واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: عبداللهنوری: فشارها به روحانیبیشتر می شود
عبدالله نوری گفت: روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، نگرانی بالایی برای جریان تندرو ایجاد نموده است، طبیعی است که این جریان در مقابل آنچه خطر می پندارد و چه بسا بیشتر نگران محدود شدن منافع گروهی جریان خود می باشد موضع گیری و هیاهو کند و راهی که دولت انتخاب کرده است را به ضرر کشور معرفی نماید، درحالی که از دیدگاه بسیاری از مردم نه تنها چنین نیست بلکه در شرایط کنونی، نجات کشور و منافع ملی و محدود شدن فشارهای مختلف بر مردم با حمایت از دولت آقای روحانی ممکن به نظر می آید.
عبدالله نوری با اشاره به واژه ی نفوذ اظهار داشت: "همچنان که امام علی (ع) در نامه خویش به مالک اشتر یاد آور شده اند، باید نگران نفوذی بود که معمولا از سوی افراد چاپلوس و منفعت طلبی صورت میگیرد که در نزد مقامات هستند، اما منتقد را نمی توان نفوذی دانست زیرا او با توجه به جایگاه انتقادی که دارد و احتمال خطرات و تهدیداتی که برای او محتمل است، نه در پی نفوذ، بلکه عمدتا به دنبال اصلاح است. پس نباید برای یافتن نفوذی به میان منتقدین رفت. به نظر می آید برای یافتن نفوذی باید در اطرافیان و مقربین و متملقین جستجو کرد."
عبدالله نوری در ارتباط با نفوذ در روابط خارجی خاطر نشان کرد: "یکی از آرمان ها و شعارهای اصلی و محوری انقلاب اسلامی، استقلال بود و بر این اساس شعار نه شرقی و نه غربی مطرح شد، از این رو همانقدر که باید از نفوذ غرب نگران بود از نفوذ شرق هم باید نگرانی داشت. البته استقلال به معنای قطع ارتباط با دیگر کشورها نیست، زیرا ارتباط و تعامل با نظام بین الملل با حفظ اصول و رعایت عزت می تواند در راستای منافع ملی باشد."
عبدالله نوری با اشاره به اهمیت شناخت دشمن اصلی اظهار داشت: "نفوذی اصلی همانگونه که در قرآن بیان شده، شیطان و ابلیس است که باید مراقب آن باشیم. در شناخت دشمن بهتر است به خودمان نگاه کنیم و ببینیم دشمن اصلی و قدرتمند ما قبل از استکبار جهانی، نفس اماره ی خودمان است و راه مبارزه با آن، خودسازی و تهذیب نفس و گسترش اخلاق و اصول انسانی می باشد."
عبدالله نوری در ادامه سخنان خود بیان داشت: "در شرایط کنونی قدرت سیاسی اصلاح طلبان با قدرت اجتماعی آنان هم سطح نیست و حضور و نقش جریان رقیب در نهاد های قدرت بشتر از سهمی است که در میان مردم و قلوب آنها دارند و تحلیل نتایج انتخابات سال 92 موید این صحبت می باشد. متاسفانه جریانی که مقابل رویکرد اصلاح و اعتدال قرار دارد، براساس قدرتی که در اختیار دارد، برای تحقق اهداف خود به ویژه کاهش قدرت سیاسی اصلاح طلبان، کوشش می کند."
عبدالله نوری در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم صداقت و راستگویی و بیان واقعیات برای مردم ادامه داد: "وقتی برخی جریان های رسانه ای با صرف هزینه های گزاف بگونه ای عمل کنند که همسو با خواست و انتظارات بسیاری از مردم نباشد و در بیان و تحلیل اخبار و اتفاقات روز و تحولات تاریخی همه واقعیت ها بیان نشود، به طور طبیعی جامعه به شبکه های مجازی و ماهواره ای روی می آورد و مسبب آن، کسانی اند که مردم را به این سمت سوق داده اند."
عبدالله نوری با تاکید مجدد بر اهمیت بیان واقعیت به مردم، گفت: "آیا اصلاح طلبان طرفدار فروپاشی نظام هستند؟ آیا رئیس دولت اصلاحات و بسیاری از بزرگان دیگری که عمرشان، وقف خدمت به نظام، کشور و مردم شده است و انتقادات شان را، علی رغم تمام مضایق و تنگناها، آن هم به جهت اصلاح گری و بهبودخواهی و حفظ مصالح عالیه کشور مطرح می کنند، به دنبال فروپاشی اند؟ با قلب واقعیت و تکرار اخبار نادرست، نظر مردم را نمی توان تغییر داد، چرا که آنان نیز واقعیات را می دانند."
عبدالله نوری با اشاره به موضوع برجام افزود: "افکار عمومی حساسیت قابل توجهی نسبت به حل مسالمت آمیز مسئله هسته ای داشت، از این رو توافق با استقبال گسترده ای از سوی جامعه روبرو شد و خوشنودی و رضایت آنان را در پی داشت. بسیاری از مردم حل مشکلات اقتصادی را در گرو حل این معضل می دانند. برجام به جزیی از مسائل روزمره آنها بدل شده است و اگر کسی با برجام مخالفت کند، او را مخالف منافع خودشان می دانند."
عبدالله نوری با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار داشت: "با توجه به پایگاه اجتماعی نیرومند اصلاح طلبان و جریان معتدل و همراه دولت آقای روحانی، هر انتخاباتی که با سلامت و با آزادی برگزار شود، نتیجه اش برای طیف مقابل نگران کننده است. به همین دلیل آنها از مجموعه ی امکاناتی که در اختیار دارند استفاده می کنند تا شاید به نتیجه ی مورد دلخواه خود برسند. پس از مدیریت موفقیت آمیز دولت تدبیر و امید برای به نتیجه رساندن پرونده ی هسته ای که به برجام منتهی شد، در چند ماه پیش رو، دولت باید با توکل به خدا و هم جهت با خواست و اراده ی اکثریت مردم، برگزاری انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی را با تدبیر و هوش سیاسی و آرامش مدیریت کند."
عبدالله نوری با اشاره به اعمال فشار علیه دولت افزود: "جناب آقای روحانی تاکنون بیش از حد انتظار ظاهر و فشار زیادی را متحمل شده است و معلوم نیست اگر فرد دیگری جای ایشان بود می توانست این گونه عمل کند. این فشارها هم قطعا تا انتخابات خبرگان و مجلس بیشتر خواهد شد، بنابراین باید تلاش کرد تا اوضاع به گونه ای پیش برود که دو مجلس معتدل و همگام با شرایط جامعه و خواست اکثریت مردم شکل گیرد و مردم احساس کنند انتخاب کننده ی اصلی و نهایی خود بوده اند."
یکشنبه, 06 دی 1394 ساعت 14:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]