرگ لنگ می زنند؟ چنان که رئال به تساوی 1-1 برابر آتلتیکو مادرید، شکست 3-2 از سویا و سقوط خفت بار 0-4 مقابل بارسلونا تن داد. خرده گیران اشاره می کردند ستاره های رئال در نبردهای تن به تن برابر بزرگان نزول می کنند و از نظر ذهنی – خصوصا وقتی گل نخست را دریافت می کنند – آشفته می شوند.

در حالی که بی تردید چند رئالی در این فصل بالاتر از انتظار بازی کرده اند. کیلور ناواس معرکه بوده و این تردید که شایسته پوشیدن پیراهن شماره یک کاسیاس نبوده را از بین برده است. دنیل کارواخال نیم فصل خوبی را سپری کرده و مارسلو به روزهای اوجش بازگشته و هم جانانه دفاع کرده و دو گل هم زده است. کاسمیرو یکی از نوظهورهای اروپا بوده و پس از کلود ماکه له له بهترین هافبک تخریبی رئال به شمار می رود. لوکاس واسکز هم هر بار بازی کرده قابلیت هایش را به رخ کشیده و جان دیگری به گوش راست رئال بخشیده است. ناچو فرناندز حدود هزار دقیقه بازی کرده و هم در قلب دفاع قابل قبول بوده و هم در دفاع کناری و آن گل کلیدی را هم به پاری سن ژرمن زد. کریم بنزما هم به رغم حواشی خارج میدان در 16 بازی 15 گل در همه رقابت ها زده و کریستیانو رونالدو هم به رغم آن که در هشت بازی لیگ دروازه ای را نگشوده در همه رقابت ها 25 گل در 23 دیدار زده است. گرت بیل به رغم قرار گرفتن زیر تازیانه مورد حمایت رافا قرار گرفت و حتی به عنوان مهاجم آزاد هم راهی میدان شد و عیان شده در کناره ها بهترین عملکرد را دارد. ایسکو نه فوق العاده بوده و نه نومید کننده و همان رویکرد تدافعی اش که از دوران آنچلوتی شروع به قوام گرفتن کرده بود را ادامه داده است. خسه نمایش متوسط الحالی داشته است. رودریگز هنوز از بند مصدومیت رهایی پیدا نکرده و مرد سرنوشت ساز نشده است. احتمالا بازیکن نومید کننده، تونی کروس بوده که فصل پیش یکی از بهترین ها به شمار می رفته و همین طور سرخیو راموس که در فصل کاپیتانی اش با آسیب دیدگی دست و پنجه نرم  کرده است. بازگشت این دو به روزهای خوب شان رئال را جان دیگری خواهد بخشید.

با این وصف همه بی تابی می کنند و از اخراج بنیتز حرف می زنند. این که بازی با والنسیا برای رافا حکم مرگ و زندگی گرفته است. این که فلورنتینو پرز گزینه هایش را برگزیده است. یادمان باشد سه مربی بزرگ از میان چهار مربی بزرگ جهان پیشترها روی نیمکت رئال آمده و رفته اند، هم مورینیو، هم پیگرینی، هم آنچلوتی... و پپ گواردیولا هم طبعا روی نیمکت رئال نخواهد نشست. بنابراین نام آنتونیو کونته، یواخیم لو و زین الدین زیدان به گوش می رسد و وارد آوردن شوک – واژه ای که معمولا در چنین برهه هایی در فوتبال بدان اشاره می کنند – به رئال. ولی می توان جو ضد بنیتزی و هو کردن ها را – حداقل برای لحظاتی - نادیده گرفت و به جداول و قرعه ها نگاه کرد. به این که رئال فقط 2 امتیاز با صدر جدول لالیگا فاصله دارد (با 1بازی بیشتر نسبت به بارسلونا) و هنوز یکی از تیم های مدعی قهرمانی اروپا است. به این که رافا قهرمان اروپا شده است.






تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن