تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855725187




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید اولین چیپ رایانه‌‌‌ای با انرژی زیستی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تولید اولین چیپ رایانه‌‌‌ای با انرژی زیستی




با پیشرفت جدیدی که پژوهشگران مهندسی دانشگاه کلمبیا به آن دست پیدا کرده‌اند رویای یکی کردن دو مدل ماشین‌‌‌های زیستی و مصنوعی قدمی دیگر به واقعیت نزدیک شد





zoomit.ir - کاوه جهان آرای‬‎: با پیشرفت جدیدی که پژوهشگران مهندسی دانشگاه کلمبیا به آن دست پیدا کرده‌اند رویای یکی کردن دو مدل ماشین‌‌‌های زیستی و مصنوعی قدمی دیگر به واقعیت نزدیک شد. این پژوهشگران توانستند برای کارکرد یک مدار مجتمع CMOS حالت جامد، از انرژی به دست آمده از یک منبع زیستی با موفقیت استفاده کنند.


تولید نخستین چیپ رایانه‌‌‌ای با منبع انرژی زیستی



به گفته‌‌‌ی رهبر این پژوهش پروفسور کن شپارد این نخستین تلاش موفقیت آمیز برای در اختیار گرفتن انرژی حاصل از یک فرایند زیستی برای راه‌اندازی یک مدار مجتمع است که به صورت معمول در تلفن‌‌‌ها و رایانه‌‌‌ها به کار گرفته می‌‌‌شود.

این پژوهشگران سامانه‌‌‌ای را راه‌اندازی کرده‌اند که در آن از غشای دولایه‌‌‌ای از جنس لیپید که دارای پمپ‌‌‌های یونی است استفاده می‌‌‌شود که خود به وسیله‌‌‌ی مولکول معروف دنیای زیست‌شناسی آدنوزین تری فسفات که به نوعی واحد انرژی در این دنیا محسوب می‌‌‌شود انرژی می‌‌‌گیرد. در حقیقت این مولکول یک کمک آنزیم است که انرژی شیمیایی را بین سلول‌‌‌های زنده منتقل می‌‌‌کند و محصول نهایی فرایندهایی همچون فتوسنتز یا تنفس سلولی محسوب می‌‌‌شود. این مولکول انرژی لازم برای عملیات سامانه‌‌‌های حیاتی همچون تقسیم سلولی یا انقباض عضلانی را فراهم می‌‌‌کند.

دانشمندان این غشای لیپیدی را به یک مدار مجتمع نیمه رسانای اکسید فلزی حالت جامد متصل کردند و پمپ‌‌‌های یونی نیز انرژی این مدار را تامین می‌‌‌کردند. در حقیقت این پمپ‌‌‌های یونی بسیار مشابه ترانزیستورها عمل می‌‌‌کردند. همچنین پمپ‌‌‌هایی که در این پژوهش از آن استفاده شد بسیار شبیه به پمپ‌‌‌های کارکردی در اعصاب برای حفظ پتانسیل استراحت بودند. در حقیقت در تک تک اعصابی که شما را در حال حاضر قادر به خواندن، فهم و به خاطر سپاری این مطلب می‌‌‌سازد پتانسیلی مشابه پتانسیل به کار رفته در این مدار مجتمع وجود دارد و می‌‌‌توان از آن‌‌‌ها نیز برای این کار بهره برد!


تولید نخستین چیپ رایانه‌‌‌ای با منبع انرژی زیستی



روشی که در این پژوهش پیگیری شده است برخلاف بسیاری از روش‌‌‌های پیشین که از یک واحد زیستی مستقل بهره می‌‌‌بردند از بخش زیستی مصنوعی برای این کار بهره برده است. به عبارت دیگر در این روش نیازی به به کارگیری کل سلول برای تامین انرژِی چیپ پردازشی وجود ندارد و تنها از اجزای ضروری سلول برای تامین انرژی بهره‌گیری می‌‌‌شود. برای این پروژه همچنین از آنزیم ATPase برای به دست آوردن حداکثر انرژی از ATP استفاده شد.

این دستاورد هیجان‌انگیز در حوزه‌‌‌ی الکترونیک اگرچه تنها آغاز راه است اما می‌‌‌توان به کاربردهای بالقوه‌‌‌ی آینده‌‌‌ی آن امیدوار بود. با نزدیک شدن فناوری نیمه رساناها به حد نهایی خود در مقیاس کنونی، ورود چنین فناوری‌‌‌هایی به ویژه در صورت کاهش ابعاد می‌‌‌تواند زمینه‌ی ظهور بسیاری از فناوری‌‌‌های دیگر را برای گسترش کاربردهای آن فراهم آورد.

در کنار هم قرار گرفتن دو حوزه‌‌‌ی زیست‌شناسی و الکترونیک حالت جامد می‌‌‌تواند ضمن برطرف کردن نقایص موجود در هر دو حوزه، موجب هم‌افزایی و ایجاد مزیت‌‌‌های ویژه در ساخت دستگاه‌‌‌های جدید فراهم آورد. با ترکیب این دو حوزه‌‌‌ی علمی تنها محدودیتی که در ساخت ابزارهای الکترونیک-زیستی جدید وجود خواهد داشت خلاقیت شما خواهد بود؛ برای نمونه کافی است تصور کنید تلفن هوشمندتان به جای استفاده از باتری، از همان غذایی مصرف کند که شما می‌‌‌خورید!






تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن