واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی؛ سوادآموزی فرصتی دوباره برای تحکیم بنیان خانواده است وزیر آموزش و پرورش در پیامی به مناسبت هفتم دی ماه سالروز تأسیس سازمان نهضت سوادآموزی تأکید کرد: سوادآموزی فرصتی دوباره برای پیوستن گروه هدف به زندگی اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده است.
۱۳۹۴ شنبه ۵ دي ساعت 10:18
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، متن کامل پیام علی اصغر فانی به شرح زیر است:
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفتم دی ماه سال 1394
گرامیداشت هفتم دیماه، سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف) برای ایجاد نهضت سوادآموزی، نمادی از اهتمام حکومت دینی برای حفظ و ارتقای کرامت انسانی و تلاشی ملی برای دستیابی به عدالت آموزشی در بستر نهضتی فراگیر برای ریشهکنی بیسوادی در کشور است.
تأسیس نهضت سوادآموزی جلوه ای از اندیشهی بلند امام راحل (ره) در جهت نهادسازی در حوزهی آموزش و پرورش و الگوی سازی برای پاسخگویی به اساسی ترین نیاز جامعه در ردیف بهداشت و مسکن و حتی فراتر از آن یعنی آموزش همگانی بوده است که دستاوردها و آثار کیفی آن با پشتوانهی بیش از سه دهه تلاش گسترده در ارتقای شاخص های توسعه از جمله آموزشهای کیفی، فراگیر و مادامالعمر نمایان است.
ازآنجا که مفهوم سواد با توجه به تحولات پرشتاب و سیر فزاینده ای دگرگونیهای زندگی و ظهور و بروز فناوریهای نوین ابعاد گستردهتری به خود گرفته و بهضرورتی همگانی تبدیلشده است، سوادآموزی باید فرصتی همگانی و دوباره، برای پیوستن گروه هدف به زندگی جمعی و خروج از انزوا و ناامیدی فراهم آورد و با آگاهسازی و توانمندسازی، آنان را برای کسب مهارت زیستن در مدار معنویت، تحکیم بنیان خانواده و اصلاح سبک زندگی کمک کند.
خداوند را سپاسگزارم که با ابلاغ سیاست های کلی تحول در آموزش و پرورش با تأکید بر ریشهکنی بی سوادی از سوی مقام معظم رهبری (مدّظله) و ابلاغ سیاستهای تشویقی و ترغیبی از سوی دولت تدبیر و امید زمینه و بستر ایجاد عزم ملی برای ریشهکنی بیسوادی فراهمشده است.
اینجانب توفیق دستیابی به آرمانهای انقلابی و اهداف ملی ریشهکنی بیسوادی در کشور را درگرو همدلی و همزبانی دولت و مردم، مشارکت گستردهی اجتماعی و نقشآفرینی آحاد مردم و نهادهای اجتماعی اعم از دولتی و غیردولتی میدانم و انتظار دارم شوراهای پشتیبانی سوادآموزی با نگهداشت و پرورش انگیزهی مشارکت جویانهی مردمی و برنامهریزیهای محلی نهضت سوادآموزی را یاری رسانند.
همچنین عزتآفرینی در این مسیر مستلزم مشارکت همهجانبهی مردم فرهیخته بویژه فرهنگیان و معلمان عزیز درباز آفرینی شعار «ایران را سراسر مدرسه کنیم» در مدارس سراسر کشور با تشکیل حداقل یک کلاس در هر مدرسه خواهد بود. توفیق و سعادتمندی همهی دست اندرکاران این وظیفهی الهی را از درگاه خداوند متعال خواهانم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]