تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835000307




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبر گزاری فارس - اخبارویژه روزنامه کیهان مهمانی شام ۶۰۰ نفره برای یک نامزد مجلس


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اخبارویژه روزنامه کیهان
مهمانی شام ۶۰۰ نفره برای یک نامزد مجلس
نماینده یکی از شهرهای غربی کشور هفته گذشته ضیافت 600 نفره برای نامزدی مجدد در انتخابات مجلس ترتیب داد.

خبرگزاری فارس: مهمانی شام ۶۰۰ نفره برای یک نامزد مجلس



به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: مهمانی شام 600 نفره برای نامزد هم این وری و هم آن وری! نماینده یکی از شهرهای غربی کشور هفته گذشته ضیافت 600 نفره برای نامزدی مجدد در انتخابات مجلس ترتیب داد.
پیش از این اخباری منتشر شده بود که آقای «ن» به جای شهر خود از تهران نامزد می‌شود. وی که طی ماه‌های اخیر میان اعتدال‌گراها، اصلاح‌طلبان و اصولگرایان بازی کرده، مهمانی شام 600 نفره در شهر خود ترتیب داده و گفته است «اگر مردم شهر قاطعانه از من حمایت و پشتیبانی کنند، برمی‌گردم و از همین جا نامزد می‌شوم».
وی از حضار خواست با نفوذی که بین طایفه و فامیل و اطرافیان خود دارند، تلاش‌ها و خدمات این نماینده را بیان کنند.  «ن» همچنین خواستار این شده که حامیان وی پاشنه کشیده و قاطع حمایت کنند تا او بتواند باز هم خدمتگزار مردم باشد.
در این مهمانی شام از هر روستا عده‌ای خاص که بیشتر آنها بزرگان و ریش سفیدان و معتمدان بودند دعوت شده بودند و از سطح شهر نیز تعداد زیادی از فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش و مدیران و کارمندان به ویژه مدیرانی که با پیگیری‌های وی منصوب شده‌اند حضور داشتند.
در عین حال عده‌های از حضار خواستار برخی تغییرات در سطح مدیران شهر شدند.
اصلاح تاکتیکهای تبلیغاتی و ساز و کارهای جلب و مشارکت مردم و کسب آرای بیشتر از دیگر مواردی بود که در این مهمانی به آن پرداخته شد.
این ضیافت 600 نفره در منزل مسکونی یکی از سرمایه‌داران شهر برپا شد.
چند روز پس از این مهمانی، ارزیابی‌های بعدی موجب شده که نماینده مذکور میل به تغییر حوزه انتخابی خود و نامزدی از حوزه تهران کند.

ابعاد زد و بند مافیای روزنامه زنجیره‌ای به روایت همکاران مستعفی اعضای تحریریه روزنامه بهار با انتشار اطلاعیه‌ای در اعتراض به مدیریت این روزنامه استعفا کردند.
در نامه‌ای از سوی اعضای مذکور تحت عنوان «این بهار، دیگر بهار نیست» منتشر شده می‌خوانیم: عمر روزنامه خوش‌نام و اصلاح‌طلبی بهار در دوره جدید هم بهاری بود. در 77 شماره‌ای که با همکاری امیرعباس کلهر، مهناز شوقی، مهدی وزیربانی، روح‌الله سپندارند، فرشاد اعظمی، فرشاد قربانپور، زهرا رحیمی، شاهرخ زبردست، فاطمه رجبی، مجتبی فتحی، سمیه داوری، اسماعیل محمد ولی، امیرعباس نخعی، محمد امیرپور و سنا حیدریان منتشر شد؛ تلاش کردیم با وجود محدودیت‌های فراوان ناشی از مشکلات اقتصادی کاری شایسته و درخور و در حد استانداردهای حرفه‌ای ارایه کنیم. اما ادامه این روند به دلیل وجود مدیری نالایق و ناآشنا با امر مطبوعات دیگر امکان‌پذیر نبود.
این نامه می‌افزاید: سعید پورعزیزی مدیر مسئول سابق روزنامه بهار در دوره جدید و پس از رفع توقیف روزنامه، مدیریت روزنامه را به فردی واگذار کرد تا این فرد که از گذشته نگاهش به روزنامه و کار مطبوعاتی استفاده از آن برای پوشش سایر کارهای اقتصادی بود، با رویکرد کاسبکارانه و غیر حرفه‌ای، از یک سو اهداف قبلی خود یعنی استفاده پوششی از روزنامه برای سایر کارهای اقتصادی را دنبال کند و از سوی دیگر با بهره‌گیری از برند بهار و نزدیک کردن هر چه بیشتر خود به جریان اصلاح‌طلبی که به گفته خود او این روزها باد زیر پرچم آنها است به سود سریع و کلانی دست پیداکند و بتواند ماهیانه حداقل 100 میلیون تومان به جیب بزند.!! (این برآوردی بود که بر پایه آن سرمایه‌گذاری بهار را پذیرفت!!)... اما مشکلات از همان ماه اول که هیچ یک از برآوردهای قنواتی که ذره‌ای آشنایی با یک روزنامه حرفه‌ای ندارد تحقق پیدا نکرد روز به روز بیشتر شد چرا که او سود خود را باز  در تعدیل تحریریه کوچک می‌دید. در کنار آن آغاز زد و بندهای کثیف سیاسی و اقتصادی و فشار برای دریافت کمک اقتصادی از افرادی که تصاویرشان بر صفحه نخست روزنامه می‌نشست که به هیچ وجه مورد تأیید اعضای تحریریه نبود سبب شد ادامه همکاری با روزنامه بهار غیرممکن شود. بر همین اساس از روز چهارشنبه 2 دی ماه اعضای تحریریه همکاری خود با این مجموعه را قطع کردند.
در همین حال منصور قنواتی مدیر مسئول روزنامه بهار در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا خبر استعفای دسته‌جمعی اعضای تحریریه این نشریه را شایعه و کذب محض خواند و گفت: استعفایی در کار نبوده بلکه افرادی به دلیل بی‌انضباطی از این روزنامه اخراج شده‌اند.
نشریه زنجیره‌ای و اجاره‌ای بهار تاکنون چندین بار به دلیل قانون‌شکنی (و از جمله انکار ولایت امیرمؤمنان علی علیه‌السلام)- توقیف شده است.
این روزنامه پیش از این فاش کرده بود که اغلب روزنامه‌های اصلاح‌طلب با تیراژهای 1500 تا 2 هزار نسخه منتشر می‌شوند.
برخی نسخه‌های بهار در بازار سیداسماعیل تهران به شکل رایگان توزیع می‌شد!

شرق: نامزدی خانواده هاشمی به اصلاح‌طلبان آسیب می‌زند یک روزنامه زنجیره‌ای نسبت به آسیب‌پذیری مدعیان اصلاح‌طلبی و اعتدال در انتخابات ابراز نگرانی کرد.
روزنامه شرق در یادداشتی نوشت: به نظر می‌رسد بیشترین تلاش رقابتی اصلاح‌طلبان به دلیل ضعف حافظه تاریخی و تمایل مشهودمان به تکرار تجارب گذشته، یادآوری دوره قبل و نقد رفتارها و نتایج سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اصولگراها خواهد بود که در دولت آقای احمدی‌نژاد متبلور شده بود؛ ضمن اینکه سعی خواهند کرد با بزرگ‌نمایی کنش‌ها و نتایج مثبت دو سال اخیر، بیم و امید اجتماعی ایجاد کنند تا مردم را نسبت به برخورد انفعالی، هشدار دهند و به پاره‌ای از اصلاحات امیدوار کنند. از سوی دیگر، اصولگراها تلاش خواهند کرد روی نقاط ضعف حریف و نواقص موجود کار کنند که تا حد امکان تمرکز رقیب را به هم بریزد و از میزان رای آنها بکاهد.
شرق می‌افزاید: اصولگرایان ضمن بزرگ‌نمایی و بسط مشکلات اقتصادی موجود که دولت به دلایل ساختاری یا مدیریتی، هنوز نتوانسته است در آنها به موفقیت قابل دفاع و نمایانی دست یابد، تلاش خواهد کرد روی نگاه منفی دولت و اصلاح‌طلبان درباره پرداخت یارانه‌های نقدی کار کنند، موضوعی که می‌تواند اقشار کمتر برخوردار و متوسط به پایین را به ویژه در شهرهای کوچک و روستاها که به نوعی مخاطب اصلی و جامعه هدف اصولگراهاست، متاثر کند.
شرق در ادامه اشرافیگری را از جمله نقاط ضعف طیف متبوع خود به ویژه در سطح خانواده هاشمی عنوان کرد و نوشت: نکته مهم دیگری که اصولگراها می‌توانند با مانور رسانه‌ای خود از پتانسیل آن در مبارزه انتخابی بهره ببرند، تقابل اشراف‌گرایی و ساده‌زیستی است، پدیده‌ای که در سال‌های 84 و 88 به خوبی پی به قدرتش برده‌اند. آنها با توجه به حجم رسانه‌های رسمی و غیررسمی خود از رسانه‌های مکتوب و رسانه ملی تا هیئت‌ها، مسجدها و منبرها این توانایی را دارند که برخی از افراد برخوردار درون یا حاشیه دولت را با بدنه دولت و احزاب اصلاح‌طلب مرتبط بدانند و این‌گونه تلقین کنند که ویروس اشرافی‌گری تمام پیکره اصلاح‌طلبی و دولت را بیمار کرده است. در همین راستا یکی از افرادی که اصولگراها در فرصت باقی مانده بر ایشان تمرکز ویژه‌تری خواهند کرد آقای «هاشمی رفسنجانی» است.
این روزنامه خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد حضور آقای رفسنجانی در انتخابات خبرگان برای پیشبرد اهداف اصلاح‌طلبانه نه تنها لازم بلکه یک ستون قابل اتکاست؛ بنابراین حضور و نام‌نویسی اطرافیان و فرزندان آقای هاشمی را چندان نمی‌توان به نفع اصلاح‌طلبان دانست.

اعتراض کرباسچی به حضور مدیران خسته و بی‌ابتکار در دولت دبیرکل کارگزاران نسبت به حضور چهره‌های خسته و تکراری در دولت ابراز نگرانی کرد.
غلامحسین کرباسچی در یک همایش انتخاباتی که چهارشنبه گذشته در شیراز برگزار شد گفت:  ما برای دولت تدبیر و امید احترام بسیار زیادی قائل هستیم اما منتقد استفاده دولت از چهره‌های خسته، تکراری و بدون ابتکار در بسیاری از مدیریت‌ها هستیم.
وی با بیان اینکه دولت باید به جوانان بها دهد، افزود: امروز گرایش به مدیریت‌های جوان و استفاده از جوانان در حد شعار باقی مانده و در عمل اتفاقی روی نمی‌دهد.
کرباسچی اردیبهشت امسال نیز در مصاحبه با روزنامه شرق ضمن انتقاد شدید از بی‌تحرکی بخش‌هایی از دولت یازدهم و گره زدن بی‌ربط همه مشکلات به تحریم‌ها گفته بود: «قطعا بخشی از فعالیت‌های دولت، با رفع تحریم‌ها با کیفیت بهتری انجام می‌شود، اما در شرایط تحریم هم نباید این‌گونه باشد که مسئولیت‌ها را از دوش خودمان برداریم و تا بگویند که چرا فلان کار را نکردید، بگوییم تحریم هستیم در هر شرایطی حتی در شرایط تحریم کارهایی هست که می‌شود انجام داد و نباید آن کارهایی که می‌شود را به بهانه تحریم از سر باز کنیم.»
وی در ادامه با اظهار نگرانی نسبت به دلسوز نبودن برخی مدیران دولتی‌ خاطر نشان کرد: دلمان نباید برای اداره کشور شور بزند. نمی‌شود معاون وزیر، وزیر یا مسئول فلان بخش باشیم، اما استدلال ما این باشد که اگر بودجه دادند، کار می‌کنیم و اگر هم ندادند کار نمی‌کنیم!
کرباسچی با اشاره به عملکرد نامناسب وزیر راه و شهرسازی در یک سال و نیم گذشته تصریح می‌کند: «من در مصاحبه دیگری هم در مورد وزارت راه خطاب به وزیر محترم گفتم شما چهار سال وزیر هستید که ان‌شاءالله هشت سال بشود! بعد از هشت سال که بازنشسته خواهید شد، با خانواده به سفر خواهید رفت. اما اگر در همین ترافیک متوقف شوید، نوه‌های شما نخواهند گفت شما در دوره وزارت خود چه کاری انجام دادید؟!  نمی‌خواهم نقد و سرزنش کنم، اما قصدم این است که بگویم باید دلمان بیشتر از این چیزی که هست شور بزند. من البته مثال وزارت راه را زدم، اما بقیه وزارتخانه‌ها هم همین‌گونه است. ما همین حرف را در وزارت کار و امور اجتماعی و برخی وزارتخانه‌های دیگر داریم. دولت باید ابتکار به خرج دهد و فکری در این‌باره کند.»  
دبیرکل حزب کارگزاران با انتقاد شدید از سالخورده و بی‌تحرک بودن دولت یازدهم گفته بود: «اینکه یک تعدادی آدم خسته و سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمی‌شود! اصلا فرض کنید که مناقشه هسته‌ای هم حل شد، بعد از آن چه؟ این بی‌تحرکی‌ها آدم را برای دولت نگران می‌کند. چشم بر هم گذاشتیم نصف مهلت این دولت گذشت.»

ساز مخالف مدیران دولتی درباره رهاسازی یا تثبیت قیمت‌ها اظهارات ضد و نقیض مدیران دولتی در حوزه اقتصادی ادامه دارد.
در حالی که اخیراً وزیر راه و شهرسازی قیمت‌گذاری را سیاستی کمونیستی و مارکسیستی توصیف کرد، و خواستار آزادسازی قیمت‌ها شده بود، مدیر آمارهای اقتصادی گفت امیدواریم با سیاست‌های انضباطی دولت به سمت کنترل و تثبیت قیمت‌ها پیش برویم.
علیرضا مقتدایی مدیرکل آمارهای اقتصادی بانک مرکزی در مصاحبه با روزنامه فرهیختگان گفت: امیدواریم با اتفاقاتی که افتاده به سمت کنترل و تثبیت قیمت‌ها پیش رویم. هر وقت دولت‌ها از انضباط مالی برخوردار شوند، قاعده بر این است که انتظارات را در راستای تورم کنترل می‌کنند و به سمت تثبیت آن پیش می‌روند.
وی البته در پاسخ این سؤال که برخی کارشناسان معتقدند امکان معکوس شدن نرخ تورم وجود دارد، نظر شما در این باره چیست؟ تصریح کرد: هر اتفاقی ممکن است در اثر اتحاد سیاست‌ها برای تورم رخ دهد. اما چیزی که در روش‌های مدل‌سازی اهمیت دارد، این است که اجازه دهیم قیمت‌ها احصا شود و بعد اظهارنظر کنیم.
مقتدایی در پاسخ این پرسش که علت اختلافات بانک مرکزی و مرکز آمار ایران در اعلام نرخ تورم برمی‌گردد. به اعتقاد شما این اختلاف ناشی از چیست؟ گفت: اختلافی بین ما و مرکز آمار نیست.
وقتی از دو روش متفاوت برای محاسبه یک متغیر بهره ببریم قاعدتاً نتایج متفاوت می‌شود، اما سعی داریم با بحث‌های کارشناسی این بحث‌ها را به هم نزدیک کنیم.
یادآور می‌شود با وجود اظهاراتی از این جنس در زمینه تثبیت قیمت‌ها یا ادعای تک رقمی شدن نرخ تورم، دستگاه‌های دولتی در زمینه انواع حامل‌های انرژی و قیمت بلیت هواپیما و قطار و... سیاست رهاسازی قیمت‌ها را در پیش گرفته‌اند و به نظر می‌رسد اظهارات توهین‌آمیز وزیر راه در کمونیستی خطاب کردن قیمت‌گذاری و فشار وی برای انحلال سازمان حمایت از مصرف کننده به واقعیت‌های عملکردی در دولت نزدیک‌تر است.

دریاسالار آمریکایی: در عراق شکست خوردیم نفوذ 10 سال قبل را در منطقه نداریم فرمانده پیشین نیروی دریایی آمریکا گفت ما در طول یک دهه گذشته به شدت موقعیت خود را در خاورمیانه از دست داده‌ایم و در عراق شکست خورده‌ایم.
دریاسالار وین سایونز در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی فرانس 24 گفت:«متحدان ما در خلیج‌فارس  می‌گویند آمریکا در یک دهه گذشته، به شدت موقعیت خودش را از دست داده است.»  پس از تهاجم به عراق، ما کاری کردیم که زمینه برای شرارت‌های ایران در عراق مهیا شود. ما خیلی زیاد و برای مدتی طولانی، دولت نوری‌المالکی نخست‌وزیر عراق را تحمل کردیم. ما در عراق شکست خوردیم. ما در بهار عربی کاری نکردیم و وقتی حسنی‌مبارک رئیس‌جمهوری مصر در حال از دست دادن قدرت بود، دست روی دست گذاشتیم. ما سیاست چرخش به شرق را دنبال کردیم و درباره خاورمیانه کاری انجام ندادیم.
وی افزود: از نظر هوایی و دریایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس به شدت به آمریکا برای رفع نیازهای دفاعی خود نیاز دارند. نگرانی اصلی این کشورها، موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد بالستیک ایران است.
وی افزود: ایران هزاران موشک از این نوع در اختیار دارد. متحدان ما توانمندی‌های دفاعی قابل اتکا ندارند. ایران توان دریایی زیادی دارد و می‌تواند نیازهای خودش را برآورده کند.   انتهای پیام/

http://fna.ir/6ULDWN





94/10/06 - 12:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن